- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
slmmmmm ben geldimm nasılsınızzz
yazı tipi ve rengini değiştirmek istiyom!bunu nası yapcem anlatın gari.beni deli ediyo bu,yapıyom yapıyom genem aynı!
sabit kalmıyo hevuk-can,her yeni mesajda ben bunun ayarlarınla mı uğraşcam???sabit kalması için ne etmeli?Geçen yapmıştın anacımm olmuştuu neyinii beğenmedinkii...
sabit kalmıyo hevuk-can,her yeni mesajda ben bunun ayarlarınla mı uğraşcam???sabit kalması için ne etmeli?
çifte standart desene.....sabit olması için kkpro üye olman lazım diye biliyom canikom bende denedim ama olmadı her yazıya başlamadan yapıcan maleseff
parolam görmedim seni ya,kusura bakma...konulara ööle bi dalmışım ki anca fark ettim tüh be!flocke sahil kenarindaki evlerimiz anahtar teslim
parolam görmedim seni ya,kusura bakma...konulara ööle bi dalmışım ki anca fark ettim tüh be!
ev diyon ii hoş da parolam,kumsalı pek iç açıcı gibi gelmedi bana...denizi de taşlık ve denizkestaneli bi yere benziyo,ordan ev alırsak gazık yeris gibime geliyo,nire orası?hem sandalımı med-cezirde hangi alana çekecem?altını sürterim gari...yumuşak kumlu bi yer bakın kıs,beğenmedim ben orayı...
Merhabalaar, kimse varmiii :) Yüzüme nemlendirici krem sürdüm tatli tatli oturuyorum burdaaa
Çok tatlı oldugunumu ima ediyon napalım senii yiyelimmi
Hoşgeldin ayrıca kızlar burda ama kimse yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?