sorma gari,eski huzurumu yakalamış bulunuyom...sen napıyon uzun bir tatilden sonra yine pcnin başındasın gari rahatçaaa
eşine güsel mesajlar at telefondan....kontör hesabı yapma ama..ya flockem bugün aşk böcüklüğüm sevgi kebelekliğim üstümde napsem ki???
yeni konu açmak istiyom,lakin nası etsem onu bilemiyom...eğlenceli bişey genem yannız burdaki takoz beyinli grubun beni yannış anlayıp olayı savaş alanına çevirmesinden tırsıyom...
eşine güsel mesajlar at telefondan....kontör hesabı yapma ama..
tuğçe napıyon bakem bacumm dün çok yoğundun bugün nasıllll durumlarr
kıs dün birden gelişti...eşime saçlarımdan sıkıldığımı kuaföre gitceemi söyledim.ii git dedi.bu kadar yane,devamı yok!insan bi yorum filan yapar,hayatım şööle et bak bu yakışır filan der...yok!ne ediim peki dedim? ne biliiim yap bişeyler dedi,ne etsen yakışır zati diye de ekledi çok köpürmiim diye.nası fırlama bi konu ki bu kadar tırstırdı seni sen kulağıma söle ben fikir verem sana
....
kıs dün birden gelişti...eşime saçlarımdan sıkıldığımı kuaföre gitceemi söyledim.ii git dedi.bu kadar yane,devamı yok!insan bi yorum filan yapar,hayatım şööle et bak bu yakışır filan der...yok!ne ediim peki dedim? ne biliiim yap bişeyler dedi,ne etsen yakışır zati diye de ekledi çok köpürmiim diye.
kızdım ben de 'ii o vakit kuaföre gitcem,beni bişeye benzet!diicem' dedim. ööle bi dalmış ki lig tv.ye 'ööle yap madem.' dedi.o an aklımdan adamın kuaför olmasının ni güsel olacağını düşündüm ve kuaför eşlerinin ne kadar şanslı olduklarını da!
şimdi konu bunun üzerine kurulu olcak.bi bayanın eşi hangi mesleğe sahip olsa kadın kendini şanslı hisseder diye.
ama diyom ya,bu espirili konunun içine edecek şahıslar vardır kesin... 'eşinin işinden memnun değil misin?' ya da 'bu ne biçim bi konu...?'gibi...ne diyonuz deniim mi şansımı?
hmmm düşünelim o vakit....gerçi benim eşim evdeyken de ben onu aramışımdıreşim karşımda kıss iş yapıyo adamcağız duvarı kazmakla meşgulll
hmmm düşünelim o vakit....gerçi benim eşim evdeyken de ben onu aramışımdır
adam haftasonu kalkmak bilmiyo,3kere odaya girip kahvaltı hazır dedim tınmıyo bilem.ben de cepten onun cebini aradım,açınca da:'ailecek mutfakta seni bekliyos,yetişcen mi kahvaltıya?'demiştim...
yanlış anlaşılmalardan arınmış cümleler kurmalıyım gari,bunu sakin bi anımda açayım o vakit...iimiş be flockem güzel bence matrak olaylar glişir bence ama dediğin gibi turp sıkanlarda olur mutlak boşver onları görmezlikten geliriz bizde aç sen konuyu bakalım hatunlar eşlerinin hangi mesleğe sahip olmasını istermişşşş
bi de bunun kavgalı versyonu var...konuşmadığımız vakit uyandırmıyom onu.cepten eve telefon sapıklığı yapıyom.telefon sesine kalkıp mutfağa geliyo!sessizce çayını koyuyom önüne o zaman...süperrmiş
bi de bunun kavgalı versyonu var...konuşmadığımız vakit uyandırmıyom onu.cepten eve telefon sapıklığı yapıyom.telefon sesine kalkıp mutfağa geliyo!sessizce çayını koyuyom önüne o zaman...
evet dünden beri ööle bi geyik var annamadım ben de olayı....flockem yaratıcılığına hayranımdevlet bahçeli büskiviye püskevit demiş öle bişiler dolanıyor duydunuz mu herkes dalga geçmiş
hmmm düşünelim o vakit....gerçi benim eşim evdeyken de ben onu aramışımdır
adam haftasonu kalkmak bilmiyo,3kere odaya girip kahvaltı hazır dedim tınmıyo bilem.ben de cepten onun cebini aradım,açınca da:'ailecek mutfakta seni bekliyos,yetişcen mi kahvaltıya?'demiştim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?