Ölümüne Geyik Topiği :-))

ya flockem bugün aşk böcüklüğüm sevgi kebelekliğim üstümde napsem ki???

yeni konu açmak istiyom,lakin nası etsem onu bilemiyom...eğlenceli bişey genem yannız burdaki takoz beyinli grubun beni yannış anlayıp olayı savaş alanına çevirmesinden tırsıyom...

nası fırlama bi konu ki bu kadar tırstırdı seni sen kulağıma söle ben fikir verem sana
....

nası fırlama bi konu ki bu kadar tırstırdı seni sen kulağıma söle ben fikir verem sana
....
kıs dün birden gelişti...eşime saçlarımdan sıkıldığımı kuaföre gitceemi söyledim.ii git dedi.bu kadar yane,devamı yok!insan bi yorum filan yapar,hayatım şööle et bak bu yakışır filan der...yok!ne ediim peki dedim? ne biliiim yap bişeyler dedi,ne etsen yakışır zati diye de ekledi çok köpürmiim diye.
kızdım ben de 'ii o vakit kuaföre gitcem,beni bişeye benzet!diicem' dedim. ööle bi dalmış ki lig tv.ye 'ööle yap madem.' dedi.o an aklımdan adamın kuaför olmasının ni güsel olacağını düşündüm ve kuaför eşlerinin ne kadar şanslı olduklarını da!
şimdi konu bunun üzerine kurulu olcak.bi bayanın eşi hangi mesleğe sahip olsa kadın kendini şanslı hisseder diye.
ama diyom ya,bu espirili konunun içine edecek şahıslar vardır kesin... 'eşinin işinden memnun değil misin?' ya da 'bu ne biçim bi konu...?'gibi...ne diyonuz deniim mi şansımı?

iimiş be flockem güzel bence matrak olaylar glişir bence ama dediğin gibi turp sıkanlarda olur mutlak boşver onları görmezlikten geliriz bizde aç sen konuyu bakalım hatunlar eşlerinin hangi mesleğe sahip olmasını istermişşşş

eşim karşımda kıss iş yapıyo adamcağız duvarı kazmakla meşgulll
hmmm düşünelim o vakit....gerçi benim eşim evdeyken de ben onu aramışımdır
adam haftasonu kalkmak bilmiyo,3kere odaya girip kahvaltı hazır dedim tınmıyo bilem.ben de cepten onun cebini aradım,açınca da:'ailecek mutfakta seni bekliyos,yetişcen mi kahvaltıya?'demiştim...

benimki de dün ne cok sacını boyuyon diyordu bana günlerini tutuor sen röfleni yaptıralı 1 ayı geçti mi ki diyor ohoo didim dip boyası bilem geldi aç flockem eğlenceli bişiler çıkar kesin

süperrmiş

yanlış anlaşılmalardan arınmış cümleler kurmalıyım gari,bunu sakin bi anımda açayım o vakit...

bi de bunun kavgalı versyonu var...konuşmadığımız vakit uyandırmıyom onu.cepten eve telefon sapıklığı yapıyom.telefon sesine kalkıp mutfağa geliyo!sessizce çayını koyuyom önüne o zaman...

flockem yaratıcılığına hayranım devlet bahçeli büskiviye püskevit demiş öle bişiler dolanıyor duydunuz mu herkes dalga geçmiş

ben seni görmeden nası bu kadar sevdiğimi çözdüm gari sende benim gibi çatlaksın galiba(yannış anlamayasın ha ii manada) aynısını bende yaptım sesleniyom sesleniyom gelmiyo gecede 3 uyuyup kalıyo kanepenin üstünde sonnada niye kaldırmıyon diye kızıyo.. bende aradım telden nası bi kalkışı var gece ya korkmuş bide eee dedim hakkettin çağırdığımda gelseydinn...

bi kerede mektup göndermiştimmm iş yerine bi kerede eve sen manyakmısın niye böle şeylerle uğraşıyon diceni sölesene demişti.. hıh bazen hiç romantizmden anlamıyo bu erkekler...:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…