daha da sürecekmiş bu hava ööle denildi bugün haberlerde....yaz gelsin gari hala giyemedim yazlık bodylerimi dün giymiştim bugün çok sıcak değil güneş yakmıyor
daha da sürecekmiş bu hava ööle denildi bugün haberlerde....
birden bastırcak sıcaklar demek ki...aman tuğçem ne biliim allah kullarını heç menun edemiyor ki!temmuz-ağustostada,es lan,es biraz diye bağırıncaz....an geliyo güneşi tarayasım geliyo valla....flockem geçen sene bu ay herkes cıvıl cıvıldı burda,ne güzel yaz gelmişti gari
birden bastırcak sıcaklar demek ki...aman tuğçem ne biliim allah kullarını heç menun edemiyor ki!temmuz-ağustostada,es lan,es biraz diye bağırıncaz....an geliyo güneşi tarayasım geliyo valla....
çitten tuğçem yaaa....şööle bi denize dalabilsem...uffffffflockem deniz,kum,güneş,elinde kitap,soğuk bir içecek olcak gözlükler takılı sonram dalga sesleri gelcek kulağına düşünmesi bilem harika
çitten tuğçem yaaa....şööle bi denize dalabilsem...uffffff
bugün haberlerde eurovision da bizi temsil etcek gruba denk geldim....bu sefer ilk 5te hiç şansımız yok valla...
laz aksanlı ingilizce desek daha doğru olur.şarkı da dandik hani...80'li yılların motivini taşıyo grup desen sapır sapır dökülüyo...11-12.olursak ne mutlu bize hani...ben hiç dinlemedim onu:44: genem ingilizce mi şarkımız:44:
laz aksanlı ingilizce desek daha doğru olur.şarkı da dandik hani...80'li yılların motivini taşıyo grup desen sapır sapır dökülüyo...11-12.olursak ne mutlu bize hani...
ne ettin bakem görüşmeyeli???flockemmm:82::82:
ne ettin bakem görüşmeyeli???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?