Ölümüne Geyik Topiği :-))

yaz gelsin gari hala giyemedim yazlık bodylerimi dün giymiştim bugün çok sıcak değil güneş yakmıyor

flockem geçen sene bu ay herkes cıvıl cıvıldı burda,ne güzel yaz gelmişti gari
birden bastırcak sıcaklar demek ki...aman tuğçem ne biliim allah kullarını heç menun edemiyor ki!temmuz-ağustostada,es lan,es biraz diye bağırıncaz....an geliyo güneşi tarayasım geliyo valla....

birden bastırcak sıcaklar demek ki...aman tuğçem ne biliim allah kullarını heç menun edemiyor ki!temmuz-ağustostada,es lan,es biraz diye bağırıncaz....an geliyo güneşi tarayasım geliyo valla....

flockem deniz,kum,güneş,elinde kitap,soğuk bir içecek olcak gözlükler takılı sonram dalga sesleri gelcek kulağına düşünmesi bilem harika

bugün haberlerde eurovision da bizi temsil etcek gruba denk geldim....bu sefer ilk 5te hiç şansımız yok valla...

laz aksanlı ingilizce desek daha doğru olur.şarkı da dandik hani...80'li yılların motivini taşıyo grup desen sapır sapır dökülüyo...11-12.olursak ne mutlu bize hani...

flockem öyle bir anlattın ki bayıldım,dinlemeliyim hemen ben de duu ben geliyorum 5 dakkaya flockem

yeni konu açmak istiyom,lakin nası etsem onu bilemiyom...eğlenceli bişey genem yannız burdaki takoz beyinli grubun beni yannış anlayıp olayı savaş alanına çevirmesinden tırsıyom...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…