- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
evet dünden beri ööle bi geyik var annamadım ben de olayı....
kıs benimki de ööle,kızıyom sonna antiromantik orman adamsın işte!diyom...adam bütün yaratıcılığımı öldürdü bu ciddiyetinle valla...ben seni görmeden nası bu kadar sevdiğimi çözdüm gari sende benim gibi çatlaksın galiba(yannış anlamayasın ha ii manada) aynısını bende yaptım sesleniyom sesleniyom gelmiyo gecede 3 uyuyup kalıyo kanepenin üstünde sonnada niye kaldırmıyon diye kızıyo.. bende aradım telden nası bi kalkışı var gece ya korkmuş bide eee dedim hakkettin çağırdığımda gelseydinn...
bi kerede mektup göndermiştimmm iş yerine bi kerede eve sen manyakmısın niye böle şeylerle uğraşıyon diceni sölesene demişti..hıh bazen hiç romantizmden anlamıyo bu erkekler...:44:
enem ne değişik bi meslek???napıyo kı?program filan mı sunuyo?benimkide acaip ciddidir sen bu ciddiyetle nası radyocu oldun annamıyom ben diyom tam asker olcak adammış ama radyocu olmuşşş paşammm
eskiden yapıyodu program ama ben evlendikten sonra izin vermiyoom ama napıyım flockem oda bana nişanlandıktan sonra program vermemişti şimdi reklamlarla çalışanlarla ilgileniyo...
desene çok eğlenceli olan bir mesleğin en ciddi ve sıkıcı kısmını seçmiş!sana niye program vermedi ki?çok da güsel kıvırırdın bu işe valla...eskiden yapıyodu program ama ben evlendikten sonra izin vermiyoom ama napıyım flockem oda bana nişanlandıktan sonra program vermemişti şimdi reklamlarla çalışanlarla ilgileniyo...
karı koca program yapsaydınız ne eğlenceli olurdubir kadın bir erkekteki gibi güzel olurdu vala
yaptık nişanlanmadan önce ama sonna kıskançlık damarımız ikimizinde daha ağır bastı bide diyom ya benimki pek ciddidir
bu ciddiyetle hayattan nası zevk alıyolar annamıyom gari...yaptık nişanlanmadan önce ama sonna kıskançlık damarımız ikimizinde daha ağır bastı bide diyom ya benimki pek ciddidir
yok görmedim valla...bakıveririm ama...daha önce kedicikin topiğinde anlatıverdim nası tanıştığımızı sen görmedinmi bizim matraklığımızı
enemm kelebeğim çok eğlenceli ama yakıskançlık neden oluyordu ki:44: telefonla arayanlar baglananlar falan mı oldugu için:44:
radyoculuk çok süper ama seni merak edip gelenler arayanlar bu kıskançlık sonu felaketg olmasın en iisi programı bitireyim dediydi herşey beyimizin elinde ya ne isterse onu yapıyoduk
bide radyonun ortağına bikaç kişi beni sormuş ortağıda sölemiş bizimkine oda tuz biber hemen nişanlandık zatiii sonra
ben biliyorum hikayenizi kelebeğim hatta ilk seni işe almamıs ağlatmıs dimisonradan yine orası kısmetmıs oraya gitmişsin
ben burada anlatmıştım burcunun hikayesi üzerine...ama tuğçeyi bilmiyos bak.sen okumuştun dimi tmm hatırladım yorumda yapmıştın ee siz nasıl tanıştınız sizin hikayeler nasıl bakalımm
ben burada anlatmıştım burcunun hikayesi üzerine...ama tuğçeyi bilmiyos bak.
baya oluyo yannız,bulabilcen mi ki?aaa ben kaçırmışım galiba kaçıncı syfdaki acep dönüp bakem bariii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?