Ölümüne Geyik Topiği :-))

kıs benimki de ööle,kızıyom sonna antiromantik orman adamsın işte!diyom...adam bütün yaratıcılığımı öldürdü bu ciddiyetinle valla...

ama kelebek sana bişey diyim mi?sanırsam biz onlar gibi olsaydık hoşlarına gitmezdi herhal,her ne kadar bazen anlam veremeseler de,galiba bizi bu yönümüzden dolayı çok seviyolar...onlar içlerinde bastırıyo çünkü,bizse koyuveriyos içimizden geçenleri....

benimkide acaip ciddidir sen bu ciddiyetle nası radyocu oldun annamıyom ben diyom tam asker olcak adammış ama radyocu olmuşşş paşammm

eskiden yapıyodu program ama ben evlendikten sonra izin vermiyoom ama napıyım flockem oda bana nişanlandıktan sonra program vermemişti şimdi reklamlarla çalışanlarla ilgileniyo...

Son düzenleme:
eskiden yapıyodu program ama ben evlendikten sonra izin vermiyoom ama napıyım flockem oda bana nişanlandıktan sonra program vermemişti şimdi reklamlarla çalışanlarla ilgileniyo...

karı koca program yapsaydınız ne eğlenceli olurdu bir kadın bir erkekteki gibi güzel olurdu vala

desene çok eğlenceli olan bir mesleğin en ciddi ve sıkıcı kısmını seçmiş!sana niye program vermedi ki?çok da güsel kıvırırdın bu işe valla...

zaten radyoda çalışıyodum ben orda tanıştıkda evlendik önce haber sunduydum sonra kendime ait programım vardı ne eğlenceli günlerdi ya çok özlüyorum bazen radyoculuğu hani diyolar mikrofana bi kere alıştınmı bi daha unutamıyon hakkatende öle ne güzel yarışmalar yapıyodum geyik çeviriyodukkk ahhh ahh

yaptık nişanlanmadan önce ama sonna kıskançlık damarımız ikimizinde daha ağır bastı bide diyom ya benimki pek ciddidir

enemm kelebeğim çok eğlenceli ama ya kıskançlık neden oluyordu ki:44: telefonla arayanlar baglananlar falan mı oldugu için:44:

daha önce kedicikin topiğinde anlatıverdim nası tanıştığımızı sen görmedinmi bizim matraklığımızı

enemm kelebeğim çok eğlenceli ama ya kıskançlık neden oluyordu ki:44: telefonla arayanlar baglananlar falan mı oldugu için:44:

radyoculuk çok süper ama seni merak edip gelenler arayanlar bu kıskançlık sonu felaketg olmasın en iisi programı bitireyim dediydi herşey beyimizin elinde ya ne isterse onu yapıyoduk

bide radyonun ortağına bikaç kişi beni sormuş ortağıda sölemiş bizimkine oda tuz biber hemen nişanlandık zatiii sonra

ben biliyorum hikayenizi kelebeğim hatta ilk seni işe almamıs ağlatmıs dimi sonradan yine orası kısmetmıs oraya gitmişsin

ben biliyorum hikayenizi kelebeğim hatta ilk seni işe almamıs ağlatmıs dimi sonradan yine orası kısmetmıs oraya gitmişsin

sen okumuştun dimi tmm hatırladım yorumda yapmıştın ee siz nasıl tanıştınız sizin hikayeler nasıl bakalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…