slmler hatunlar çiğ köfte yidim gene offf bu sefer acıydı yalnızzzz
temammm kıs bagırmaaaa alll sanada süledim gelir birazdannnHAni bizzeeee..bend eçiğ köfte istiyorum :84:
müzük yoktu burcum.....anaaaa nikahınızda ve ya düğünüzde hangi şarkı çaldı kızlarrrr merak ettim bi anda
aneeeee niye dat datat datt darara datt daat damı yoktuuumüzük yoktu burcum.....
yoktu kı....ben düğün istemedim,sevmiyom düğünleri.nikah yaptık sadece.genem gelinliğimi filan giydim,seven herkes de geldi ama tantana yoktu.gerçi gelin arabasını kullanan arkadaş gomonist olduğu için giderken çav bella şarkısı çalıyodu emme,kastın bu değildi herhal...aneeeee niye dat datat datt darara datt daat damı yoktuuu
çav bella çav bella çav çav çav beni de götüüüür gittiğin yere.....
hele o gün gelsin,hep beraber buradan organize ederük seninkini de....düğün mü düşünüyosunuz nikah mı?Enemmm acaba benimki nasıl olurkutsinin ilanı ask ediyorum sarkısını beğeniom ben
hele o gün gelsin,hep beraber buradan organize ederük seninkini de....düğün mü düşünüyosunuz nikah mı?
benimde nıkahtı 3 muzik vardıııı ehemm ehemmmm ama size en uygun sarkı godfather olurdu herhaldeyoktu kı....ben düğün istemedim,sevmiyom düğünleri.nikah yaptık sadece.genem gelinliğimi filan giydim,seven herkes de geldi ama tantana yoktu.gerçi gelin arabasını kullanan arkadaş gomonist olduğu için giderken çav bella şarkısı çalıyodu emme,kastın bu değildi herhal...
hele o gün gelsin,hep beraber buradan organize ederük seninkini de....düğün mü düşünüyosunuz nikah mı?
Düğün istiyoruzz flockem,kır düğünü hayalim vardır hep,şöyle havuzlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?