- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
ben burada anlatmıştım burcunun hikayesi üzerine...ama tuğçeyi bilmiyos bak.
baya oluyo yannız,bulabilcen mi ki?
patronumdu tabi çalısırken çok ciddiydik,asla aklımızdan öyle düşünceler bile geçmemişti Allah var yukarda hatta o zaaman ılk erkek arkadasımla beraberdım. neysem ben o işten ayrılıyorum üniversite için baska bir şehre gidiyorum aradan 2 yıl süre geçiyor facede denk geliyoruz konusuyoruz ben hala x bey diye hitap ediyorum hala ciddiyim görüşelim diyor bana çıkıyoruz bir kaç defa sonra aramızdaki o büyük elektriklenme aşk oluşuyor Allaha şükür 1 yıldan fazla da beraberiz şekerlerim
rabbim daim etsin tuğçem tamamına erdirsin inş...
telefonda arkadaşlarla çene yapınca,fatura bi hayli yüksek gelmişti.babam da bana bunu ödemem gerektiğini söylemişti.bunun üzerine part-time bi işe girdim! bi cafede garsonluk yaptım.okuldan sonna oraya goşturup gidiyodum.eşim de oraya bişeyler içmek için gelmişti.lakin beni görür görmez klişe kız tavlama lafları ve edebiyatı aklından silinmiş,ben her masaya gelişinde bi fincan kahve daha istemekten öteye gidemiyordu.ben onu fark etmemiştim en başta,onca milletin üzerine pilim bitmişti,çoğu insanın yüzüne bilem bakmıyodum.ama bunun masasına gidip bi isteği daha olup olmadığını sorunca ve o gene kahve isteyince,adisyona bi çizgi daha atmak için arka cebimden bloku çıkarınca,adamın 12 nescafe içtiğini fark ettim ve sen salak mısın gibilerinden yüzüne bakınca fark ettim onu!eh üşenmezsen bi daha yaz ozaman
çok ilginçtir,senin benim,kelebeğin ve burcununki tümüyle sıradışı bi tanışma...patronumdu tabi çalısırken çok ciddiydik,asla aklımızdan öyle düşünceler bile geçmemişti Allah var yukarda hatta o zaaman ılk erkek arkadasımla beraberdım. neysem ben o işten ayrılıyorum üniversite için baska bir şehre gidiyorum aradan 2 yıl süre geçiyor facede denk geliyoruz konusuyoruz ben hala x bey diye hitap ediyorum hala ciddiyim görüşelim diyor bana çıkıyoruz bir kaç defa sonra aramızdaki o büyük elektriklenme aşk oluşuyor Allaha şükür 1 yıldan fazla da beraberiz şekerlerim
telefonda arkadaşlarla çene yapınca,fatura bi hayli yüksek gelmişti.babam da bana bunu ödemem gerektiğini söylemişti.bunun üzerine part-time bi işe girdim! bi cafede garsonluk yaptım.okuldan sonna oraya goşturup gidiyodum.eşim de oraya bişeyler içmek için gelmişti.lakin beni görür görmez klişe kız tavlama lafları ve edebiyatı aklından silinmiş,ben her masaya gelişinde bi fincan kahve daha istemekten öteye gidemiyordu.ben onu fark etmemiştim en başta,onca milletin üzerine pilim bitmişti,çoğu insanın yüzüne bilem bakmıyodum.ama bunun masasına gidip bi isteği daha olup olmadığını sorunca ve o gene kahve isteyince,adisyona bi çizgi daha atmak için arka cebimden bloku çıkarınca,adamın 12 nescafe içtiğini fark ettim ve sen salak mısın gibilerinden yüzüne bakınca fark ettim onu!
migren hastası bir de...kahve yasak ona normalde.o gün kafasını duvarlara vurmuş ağırıdan...sizin karı koca kahvekolik olcanız o zamandan belliymişşş
çok güzelmiş ya ciddi adam işte her zaman ciddi
çok ilginçtir,senin benim,kelebeğin ve burcununki tümüyle sıradışı bi tanışma...
çıkmalıyım artık,kız gene evi savaş alanına döndürdü.herüfüm gelmeden evi biraz düzeltiim....görüşürüz sonna genem...:80:
çıkmalıyım artık,kız gene evi savaş alanına döndürdü.herüfüm gelmeden evi biraz düzeltiim....görüşürüz sonna genem...:80:
walla güzel yaşanmışlıklar çok şükür hepimiz mutlulukla hatırlıyoruz....
Selam selam selam.Ne güzel konuşmuşsunuz, uzun zamandır böyle bi arada görmemiştim sizi.Ben de o sıralarda 2. sayfa izleyip öksürmekle meşguldum. Denk gelebilmek dileklerimle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?