:13:.........al benden de o kadar!gunaydınnnn kıslarrrr çok uykum varrrr
noldu gene şekerimmburcum ben bu kızı ne etsem gari???:26:ömrümü yiyo bu yaaaaaa!
arkadaşınla birbrine girmişler,yolup atmış kızı üstüne de osuruk kafa gibi saçma salak laflar söölemiş.anası şikayete geldi,ne diyeceemi şaşırdım!noldu gene şekerimm
arkadaşınla birbrine girmişler,yolup atmış kızı üstüne de osuruk kafa gibi saçma salak laflar söölemiş.anası şikayete geldi,ne diyeceemi şaşırdım!
günaydınnnnnn
yine sabah oldu yine işe geldim ne monoton hayatım var ya
gunaydınnnn kıslarrrr çok uykum varrrr
heee,kadın benim cüceden daha öfkeliydi valla...tamam bööle bişey benimkine yapılsa bende kızardım ve annesine de gördüğüm yerde inceden söylerdim ama kapıya dayanmazdım direk,bunun için daha büyük şeyler olmalı bence...çeşit çeşit insanlar var gari....hatundan özür diledim ve kapıda konuşmayalım gel içeri bi kayfe yapiim dedim.böylelikle kadınla tanışmış da oldum.ama gene de çok pis bi durum valla....olayı tatlıya bağladık sonna benim cücenin idam fermanını imzaladım!tonlarca ceza yedi,hala diyo ki:'gene çıkiim,gene dövcem!'diyo.bu kıs beni öldürecek!Senin minik çok tatlı yaa...Çocuk işde ne olacak annede şikayete mi gelmiş..Kııznın küfür etmiş diyemi
neye sinirlenmişş ki bukdarheee,kadın benim cüceden daha öfkeliydi valla...tamam bööle bişey benimkine yapılsa bende kızardım ve annesine de gördüğüm yerde inceden söylerdim ama kapıya dayanmazdım direk,bunun için daha büyük şeyler olmalı bence...çeşit çeşit insanlar var gari....hatundan özür diledim ve kapıda konuşmayalım gel içeri bi kayfe yapiim dedim.böylelikle kadınla tanışmış da oldum.ama gene de çok pis bi durum valla....olayı tatlıya bağladık sonna benim cücenin idam fermanını imzaladım!tonlarca ceza yedi,hala diyo ki:'gene çıkiim,gene dövcem!'diyo.bu kıs beni öldürecek!
arkadaşınla birbrine girmişler,yolup atmış kızı üstüne de osuruk kafa gibi saçma salak laflar söölemiş.anası şikayete geldi,ne diyeceemi şaşırdım!
osuruk kafaa haaaaarkadaşınla birbrine girmişler,yolup atmış kızı üstüne de osuruk kafa gibi saçma salak laflar söölemiş.anası şikayete geldi,ne diyeceemi şaşırdım!
benimki az sekerli olsun pleaseeeSenin minik çok tatlı yaa...KAvga mı etmiş.. Senin kızın enerjiis yüksekmiş... SPora yazılsın valla süper olur... savunma spronu öğrensin. orada sadece savunma öğretiyorlar.. hem enrjisini değrlendirmiş olursunuz...
Günaydın tuğçem nasılsın neler yapıyosun... renk katalım sana
Benimde bir kahve yapalım gelsin kahveler
arkadaşı izinsiz olarak bunun bisikletine binmiş.bizimki uyuz olur bööle şeylere,izin alırsan hayır demez ama izinsiz bi malına dokunursan olaydan kopar.benimki uyarmış onu in diye,kız da accık biniim nolcek demiş.sürtüşme buradan başlamış ama osuruk kafaya kadar nası geldi bilinmiyo....kanımca arkadaşı kışkırttı bunu herhal.neye sinirlenmişş ki bukdar
hey yarabbimmmmm yaaaa çok sevimli seninki tam semra kaynana bu arada buaralar masterchefe fena takıldımmmarkadaşı izinsiz olarak bunun bisikletine binmiş.bizimki uyuz olur bööle şeylere,izin alırsan hayır demez ama izinsiz bi malına dokunursan olaydan kopar.benimki uyarmış onu in diye,kız da accık biniim nolcek demiş.sürtüşme buradan başlamış ama osuruk kafaya kadar nası geldi bilinmiyo....kanımca arkadaşı kışkırttı bunu herhal.
bu herkesi aşağılayan aşçı başı programı değil mi?hey yarabbimmmmm yaaaa çok sevimli seninki tam semra kaynana bu arada buaralar masterchefe fena takıldımmm
ellerine sağlık sultanım....sabah sabah bööle güsel bi kahve içip güne güsel başlamamak mümkün değil gari...fal da biliyon mu?Afiyet olsun.. kahveler geldiii
batuhan şefimi diyosunnnn bazen çok ileri gittiğini dusunuyorum evet ama en azından yemekteyize katılan kokanalar gibi birşey bilmeden gıcıklığına eleştiri yapmıyo adam bu ısın ustası eleştiri hakkına shaiıp ayrıca bırcok şey oğrenebiliyosun izlerkenburcuuuuu????????
efendim canımmmmburcuuuuu????????
haber saatine denk geliyo ya,son bi kaç dakkasına bakabiliyom.ben olsam tencereyi kafaya geçirirdim gari.tümden izlemiyom,aslında tv ile aram pek yok ama zaten izleseydim de aciip gererdi beni...batuhan şefimi diyosunnnn bazen çok ileri gittiğini dusunuyorum evet ama en azından yemekteyize katılan kokanalar gibi birşey bilmeden gıcıklığına eleştiri yapmıyo adam bu ısın ustası eleştiri hakkına shaiıp ayrıca bırcok şey oğrenebiliyosun izlerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?