Paropuan, bi konu açacam demiştin, açtın mı, neymiş konun, gelip birbirinden ortalığı karıştırıcı yorumlar yapıp kilitlettiriyim hemen
Benikategorizeetme'yi ben de kategorize ettim : WANTED
of ya gülmekten yazamiyorum marjinalll....iki tane actim,...sayfamda actigim konulara bakinca görürsün, biri cocuklardan neler ögreniyoruz, digeri arapca dili... ögrenmeyi isteyenler ve bilenler ilgi gösterip birseyler ögreniriz sandim ama ilgi sifir... halbuki bize ingilizcedende cok lazim olan bir dil arapca ne yaparsin...
Haa, onları biliyorum zaten.Sen yeni bi konu açıcan sandım ben.
Ben yurtdışında bi yabancıyla tanıştım, sonradan müslüman olmuş.Mısıra gidecekti, arapça öğrenmek için.Demişti ki: İnsanlar okul için, iş için, para için, yani bu dünya için birkaç dil öğreniyorlar da, kendilerine gönderilen kitabı anlayıp okuyabilmek için Arapçayı neden öğrenmeye yeltenmiyorlar, anlamıyorum demişti...İşte dedim, gönül vermek bu olsa gerek.Adamın coğrafyasıyla ne islamın ne arapçanın alakası var, ama adam gönül vermiş. Helal olsun demiştim.
flocke yaratıcı hatun.Onun açtığı konularla kk'nın tarzında oynama oldu valla, olması gereken oldu da azcık daha geyik düzeyi arttı sitenin.
iyide olmus... gecen biri yazmisti, ya gülünecek ya aglanacak sey yazacaksiniz yoksa kimse bakmaz demis
ben buraya ilk girdigimde ilk gözüme takilan esinize ilk ne zaman rezil oldunuz sayfasiydi... ilk okuyusta gece 3e kadar okudum, birde gülüyorum sesli gülmemek icin karnima agri girmisti
Kızlar ya moralim çok bozukk bagırarak 1 hafta ağlamak istiyorum anca miçim boşalır..:85: :105:
günaydın sultanım,görmedim gari,geçmişi okuyodum....nöriyon bakem?Flocke de burdaymış günaydııın tatlım
günaydın sultanım,görmedim gari,geçmişi okuyodum....nöriyon bakem?
napiim gari,uykusuzluk tavan yapmış durumda,haftasonunu iple çekiyom....ne olsun flocke öyle gezinirim buralarda...
Sen ne yapıyon canım..
hevukum noldu sana yaaaaKızlar ya moralim çok bozukk bagırarak 1 hafta ağlamak istiyorum anca miçim boşalır..:85: :105:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?