Ölümüne Geyik Topiği :-))

Paropuan, bi konu açacam demiştin, açtın mı, neymiş konun, gelip birbirinden ortalığı karıştırıcı yorumlar yapıp kilitlettiriyim hemen

Benikategorizeetme'yi ben de kategorize ettim : WANTED

Son düzenleme:
Paropuan, bi konu açacam demiştin, açtın mı, neymiş konun, gelip birbirinden ortalığı karıştırıcı yorumlar yapıp kilitlettiriyim hemen

Benikategorizeetme'yi ben de kategorize ettim : WANTED

of ya gülmekten yazamiyorum marjinalll....iki tane actim,...sayfamda actigim konulara bakinca görürsün, biri cocuklardan neler ögreniyoruz, digeri arapca dili... ögrenmeyi isteyenler ve bilenler ilgi gösterip birseyler ögreniriz sandim ama ilgi sifir... halbuki bize ingilizcedende cok lazim olan bir dil arapca ne yaparsin...

Haa, onları biliyorum zaten.Sen yeni bi konu açıcan sandım ben.

Ben yurtdışında bi yabancıyla tanıştım, sonradan müslüman olmuş.Mısıra gidecekti, arapça öğrenmek için.Demişti ki: İnsanlar okul için, iş için, para için, yani bu dünya için birkaç dil öğreniyorlar da, kendilerine gönderilen kitabı anlayıp okuyabilmek için Arapçayı neden öğrenmeye yeltenmiyorlar, anlamıyorum demişti...İşte dedim, gönül vermek bu olsa gerek.Adamın coğrafyasıyla ne islamın ne arapçanın alakası var, ama adam gönül vermiş. Helal olsun demiştim.

gercekten helal olsun.. ya biz nasilsa müslüman yaziyor kimlikte deyip tamam müslümaniz diyoruz halbuki yabancilar ögrenince bilincli ögreniyorlar, cünlü onlar gayrimüslim olmanin bir geregi sorguluyorlar.. biz sorgulamadan kabul ediyoruz ancak gereken ilgiyi bu kez göstermiyoruz.. bende sirf kurani kendim anlayabilmek icin ögrenmek istiyorum zaten....
hem arapca ögrenenler baska dilleri daha rahat ögreniyorlar.. benim yegenim arapca kursundan sonra ingilizcesi süper oldu:44:

Son düzenleme:
eurovizyonda bakalim kim birinci olacak.... sarkilar degil ülkeler yarisiyor

baska konu yok marjinalim ama senimi kiricam acariz bi tane daha
pasta falan yaparsam eklerim yemek bölümüne, birde ciceklerle ilgili acabilirim.. ama ne yaparsak yapalim flocke ye rakip olamayiz

flocke yaratıcı hatun.Onun açtığı konularla kk'nın tarzında oynama oldu valla, olması gereken oldu da azcık daha geyik düzeyi arttı sitenin.

flocke yaratıcı hatun.Onun açtığı konularla kk'nın tarzında oynama oldu valla, olması gereken oldu da azcık daha geyik düzeyi arttı sitenin.

iyide olmus... gecen biri yazmisti, ya gülünecek ya aglanacak sey yazacaksiniz yoksa kimse bakmaz demis
ben buraya ilk girdigimde ilk gözüme takilan esinize ilk ne zaman rezil oldunuz sayfasiydi... ilk okuyusta gece 3e kadar okudum, birde gülüyorum sesli gülmemek icin karnima agri girmisti

Evet ben de okumuştum o yorumu...Sanırım eşinin aldığı hediyeleri beğenemeyen birisinin konusuydu.

Ben yavaştan çıkıyorum parola.İyi geceler diliyorum sana çooook.

Kızlar ya moralim çok bozukk bagırarak 1 hafta ağlamak istiyorum anca miçim boşalır.. :85::105:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…