yok yaa cok eğlenceliii geliyo bana adamda gun yuzune cıkmamış laflar varrhaber saatine denk geliyo ya,son bi kaç dakkasına bakabiliyom.ben olsam tencereyi kafaya geçirirdim gari.tümden izlemiyom,aslında tv ile aram pek yok ama zaten izleseydim de aciip gererdi beni...
bana kalırsa,o akşamdan bu lafları üretiyordur ve ilk çattığı şahsa yönelik önceden hazırlıyordur,spontane söylenen bişey değil yani.ama gene de gerer beni bööle tipler ne biliim...yok yaa cok eğlenceliii geliyo bana adamda gun yuzune cıkmamış laflar varr
o ne?kim sunuyo?kızlarr yettin gariiçitlenbiğim kahve için saol hayatcım flockem oldum senin kıza gülmekten harika bişi ya ben de dün şanslı masayı izledim ve gülmekten yerlere yattım nasıl komik bir yarısma o
valla çıkarıyolar bööle saykoları ondan sonna da yarışmacılara sakin olmaları telkin ediliyo hak mı şimdi bu?:26:Helllloo.batuhan şeften direkt dalayım konuya...Nerde okudum bilmiyorum da, adamın normal olmadığına, çocukluğuna dair büyük yaraları olduğunu öğrendim.Anne italyan, baba türk, baba yüksek dozdan vefat ediyor, vs.vs.Bir iki olayı daha vardı böyle ruhunda büyük yaralar açmış olabilecek...O yüzden ben onun kendi içindekiler yüzünden böyle olduğunu düşünüyorum. Kızmıyorum da, üzülüyorum ona
basta bende sınır oldum bu adama izledikçe baglanıyosun ama hazırcevap bi tippp bide yarışmada yapabileceklermi yetişecekmi telaşı var bide ustalar yaprken anlatıyorlar eğitim veriyolar bayag değişik şeyler yakalayabiliyosunn nesseeebana kalırsa,o akşamdan bu lafları üretiyordur ve ilk çattığı şahsa yönelik önceden hazırlıyordur,spontane söylenen bişey değil yani.ama gene de gerer beni bööle tipler ne biliim...
o ne?kim sunuyo?
program enteresan bi konsept üzerine kuruludur kabül ama neden herşeyi illa kavga veya çata çat cevap durumuna çeviriliyo ki?ben bunu annamıyom.bi ara büyük bi ilgiyle yemekteyiz programını takip etmiştim.sanırsam en son 1-1.5 yıl önceye kadar.sonna gene dayanamadık ve yok yemek şööle olmuş peçetesi bööleymiş gibi ters yorumlardan başlayıp kavgaya kadar vardı bu programda.her bölümde mutlaka tartışma çıkınca genem bıraktım sonna....akdeniz kanı taşıyos bu yüzden mi bu kadar fevriyiz acep?:26:basta bende sınır oldum bu adama izledikçe baglanıyosun ama hazırcevap bi tippp bide yarışmada yapabileceklermi yetişecekmi telaşı var bide ustalar yaprken anlatıyorlar eğitim veriyolar bayag değişik şeyler yakalayabiliyosunn nesseee
he he bak bu eğlenceli bişeye benziyo....restaurantta geçiyor. kulagına kulaklık takıyorlar,onlar içerde onların talimatlarına uyarak yeyerine getiriyosun fakat karsındaki insan bilmiyor oyun oldugunu mesela diyorlar ki ayakkabını çıkar masanın üstüne koy ya da masaya çık sarkı söyle gibisinden karsındaki insan şok oluyor haliyle napıyorsun rezil oluyoruz falan diyor
benim cüce bi efsane yaaa.....Çok gergin yarışma ya, zaten bu şov tv'nin tüm programları toplumun huzurunu kaçırıcı, rezilliği normal gösterici programlara öncülük eder.Hiç sevmiyorum bu kanalı.
Şanslı masayı bi kez ben de izledim, hoşuma gitti, ama danışıklı dövüş olduğu yönünde iddialar var..Olsun, danışıklıysa da eğlenceli
Bu arada flocke senin cüceyle tanışasım geldi.
program enteresan bi konsept üzerine kuruludur kabül ama neden herşeyi illa kavga veya çata çat cevap durumuna çeviriliyo ki?ben bunu annamıyom.bi ara büyük bi ilgiyle yemekteyiz programını takip etmiştim.sanırsam en son 1-1.5 yıl önceye kadar.sonna gene dayanamadık ve yok yemek şööle olmuş peçetesi bööleymiş gibi ters yorumlardan başlayıp kavgaya kadar vardı bu programda.her bölümde mutlaka tartışma çıkınca genem bıraktım sonna....akdeniz kanı taşıyos bu yüzden mi bu kadar fevriyiz acep?:26:
valla ben ole olduğunu dusunmuyorum o saatte evlenme programı dizi tekrarı izlemektense bu programı seyrettmeyi tercih ederim huzurum felanda kaçmıyor azarladığı yarışmacılar hallerinden gayet memnunlar hepsi elenirken ilk batuhana sarılıp alıyo sizi cok ozluycem diye bide azrladığı yarışmacılar kendilerini çok daha geliştiriyo daha iyi şeyler cıkartıyolar gercek hayattada bi şefin yanında calışan yardımcılar da ustalarından çok ceker ama sonra o işin piri olurlar tabi herkesin görüşü farklı ben show tv adına değil bu program adına yapıyorum yaorumumu en azından mutfak hakkında verdikleri eğitimden birşeyler oğreniyorummÇok gergin yarışma ya, zaten bu şov tv'nin tüm programları toplumun huzurunu kaçırıcı, rezilliği normal gösterici programlara öncülük eder.Hiç sevmiyorum bu kanalı.
Şanslı masayı bi kez ben de izledim, hoşuma gitti, ama danışıklı dövüş olduğu yönünde iddialar var..Olsun, danışıklıysa da eğlenceli
Bu arada flocke senin cüceyle tanışasım geldi.
he he bak bu eğlenceli bişeye benziyo....hangi kanal bu?
yemekteyiz yarısmasını bende sevmiyorum ilk başta ilgi ile izlememe rağmen cunku sacma sapan bı yone gittii karekter atışması haline döndü birde eleştirenler kım işin pirimi sankıYok ya aslında o kadar fevrilik falan değil, çoğu kurgu.Kimin ne diyeceği önceden hesaplı kitaplı zaten. Yemekteyizi başta ben de izledim, sandım ki güzel güzel yemek tarifleri verecekler, ama malum o da Show tv'de olduğu için b.ku çıkarılmak zorunda. En rezil paçoz şiddet içerikli, kavgacı gürültücü yarışmaların öncüsü bu kanal. Medya o kadar meşrulaştırıyor ki artık rezilliği, terbiyesizliği, sanki bunlar normal insan ilişkisiymiş gibi kanıksanıyor zamanla, gerçek hayatta da insanlar kendine çeki düzen verme, edep haya sahibi olmanın gerekli olmadığını düşünmeye başlıyoruz bilinçaltımızda.
burcum,o programda şu restoran tipi tatlıların incelikleri de veriyolar mı?hani püf noktaları felan?evde naparsan yap restorandaki gibi olmuyo ya,onun için diyom...valla ben ole olduğunu dusunmuyorum o saatte evlenme programı dizi tekrarı izlemektense bu programı seyrettmeyi tercih ederim huzurum felanda kaçmıyor azarladığı yarışmacılar hallerinden gayet memnunlar hepsi elenirken ilk batuhana sarılıp alıyo sizi cok ozluycem diye bide azrladığı yarışmacılar kendilerini çok daha geliştiriyo daha iyi şeyler cıkartıyolar gercek hayattada bi şefin yanında calışan yardımcılar da ustalarından çok ceker ama sonra o işin piri olurlar tabi herkesin görüşü farklı ben show tv adına değil bu program adına yapıyorum yaorumumu en azından mutfak hakkında verdikleri eğitimden birşeyler oğreniyorumm
amannn benim teyzemde anlatmışımdır kesin oğretmenin hersorduğu soruya bana ne banae yapark omuz silkerek yanı sınıfta kalmıştıııdün bana yemekte diyo ki:'anne ben bu yıl okula başlicam ya,okulda öğretmene öğretmenim değil de teyse desem nolur?'
ve o an içime bi ok saplandı,bunu sorduğuna göre bişeyler tasarlıyo bu gene!anlattım anlatmasına da,eminim ki o da çok ii anladı ama na buraya yazıyom,böyle bişey yaşanacak....sırf otoriteye karşı gelmek için yapcak bunu.başıma anarşist mi olcek ne?:44:
dün bana yemekte diyo ki:'anne ben bu yıl okula başlicam ya,okulda öğretmene öğretmenim değil de teyse desem nolur?'
ve o an içime bi ok saplandı,bunu sorduğuna göre bişeyler tasarlıyo bu gene!anlattım anlatmasına da,eminim ki o da çok ii anladı ama na buraya yazıyom,böyle bişey yaşanacak....sırf otoriteye karşı gelmek için yapcak bunu.başıma anarşist mi olcek ne?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?