kayınvalidem çok güsel diyet yapar,ekmek arası lahmacun!kızm aklın fikrin yemekte bıde diyet yapıyonnn sen diyet biskuvinin arasına nutella surup yıyenlerdensşn yada baklava koyanlardan kesinnn:82:
çöpemi gitti direkkkk ayyy irmik deyince teyzemin istanbul tatlısı var pek guzel oluyo ama sutlu tatlı degıll eee ev halkı gördümüüü tatlıyı bu arad benim sutlac güzel oldu ilk sütlacımı yaptımda dunnnkıs değişik bişey deniim dedim,şööle irmikli sütlü karamelli vanilyalı filan.hayatta kaldığıma şükrediyom!o neydi ööle be?
sultanım 5 çayınada bekleriz ozman
vayyyy diyette cığır acmıssss kayınvalıdeeee bizim eski komsularda yuruyus yaparlardı sonra yol ustundeki dönercide otururlardı bide bazende yuruys yapıp eve taksiyle dönerlerdiiikayınvalidem çok güsel diyet yapar,ekmek arası lahmacun!sonna da üzülür,niye kilo aldım diye!
afiyet olsun burcum.benimki ööle bööle değil,bu ayıbı anca yaptığımı çöpe dökerek kapatabildim!o neyde bah!bi müddet sütlü bi tatlı yapmam herhal....çöpemi gitti direkkkk ayyy irmik deyince teyzemin istanbul tatlısı var pek guzel oluyo ama sutlu tatlı degıll eee ev halkı gördümüüü tatlıyı bu arad benim sutlac güzel oldu ilk sütlacımı yaptımda dunnn
şimdi su böreği olsaydı çayın yanına iyi giderdi
vayyyy diyette cığır acmıssss kayınvalıdeeee bizim eski komsularda yuruyus yaparlardı sonra yol ustundeki dönercide otururlardı bide bazende yuruys yapıp eve taksiyle dönerlerdiii
twocheme diyettt chese kek diyet ama lütfen yanındada su böreği onun diyetine gerek yok zaten suu adı ustunde kalorısı kaç ki yanı uzmanlar su ıcın dıyo hep oda su böreği yesinn dimiii:94:banda böğürtlenli chese kek lütfen flockeme cokies ve makaronn:94:tamam kızlar size yanında ne getireyim...
azarladığı şey kişinin yaptığı yemek karşısındaki yerle bir etmiyor ve ınsanlar yarışmayı kazanınca veya kazanmadanda bı mutfakda calışmaya baslanınca acemi olduğunda ustasından yıyecek fırçayı burda oğrenıp yetiştiğinde kendini bu kadar ezdirmicek orda sadece batuhan sef yok murat var gurme var erol bey bunlarda zamanında ustalarından cok cekmişler anlatıyorlar hep yanı bu bukadar basıt değil demek istiyorlar gulluk gulistanlık değil bu meslek onu anlatıyorlar bunları ogreninki ilerde karşılacagınız zorluklara hazırlıklı olun demek amac bu arada ben diğer kanallardan bahserken kanal d star gibi kanalları baz alarak söledim hatta kesin böle bir cevap vercegını dusunerek dipnot dusecektim ama usendim sonradan ben mutfaga meraklıyım ve oradaki ustalrdan da bir çok şey oğrendiğimi düşünüyorum sen beğenmiyorsan izleme yane bu programı evet atışmaların bazıları dikkat cekmek için yapılır ama zarasız atışmalar olmamıs yapamamışssın gibi bunlar beni rahatsız etmiyor huzurumda gayet yerinde herkesin zevki bir olmaya bilir ama eğiticiyönüde var butun yarışma eleştiriden azarlamadan ibaret değil birde yadırganacak bişey yaptığımı dusunmuyorum öğretmen edasıyla sunu yap bunu yap demeni de ben yadırgadım nesse daha fazla uzatmak istemiyorummm sen vidanın nasıl yapıldığını izle mutlu ol bende mutfaktan teknikler ögrenerek mutlu olayım
değişik yaklaşım bunnar,tabe insan incelmiyo böyle....vayyyy diyette cığır acmıssss kayınvalıdeeee bizim eski komsularda yuruyus yaparlardı sonra yol ustundeki dönercide otururlardı bide bazende yuruys yapıp eve taksiyle dönerlerdiii
kızm aklın fikrin yemekte bıde diyet yapıyonnn sen diyet biskuvinin arasına nutella surup yıyenlerdensşn yada baklava koyanlardan kesinnn:82:
sağol canımcımmm bazen öle olur çaktırmadan attın dimi öle oluncada insan malzemey acıyo gunah ama nası yaptın anlatbı barı benim aklıma eserse biliğim ki yapmıyımafiyet olsun burcum.benimki ööle bööle değil,bu ayıbı anca yaptığımı çöpe dökerek kapatabildim!o neyde bah!bi müddet sütlü bi tatlı yapmam herhal....
olmadı ama şimdi marjinalim....gerçekten kırdın.Öğretmen edası ne yahu? Şurada samimiyetine güvendik bi tavsiye verdik.Birşey öğretmek isteseydim şu cümlelerinin sonuna nokta koy, cümleye de büyük harfle başla,ayrıca font pembe,senin yazılar pembe miyopum arttı sayende derdim.Ama birşey öğretecek kadar umrumda mısındır acaba? Neyse, geyik topiğinde tartışma çıkarmak istemiyorum.
Flockecim konu senin konun olduğu için gelmiştim ama beni pek açmamaya başladı genel sohbetin içeriği.Aboneliğimi kaldırıyorum.Zaten gün boyunca muhabbet yok, içerik "günaydın, nasılsınız kılar, acıktım, doydum, sıkıldım, iyi geceler"den öteye gidemiyor.Karakterlerden birinin adı "suskun sultan".İroniye bakUmarım seni başka konularından keşfedip bu konuya gelecek geyik düzeyi yüksek insanlarla karşılaşırsın...Bu konuda edindiğim bir iki güzel arkadaşlığa vesile olduğun için ve hoşsohbetin renkli kişiliğin için çok teşekkür ederim sana. Başka konularda ve özelde görüşmek üzere
twocheme diyettt chese kek diyet ama lütfen yanındada su böreği onun diyetine gerek yok zaten suu adı ustunde kalorısı kaç ki yanı uzmanlar su ıcın dıyo hep oda su böreği yesinn dimiii:94:banda böğürtlenli chese kek lütfen flockeme cokies ve makaronn:94:
twocheme diyettt chese kek diyet ama lütfen yanındada su böreği onun diyetine gerek yok zaten suu adı ustunde kalorısı kaç ki yanı uzmanlar su ıcın dıyo hep oda su böreği yesinn dimiii:94:banda böğürtlenli chese kek lütfen flockeme cokies ve makaronn:94:
bu arkadas az önce huzur kacıran programlardn bahseden eleştirileri hoş görmeyen kişydi dimi yanlış hatırlamıyorum yalnız herkese ne cok kinin birikmiş senin öle yaaa begenmiyosan gelmesydınn kardesim içeriğini bilip yıne geliyosunn madem umrunda değilim niye öğütveriyosunkı asıl ıronı sultanda değil sende bence hadı git dunyayı dolaşş vida yapp çivi yappp benim yazılarım senide hiç ilgilendirmez ben özene bezene yazı yamıyorum burda dikkat etmiyorum geyık ceviriyoz nıhayetinde bu seni alakadar etmez resmi kuruma yazımı yazıyoruz hem sen kimsinki ya insanlara sarmışsın bukadar biriktirmissinnnÖğretmen edası ne yahu? Şurada samimiyetine güvendik bi tavsiye verdik.Birşey öğretmek isteseydim şu cümlelerinin sonuna nokta koy, cümleye de büyük harfle başla,ayrıca font pembe,senin yazılar pembe miyopum arttı sayende derdim.Ama birşey öğretecek kadar umrumda mısındır acaba? Neyse, geyik topiğinde tartışma çıkarmak istemiyorum.
Flockecim konu senin konun olduğu için gelmiştim ama beni pek açmamaya başladı genel sohbetin içeriği.Aboneliğimi kaldırıyorum.Zaten gün boyunca muhabbet yok, içerik "günaydın, nasılsınız kılar, acıktım, doydum, sıkıldım, iyi geceler"den öteye gidemiyor.Karakterlerden birinin adı "suskun sultan".İroniye bakUmarım seni başka konularından keşfedip bu konuya gelecek geyik düzeyi yüksek insanlarla karşılaşırsın...Bu konuda edindiğim bir iki güzel arkadaşlığa vesile olduğun için ve hoşsohbetin renkli kişiliğin için çok teşekkür ederim sana. Başka konularda ve özelde görüşmek üzere
Öğretmen edası ne yahu? Şurada samimiyetine güvendik bi tavsiye verdik.Birşey öğretmek isteseydim şu cümlelerinin sonuna nokta koy, cümleye de büyük harfle başla,ayrıca font pembe,senin yazılar pembe miyopum arttı sayende derdim.Ama birşey öğretecek kadar umrumda mısındır acaba? Neyse, geyik topiğinde tartışma çıkarmak istemiyorum.
bırak flockem boşver içinde kileri kustuu vatandaş iyi oldu baksana sınsı insanlardan nefret ederim oldum olasıolmadı ama şimdi marjinalim....gerçekten kırdın.
bu arada acıktımm lafınıda sana atmış twocecimmmevet su böereği yiyebirim sulu nasıl olsa burcum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?