Ölümüne Geyik Topiği :-))

kıs değişik bişey deniim dedim,şööle irmikli sütlü karamelli vanilyalı filan.hayatta kaldığıma şükrediyom!o neydi ööle be?
çöpemi gitti direkkkk ayyy irmik deyince teyzemin istanbul tatlısı var pek guzel oluyo ama sutlu tatlı degıll eee ev halkı gördümüüü tatlıyı bu arad benim sutlac güzel oldu ilk sütlacımı yaptımda dunnn

kayınvalidem çok güsel diyet yapar,ekmek arası lahmacun!sonna da üzülür,niye kilo aldım diye!
vayyyy diyette cığır acmıssss kayınvalıdeeee bizim eski komsularda yuruyus yaparlardı sonra yol ustundeki dönercide otururlardı bide bazende yuruys yapıp eve taksiyle dönerlerdiii

afiyet olsun burcum.benimki ööle bööle değil,bu ayıbı anca yaptığımı çöpe dökerek kapatabildim!o neyde bah!bi müddet sütlü bi tatlı yapmam herhal....

şimdi su böreği olsaydı çayın yanına iyi giderdi

amanın ben bilemem yapmasını ama size büyük annenin su böreğinden getireyim

vayyyy diyette cığır acmıssss kayınvalıdeeee bizim eski komsularda yuruyus yaparlardı sonra yol ustundeki dönercide otururlardı bide bazende yuruys yapıp eve taksiyle dönerlerdiii

Çok güzelmiş ya ... spor yapınca insna acıkıyor

tamam kızlar size yanında ne getireyim...
twocheme diyettt chese kek diyet ama lütfen yanındada su böreği onun diyetine gerek yok zaten suu adı ustunde kalorısı kaç ki yanı uzmanlar su ıcın dıyo hep oda su böreği yesinn dimiii:94:banda böğürtlenli chese kek lütfen flockeme cokies ve makaronn:94:

Öğretmen edası ne yahu? Şurada samimiyetine güvendik bi tavsiye verdik.Birşey öğretmek isteseydim şu cümlelerinin sonuna nokta koy, cümleye de büyük harfle başla,ayrıca font pembe,senin yazılar pembe miyopum arttı sayende derdim.Ama birşey öğretecek kadar umrumda mısındır acaba? Neyse, geyik topiğinde tartışma çıkarmak istemiyorum.

Flockecim konu senin konun olduğu için gelmiştim ama beni pek açmamaya başladı genel sohbetin içeriği.Aboneliğimi kaldırıyorum.Zaten gün boyunca muhabbet yok, içerik "günaydın, nasılsınız kılar, acıktım, doydum, sıkıldım, iyi geceler"den öteye gidemiyor.Karakterlerden birinin adı "suskun sultan".İroniye bak Umarım seni başka konularından keşfedip bu konuya gelecek geyik düzeyi yüksek insanlarla karşılaşırsın...Bu konuda edindiğim bir iki güzel arkadaşlığa vesile olduğun için ve hoşsohbetin renkli kişiliğin için çok teşekkür ederim sana. Başka konularda ve özelde görüşmek üzere

değişik yaklaşım bunnar,tabe insan incelmiyo böyle....tartıya çıkınca hüzünlenmeyeceksin o vakit!

kızm aklın fikrin yemekte bıde diyet yapıyonnn sen diyet biskuvinin arasına nutella surup yıyenlerdensşn yada baklava koyanlardan kesinnn:82:

ekmek yiyemiyorum artıkın burcum dün benimki arıyor birbirimizi spora teşvik etcekmişiz dün kendi evlerimizde şınav ve mekik çekip sayılarını birbirimize söyledik iyi geldi emme devam etz her gün

afiyet olsun burcum.benimki ööle bööle değil,bu ayıbı anca yaptığımı çöpe dökerek kapatabildim!o neyde bah!bi müddet sütlü bi tatlı yapmam herhal....
sağol canımcımmm bazen öle olur çaktırmadan attın dimi öle oluncada insan malzemey acıyo gunah ama nası yaptın anlatbı barı benim aklıma eserse biliğim ki yapmıyım

olmadı ama şimdi marjinalim....gerçekten kırdın.

evet su böereği yiyebirim sulu nasıl olsa burcum

Amanın bunların hepsini nasıl getircem ben :18:

Hepsinden yersem ne olur_?

KAç km yürümem gerekir?
:18:

Şİmdiden açıktım ben

bu arkadas az önce huzur kacıran programlardn bahseden eleştirileri hoş görmeyen kişydi dimi yanlış hatırlamıyorum yalnız herkese ne cok kinin birikmiş senin öle yaaa begenmiyosan gelmesydınn kardesim içeriğini bilip yıne geliyosunn madem umrunda değilim niye öğütveriyosunkı asıl ıronı sultanda değil sende bence hadı git dunyayı dolaşş vida yapp çivi yappp benim yazılarım senide hiç ilgilendirmez ben özene bezene yazı yamıyorum burda dikkat etmiyorum geyık ceviriyoz nıhayetinde bu seni alakadar etmez resmi kuruma yazımı yazıyoruz hem sen kimsinki ya insanlara sarmışsın bukadar biriktirmissinnn

marjinal hanım..
sen nasıl bir geyik istersin..

Geyik olsun diye girmişsen sende katılırsın...
Sen benim nickimi beğenmemiş olabilirsin....
O zaman sohbete katılmazsın marjinal hatun marjinal katılmaya devam et..

Son düzenleme:
acayip kıskançlık sezdim bacım senden ...

neyimi çekemdin anlamadım hem ben çitlenbikliğe terfi ettim senin haberin yok sanıırm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…