ben okula çoooook çağırılacam gibime geliyo burcum!amannn benim teyzemde anlatmışımdır kesin oğretmenin hersorduğu soruya bana ne banae yapark omuz silkerek yanı sınıfta kalmıştııı
daha tam olarak tatlıya gecmediler et urunlerii deniz ürüni kumes hayvanlarını işlediler tatlıya da gecicekler ama erol bey bir iki sefer yapmıştı tatlı yalnız tatlıcı olmadıklarından çok fazla detaya girmezler sanırım bazen diğer mufaklardan unlu şefleri cagırıp yemek yaptırıyolar eğitimdeburcum,o programda şu restoran tipi tatlıların incelikleri de veriyolar mı?hani püf noktaları felan?evde naparsan yap restorandaki gibi olmuyo ya,onun için diyom...
valla ben ole olduğunu dusunmuyorum o saatte evlenme programı dizi tekrarı izlemektense bu programı seyrettmeyi tercih ederim huzurum felanda kaçmıyor azarladığı yarışmacılar hallerinden gayet memnunlar hepsi elenirken ilk batuhana sarılıp alıyo sizi cok ozluycem diye bide azrladığı yarışmacılar kendilerini çok daha geliştiriyo daha iyi şeyler cıkartıyolar gercek hayattada bi şefin yanında calışan yardımcılar da ustalarından çok ceker ama sonra o işin piri olurlar tabi herkesin görüşü farklı ben show tv adına değil bu program adına yapıyorum yaorumumu en azından mutfak hakkında verdikleri eğitimden birşeyler oğreniyorumm
tatlıya geççekleri zaman haber ver o vakit,neymiş bunnarın sırrı merak ediyom.dün ben bi uyduruk tatlısı yapiim dedim,güsel bişey çıkar sandıydım.duvara vur sıva olurdu nerdeyse.o kadar iğrençti!daha tam olarak tatlıya gecmediler et urunlerii deniz ürüni kumes hayvanlarını işlediler tatlıya da gecicekler ama erol bey bir iki sefer yapmıştı tatlı yalnız tatlıcı olmadıklarından çok fazla detaya girmezler sanırım bazen diğer mufaklardan unlu şefleri cagırıp yemek yaptırıyolar eğitimde
bakiim hele,güsel bişeye benziyo.kaçta bu program?kanal d de flockem,izle gülmekten bayılırsın
bakiim hele,güsel bişeye benziyo.kaçta bu program?
sen de bişeyler ikram edip gaçıyon gari,bi kalda iki laf konuşak....güzel bir çay da olsun isteyene :)Eki Görüntüle 192893 Eki Görüntüle 192893
sen de bişeyler ikram edip gaçıyon gari,bi kalda iki laf konuşak....
azarladığı şey kişinin yaptığı yemek karşısındaki yerle bir etmiyor ve ınsanlar yarışmayı kazanınca veya kazanmadanda bı mutfakda calışmaya baslanınca acemi olduğunda ustasından yıyecek fırçayı burda oğrenıp yetiştiğinde kendini bu kadar ezdirmicek orda sadece batuhan sef yok murat var gurme var erol bey bunlarda zamanında ustalarından cok cekmişler anlatıyorlar hep yanı bu bukadar basıt değil demek istiyorlar gulluk gulistanlık değil bu meslek onu anlatıyorlar bunları ogreninki ilerde karşılacagınız zorluklara hazırlıklı olun demek amac bu arada ben diğer kanallardan bahserken kanal d star gibi kanalları baz alarak söledim hatta kesin böle bir cevap vercegını dusunerek dipnot dusecektim ama usendim sonradan ben mutfaga meraklıyım ve oradaki ustalrdan da bir çok şey oğrendiğimi düşünüyorum sen beğenmiyorsan izleme yane bu programı evet atışmaların bazıları dikkat cekmek için yapılır ama zarasız atışmalar olmamıs yapamamışssın gibi bunlar beni rahatsız etmiyor huzurumda gayet yerinde herkesin zevki bir olmaya bilir ama eğiticiyönüde var butun yarışma eleştiriden azarlamadan ibaret değil birde yadırganacak bişey yaptığımı dusunmuyorum öğretmen edasıyla sunu yap bunu yap demeni de ben yadırgadım nesse daha fazla uzatmak istemiyorummm sen vidanın nasıl yapıldığını izle mutlu ol bende mutfaktan teknikler ögrenerek mutlu olayımFormat güzelim hepsi format gereği...Azarladğı yarışmacılar halinden memnun olur mu hiç? Koca koca insanlar, televizyonda azarlanmaktan kim memnun olur? Sadece baştan öyle olmaları gerektiği konusunda anlaşılıyor...
Beni huzursuz eden şey bunun televizyonda bu kadar normalmiş gibi yayınlanması.İnsanlar bir süre sonra ayıplamıyor, eleştirmiyor, normal insan davranışı buymuş gibi yerleşiyor zihinlerimize...Mobbing diye birşey vardır bilir misin? İş yerinde aşağılanma hakaret, sindirilme, kişiliğin zedelenmesi ve yalnızlaştırılma demektir.İşte senin o "ustalarından çekerler ama işin piri olurlar" düşüncesi yüzünden o ustalar insanlara köpekmiş muamelesi ediyor. Sanki çırağını azarlayan, aşağılayan, hakaret eden daha ustaymış, daha titizmiş, daha çok öğretiyormuş havasına girip zorbalıklarını meşrulaştırıyorlar.
Ha bu arada evlendirme programı ya da dizi tekrarı izlemektense bunu izlemeyi tercih etmeni de yadırgadım açıkçası bi parça.Tv'de ne varsa izlemek zorunda değiliz, sanki dizi tekrarından daha mı evla? Al birini vur ötekine.Trt türk izle, dünyadan haberin olsunKitap oku, ne biliyim, aç discovery izle, vidanın nasıl yapıldığını öğren,internetten uzman tv izle...Bin tane alternatif var, batuhan şefe mi kaldık
ne yaptınnn kızzzztatlıya geççekleri zaman haber ver o vakit,neymiş bunnarın sırrı merak ediyom.dün ben bi uyduruk tatlısı yapiim dedim,güsel bişey çıkar sandıydım.duvara vur sıva olurdu nerdeyse.o kadar iğrençti!
he valla,sabahtan beri bi karşılıklı konuşamadık sultanımla!Nickiyle müsemma
he valla,sabahtan beri bi karşılıklı konuşamadık sultanımla!
sultanım,çay kayfe veriyon da yanında bişeyler de getir barim,ve kaçıp gitme hemen!
sultanım 5 çayınada bekleriz ozmanDeneme bir iki üç yapıyordum :))
Bende güzel bir sabaha uyandım... sizlerin de güzel bir sabahı olsun istedim :))
kıs değişik bişey deniim dedim,şööle irmikli sütlü karamelli vanilyalı filan.hayatta kaldığıma şükrediyom!o neydi ööle be?ne yaptınnn kızzzz
kızm aklın fikrin yemekte bıde diyet yapıyonnn sen diyet biskuvinin arasına nutella surup yıyenlerdensşn yada baklava koyanlardan kesinnn:82:şimdi su böreği olsaydı çayın yanına iyi giderdi
kızm aklın fikrin yemekte bıde diyet yapıyonnn sen diyet biskuvinin arasına nutella surup yıyenlerdensşn yada baklava koyanlardan kesinnn:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?