- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
bu arada acıktımm lafınıda sana atmış twocecimmm
bırak ya boşverrrr sultanımmmmacayip kıskançlık sezdim bacım senden ...
neyimi çekemdin anlamadımhem ben çitlenbikliğe terfi ettim senin haberin yok sanıırm
hayır bilip bilmeden önyargılı konusmalara ve haksız eleştirilere sınır olurumm ve ben ona ktubişey yazmadım farkındaysan işin ilginç tafarı bu tarz eleştirileri içeren programların huzur kacırdığını felan sölüdüyo eleştiryodu zatt ama baksan burdaki sacmalığa kendisi basladı hakarete çok incelenesi bir vaka olduğunu dusunmediğimden es geciyorummmtanıyan tanıyor beni,hem burası geyik yeri değil mi istediğimizi konuşabiliriz,ben normal evde nasılsam burda da öyleyim sizi yakın görüyorum kendime yakın davranıyorum. olayın bu haddeye gelmesine sasırdım. olay senle basladı tamam orasını anladım da sultanla ne ilgisi vardı ya da benle. hakaret edilmiş ayıp olmuş
selam hanımlar irandan kaçan bir aile bizim camın önünde sabahlamış sabahta bavullarla iki çocuğunu bırakıp sığınma talebi için emniyete gitmiş çocuklar üşümüş acıkmış büzülmüş dil bilmiyorlar korkuyorlar neyse polis filan arandı aile bulundu bir bebek anne baba geldi bavulları hala camın önünde polis götürdü bana kiralık daire soruyor ama yarım saatimizi aldı anlaşmak arapça öğretmeni arkadaşım vardı aradım onu hoparlörü açtım kız tercüme etti de anlaştık
bırak ya boşverrrr sultanımmmm
annemmm burasıda aksiyonluydu mandalinacımmmmselam hanımlar irandan kaçan bir aile bizim camın önünde sabahlamış sabahta bavullarla iki çocuğunu bırakıp sığınma talebi için emniyete gitmiş çocuklar üşümüş acıkmış büzülmüş dil bilmiyorlar korkuyorlar neyse polis filan arandı aile bulundu bir bebek anne baba geldi bavulları hala camın önünde polis götürdü bana kiralık daire soruyor ama yarım saatimizi aldı anlaşmak arapça öğretmeni arkadaşım vardı aradım onu hoparlörü açtım kız tercüme etti de anlaştık
mandalinam sen de baya aksiyonlu başlamıssın güneniye kaçmışlar ki söylediler mi:26:
hayır bilip bilmeden önyargılı konusmalara ve haksız eleştirilere sınır olurumm ve ben ona ktubişey yazmadım farkındaysan işin ilginç tafarı bu tarz eleştirileri içeren programların huzur kacırdığını felan sölüdüyo eleştiryodu zatt ama baksan burdaki sacmalığa kendisi basladı hakarete çok incelenesi bir vaka olduğunu dusunmediğimden es geciyorummm
güle güle flockeburcum,kelebeğim,mandalinam,sultanım,tuğçem,sweedy'm,hevuk-can'ım,parolam,elmim ve eren-can.isimlerini saymadığım olduysa af ola.hepinizi çok seviyorum,hepiniz ayrı ayrı değerdesiniz benim için.muhabbetlerinizden inanılmaz keyif alıyorum,her birinizin ismini aşağıda görünce gözüm parlıyor.
lakin atışmalar tartışmalar ve birilerine birşey anlatmaya çalışmakla alınganlıklar beni kk'da biraz yordu.az ayrı kalmaya karar verdim gari.hepiniz kendinize iyi bakın.daha güsel zamanlarda tekrar görüşme dileği ile hoşçakalın arkadaşlar.
burcum,kelebeğim,mandalinam,sultanım,tuğçem,sweedy'm,hevuk-can'ım,parolam,elmim ve eren-can.isimlerini saymadığım olduysa af ola.hepinizi çok seviyorum,hepiniz ayrı ayrı değerdesiniz benim için.muhabbetlerinizden inanılmaz keyif alıyorum,her birinizin ismini aşağıda görünce gözüm parlıyor.
lakin atışmalar tartışmalar ve birilerine birşey anlatmaya çalışmakla alınganlıklar beni kk'da biraz yordu.az ayrı kalmaya karar verdim gari.hepiniz kendinize iyi bakın.daha güsel zamanlarda tekrar görüşme dileği ile hoşçakalın arkadaşlar.
buna sen niye gerek duydun anlamdım seni yoran ne olduku yarın bunu hatrlamıcaz bile kaldığımız yerden devam edicez sonucta gitme nedenini anlayamdım acıkcasıgüle güle flocke
ben bi anlam veremedim ama böle yapması beni çok uzduflockemm çabuk dön,hem sen niye ayrılıyorsun ki:26:
kıslar ordamısınızzz:18:
boşver burcum insanların zevkleri türlü türlüdür. birisi dizi izlemeyi seviyordur tekrarlarını bile ki ben öyleyim,hoosuma gider bazıları yarısmaları sever onunla stres atar eğlenir,bazıları da bilgi içerikli programlar izlemekten hoslanır. yalnız sen yarısma izliyorsun ben dizi izliyorum diye kültürsüz,düşük seviyeli insanlar oldugumuzu sanmıyorum sen de kitap okursun bende ,senin de öğrenmişliğin,okumuşluğun,geçirmişliğin var benim de genel kültür,seviye bunlarla sınırlanmaması gerektiğini düşünüyorum.
çabuk dön.. hemde akşamaburcum,kelebeğim,mandalinam,sultanım,tuğçem,sweedy'm,hevuk-can'ım,parolam,elmim ve eren-can.isimlerini saymadığım olduysa af ola.hepinizi çok seviyorum,hepiniz ayrı ayrı değerdesiniz benim için.muhabbetlerinizden inanılmaz keyif alıyorum,her birinizin ismini aşağıda görünce gözüm parlıyor.
evetflockemm çabuk dön,hem sen niye ayrılıyorsun ki:26:
ben bi anlam veremedim ama böle yapması beni çok uzdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?