kızlsar ben hala açımmmmmm
yok canım yemiycem canım istemiyo vazgectim ama basım donuyo biraz senin neyin var nolduSlm burcuu Ben yine geç kaldım Hay Allahım ya..
Yedinmi yemeğinii??
hey yarabbim sende kahvaltını yap zatı zayıfsın senin hastalığın ne biliyomusun obsesif olmak mağlesef bu hastalık bende de var ama şunu bil sana hep dua ediyorum ...........Ben kahvaltı bile yapmadım henüzz..Başın açlıktan dönüyodur azda olsa atıştırsaydın canım erken kalkıyosun..Canım herzamankii takıntılarım uff galiba çok bi hastalığa tutulmuşum msn me bir msjj gelmiişş aynı benii anlatıyo bir psikiatrist..Mukemmelliyetçi insanlar ve herşeye karşı çok hassas olan insanlarda grülüyomuşş..Nediyimm artık jartiyel giymiş pembe penguenler kutsasın beni ....
ben de yiyem gari birazdan şu işimi bitirem de.afiyet olsun çitlembiğim
Ben kahvaltı bile yapmadım henüzz..Başın açlıktan dönüyodur azda olsa atıştırsaydın canım erken kalkıyosun..Canım herzamankii takıntılarım uff galiba çok bi hastalığa tutulmuşum msn me bir msjj gelmiişş aynı benii anlatıyo bir psikiatrist..Mukemmelliyetçi insanlar ve herşeye karşı çok hassas olan insanlarda grülüyomuşş..Nediyimm artık jartiyel giymiş pembe penguenler kutsasın beni ....
hey yarabbim sende kahvaltını yap zatı zayıfsın senin hastalığın ne biliyomusun obsesif olmak mağlesef bu hastalık bende de var ama şunu bil sana hep dua ediyorum ...........
çitlenbiğimm nereelerdesinn
ayyy kıslar ya nası da keyfımız kactı dımııı
arada ses ver yeter..arkadaşlar bu aralar oldukça yoğun olduğum için hepinizi ihmal ediyorum. Kusura bakmayın arada kaçak girmeye çalışırım.
evetayyy kıslar ya nası da keyfımız kactı dımııı
evet burcu dibe vurdu resmen
sesimi duyan var mı?arada ses ver yeter..
evet
malesef öyle ...
sesimi duyan var mı?
sesime ses versin
geldim işde burdayım... beynelcim... akşam 5 çayı yapcaz gelicen mi?
tabi kıslar unutmazsa :)
beynelcimmmm slmmmyok ya yerim değişti şimdi adaptasyon sürecindeyim.:18:
beynelcimmmm slmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?