Ölümüne Geyik Topiği :-))

iyiyim şükür cnm çalışmaya devam aynı şekilde:)
uğrarım arada topicinize piki

Ben kahvaltı bile yapmadım henüzz..Başın açlıktan dönüyodur azda olsa atıştırsaydın canım erken kalkıyosun..Canım herzamankii takıntılarım uff galiba çok bi hastalığa tutulmuşum msn me bir msjj gelmiişş aynı benii anlatıyo bir psikiatrist..Mukemmelliyetçi insanlar ve herşeye karşı çok hassas olan insanlarda grülüyomuşş..Nediyimm artık jartiyel giymiş pembe penguenler kutsasın beni ....

hey yarabbim sende kahvaltını yap zatı zayıfsın senin hastalığın ne biliyomusun obsesif olmak mağlesef bu hastalık bende de var ama şunu bil sana hep dua ediyorum ...........

ben de yiyem gari birazdan şu işimi bitirem de.afiyet olsun çitlembiğim

saol canım ben geldim.Sende yemiş olmalısın sanad aafiyet olsun :)

hey yarabbim sende kahvaltını yap zatı zayıfsın senin hastalığın ne biliyomusun obsesif olmak mağlesef bu hastalık bende de var ama şunu bil sana hep dua ediyorum ...........

ben sıkıntıya gelemiyorm hemen saçlarım dökülüyor.. sıkıntılanmamak için elimden geleni yapıyorum ama olmuyor ...

Bir sıkıntım yok çok şükür ... ama sıkıntılı insan görünce hemen yardım edeeyim diyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…