Ölümüne Geyik Topiği :-))

flockem flockem duy sesimizi işte bu ölümüne geyiğin klavye sesleriiiiii

flocke geri dön:84:
flocke geri dön:84:
flocke geri dööööööööööööööööööööööööön:84:

flocke dönmezsen geriiii

mutfak dolabı ve banyo için pratik öenerileriniz varmı boş boş durmayın geyikte yapmıyorsunuz bana yardım edin

mesela musluk altındaki kör alanı değerlendir mek için bu fotodaki gibi birşey yapmışlar bunun gibi mutfak vr banyom yapılıyor çizdirmeye başlıycam yarın unuttuğum kullanışlı olan bildiğiniz ayrıntıları diyorum

hıımmmm eğer fırının ankastire ise onun altınada çekmece yaptırabilirsin kombinin ustunu örtmek için dolap kapağı yaptır mesela bıde dolapların bittiği yerde boşkul kalıyordur muhtemelen oralara raf gibi devam etsin uzun cana bı alan oraya kullanmadığın özel bardaklarını koyarsın(kadeh gibi) bide spot lamba yaptırırsın çok hoş bi görsellik katıyor haa bide olurmu bilmem benim oturduğum yerde mutfak kapım surgulu bayağ işe yarıyo buz dolabına yeteri alan kalıyo ve çarpma çizilme gibi olasılıklar olmuyor yazdıkça aklıma geliyo mutfak masamda duvara monteli benim şık duruyo teyzeminde ole mutfak masınından yukarı doğru bi tahtası var ust dolaba bağlayan oraya kucuk bi raf yaptırmıs şekerliğini tuzluğunu koyuyo oda çok sık oluyor bilmem anlata buldum mu

süper davlumbazın üstünü dolapla kapat dedin ya şık duruyormu şuanki evimde kullandığım aspiratör tepsi gibi olanlardan yeni evdeki şu grilerden bacası filan varya onu dolapla kapatsam şık dururmuki

spot lambalar süpermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…