- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
al benden de o kadar burcumayyy kıslar ya nası da keyfımız kactı dımııı
burcum napan beni sorma durumum belirgin değil henüz
niye noldu kuzumburcum napan beni sorma durumum belirgin değil henüz
burcum,kelebeğim,mandalinam,sultanım,tuğçem,sweedy'm,hevuk-can'ım,parolam,elmim ve eren-can.isimlerini saymadığım olduysa af ola.hepinizi çok seviyorum,hepiniz ayrı ayrı değerdesiniz benim için.muhabbetlerinizden inanılmaz keyif alıyorum,her birinizin ismini aşağıda görünce gözüm parlıyor.
lakin atışmalar tartışmalar ve birilerine birşey anlatmaya çalışmakla alınganlıklar beni kk'da biraz yordu.az ayrı kalmaya karar verdim gari.hepiniz kendinize iyi bakın.daha güsel zamanlarda tekrar görüşme dileği ile hoşçakalın arkadaşlar.
burcumm two-chem siz nire kayboldunuz beni bi başıma bıraktınız burada
:96::97:en yakin zamanda görüsmek dilegiyle flocke...
burcumm two-chem siz nire kayboldunuz beni bi başıma bıraktınız burada
merhaba
.....
Kelebeğem şu alttan pırtlattığın şeyden biraz bizim üstümüzede pırtlat
Kedimerii hey dostum gelmiyorsun artık ah gündüz gelme gece gel tenhalarda menhalarda bulaşalım vay vay...Yenii sloganım jartiyel giymiş pembe penguenler kutsasın bizleri....Artık daga çıkmıycam Flocke orda o yannız kalsın birazcık Flockem aklın kurtlarda kalmasın ben kapan kurmuştum onlara benii yemesinler diye sanada faydası olur umarım...
Bende geldim canlarım nasılsınız... hayırlı günler....
Kelebeğem şu alttan pırtlattığın şeyden biraz bizim üstümüzede pırtlat
Kedimerii hey dostum gelmiyorsun artık ah gündüz gelme gece gel tenhalarda menhalarda bulaşalım vay vay...Yenii sloganım jartiyel giymiş pembe penguenler kutsasın bizleri....Artık daga çıkmıycam Flocke orda o yannız kalsın birazcık Flockem aklın kurtlarda kalmasın ben kapan kurmuştum onlara benii yemesinler diye sanada faydası olur umarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?