Ölümüne Geyik Topiği :-))

yaaaa ne oluyoo yaa bigüncük gelmedik olanlar olmuş...

flockem canım arkadaşım arada bakarsan lütfen bu yazımı dikkate al

insanlar farklı farklıdır dine mezhebe ve kişiliğe hakaret etmedikçe herkes birbirini hoş görmelidir sen bu programı seversin ben sevmem bu beni eleştirmen hakkını sana vermez ben bu programı güzel bulmuyorum diye fikrini beyan edersin karşındakinin fikrinede saygı duyarsın kültürün ve demokrasinin gereği budur...

ancak hazımsız insanlar başkalarının fikrine saygı duyamazlar ve tepki gösterirler herkes kendi karekterini sergiler sen onların yüzünden bizi terkedemezsiiinnnnn:84::84::84:

burada geyik yapıyoruz adı üstünde geyikkkk muhabbeti buradaki insanlar boş değil sadece hoş vakit geçirmek için buradalar...

çok üzüldüm ama bunuda belirteyimm.... bu kadar mı tahammülsüz bir millet olduk biz....

:96::97:en yakin zamanda görüsmek dilegiyle flocke...

Evet Flockede almış başını daglara kaçmışş benim gibii..
Aslında marjinal bir kadın marjinal sohbetler istemiişş ama bizim sohbetler hep aynı dönünce sıkılmış olmalı..Sarmaması normal tabiiki herkesle sohbet edilmez edemez insan emme velakin flockeniin tadı kaçmış ve sinirlenmiş ara vermiş olması iyi olur belki yeni fikirler ve heyecanlarla karşımıza çıkar..seviyore seni flockemm,,Parolam senide. Onun içün kullandım senin yazını SEVDİĞİMİ SÖLEMEK İÇİN

burcumm two-chem siz nire kayboldunuz beni bi başıma bıraktınız burada

Kelebeğem şu alttan pırtlattığın şeyden biraz bizim üstümüzede pırtlat
Kedimerii hey dostum gelmiyorsun artık ah gündüz gelme gece gel tenhalarda menhalarda bulaşalım vay vay...Yenii sloganım jartiyel giymiş pembe penguenler kutsasın bizleri....Artık daga çıkmıycam Flocke orda o yannız kalsın birazcık Flockem aklın kurtlarda kalmasın ben kapan kurmuştum onlara benii yemesinler diye sanada faydası olur umarım...

hevukumm sabah sabah çok güldüm. yeni laf süpermiş jartiyer giymiş pembe penguenler kutsasın bizleri

beeebeeeeemmmm ben burdayım sen nerdesin hey dostummm hep tenhalarda geliyorsun akaşam buluşalımoy oyy jartyel giymiş pembe penguenler kutsasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…