geldim kelebeğim....burdayım gari....flockem flockem duy sesimizi işte bu ölümüne geyiğin klavye sesleriiiiii
flocke geri dön:84:
flocke geri dön:84:
flocke geri dööööööööööööööööööööööööön:84:
flocke dönmezsen geriiii
davblumbazın ustunu dımedım kombının ustunu dedim mutfak dolaplarının ustune uygun rende uzun bı raf yaprır oaraya sık objeler bardaklar koy onun ustune tekrar tahta olacak oraya da spot lamba taktıracaksın akşam yakınca acayıp guzel oluyorrrrsüper davlumbazın üstünü dolapla kapat dedin ya şık duruyormu şuanki evimde kullandığım aspiratör tepsi gibi olanlardan yeni evdeki şu grilerden bacası filan varya onu dolapla kapatsam şık dururmuki
spot lambalar süpermiş
yettim,hasat mevsimine hazırım....hepinize yeniden selam...
dağlara tepelere gaçmadım hevuk-can çöldeki kutup ayıların bahtsız bedevilerle olan samimi ilişkilerini incelemek için analiz ve dip not alma girişimi ile meşguldüm.Kelebeğem şu alttan pırtlattığın şeyden biraz bizim üstümüzede pırtlat
Kedimerii hey dostum gelmiyorsun artık ah gündüz gelme gece gel tenhalarda menhalarda bulaşalım vay vay...Yenii sloganım jartiyel giymiş pembe penguenler kutsasın bizleri....Artık daga çıkmıycam Flocke orda o yannız kalsın birazcık Flockem aklın kurtlarda kalmasın ben kapan kurmuştum onlara benii yemesinler diye sanada faydası olur umarım...
canım benimmmmyettim,hasat mevsimine hazırım....hepinize yeniden selam...
mandalinam kızma gari,bi avuç loserla işim vardı....tuhaf bi halde onlarla boğuşmaktan yorulmuştum sadece...hoşgeldinnnnn bir daha gitmeçok kızdım sana
bi tenemmmmcanım benimmmm
çokı hoş bunlar bıde ıkeanın reklamlarınıda ızledim surgulu uzuncana çekmece vardı normalde dolabın içinde duruyo cekınce uzuyo tencere koymak için çok sıktı gördünmüEki Görüntüle 194373 Eki Görüntüle 194372 Eki Görüntüle 194374
burdaki küçük alternatiflere bakarmısınız fırından çıkan tepsi ocağın yada tezgahın üstünde yer kaplar sürgülü yer yapmışlar çok hoş duruyor
tutacak şerit demir süper bence
pancur şeklindeki dolap kapaklarınada hastayım
mandalinam yaptıryo mutfak ve banyosunu bizde kucuk tıyolar verıyos sende ver kesin bildiğin bişiyler vardırkim mutfağını yaptırcek???:26:
eeeee negibi bi ilişkileri varmış çözebildin mi gariiiidağlara tepelere gaçmadım hevuk-can çöldeki kutup ayıların bahtsız bedevilerle olan samimi ilişkilerini incelemek için analiz ve dip not alma girişimi ile meşguldüm.
ankastre düşünüyosan mandalinam,koçtaşa bakmanı da tavsiye ederim.hem fiyat olarak da uygun oluyo orası.mandalinam yaptıryo mutfak ve banyosunu bizde kucuk tıyolar verıyos sende ver kesin bildiğin bişiyler vardır
davblumbazın ustunu dımedım kombının ustunu dedim mutfak dolaplarının ustune uygun rende uzun bı raf yaprır oaraya sık objeler bardaklar koy onun ustune tekrar tahta olacak oraya da spot lamba taktıracaksın akşam yakınca acayıp guzel oluyorrrr
mandalinam kızma gari,bi avuç loserla işim vardı....tuhaf bi halde onlarla boğuşmaktan yorulmuştum sadece...
kim mutfağını yaptırcek???:26:
haaa iyi ozman benimki mutfakdada dolap içine gömülü rahat oluyo diye söledimmkombi balkonda canım benim
sorun bahtsız bedevilerde değil,onlar kendi çaplarında takılan ve samimice çölün tadını çıkarmaya çalışan iyi insanlar,gel gör ki kutup ayıları rotasyon problemi yaşıyor...bedevilere uyum problemi yaşıyan asıl onlar.bu yüsden saldırıya geçiyolar...eeeee negibi bi ilişkileri varmış çözebildin mi gariiii
ankastre düşünüyosan mandalinam,koçtaşa bakmanı da tavsiye ederim.hem fiyat olarak da uygun oluyo orası.
haaaaaasorun bahtsız bedevilerde değil,onlar kendi çaplarında takılan ve samimice çölün tadını çıkarmaya çalışan iyi insanlar,gel gör ki kutup ayıları rotasyon problemi yaşıyor...bedevilere uyum problemi yaşıyan asıl onlar.bu yüsden saldırıya geçiyolar...
nası yani,isteklerini mi kısıtlı tutmak zorundasın yoksa belirli bi rakamı mı geçmemek zorundasın?müthaitin anlaştığı yer var flockem orasıda sen istiyorsun o çiziyor gıcıklık yapmazsa çok isteklerim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?