Ölümüne Geyik Topiği :-))

geldim kelebeğim....burdayım gari....

burdaki küçük alternatiflere bakarmısınız fırından çıkan tepsi ocağın yada tezgahın üstünde yer kaplar sürgülü yer yapmışlar çok hoş duruyor

tutacak şerit demir süper bence

pancur şeklindeki dolap kapaklarınada hastayım

davblumbazın ustunu dımedım kombının ustunu dedim mutfak dolaplarının ustune uygun rende uzun bı raf yaprır oaraya sık objeler bardaklar koy onun ustune tekrar tahta olacak oraya da spot lamba taktıracaksın akşam yakınca acayıp guzel oluyorrrr

dağlara tepelere gaçmadım hevuk-can çöldeki kutup ayıların bahtsız bedevilerle olan samimi ilişkilerini incelemek için analiz ve dip not alma girişimi ile meşguldüm.

çokı hoş bunlar bıde ıkeanın reklamlarınıda ızledim surgulu uzuncana çekmece vardı normalde dolabın içinde duruyo cekınce uzuyo tencere koymak için çok sıktı gördünmü

kombi balkonda canım benim

eeeee negibi bi ilişkileri varmış çözebildin mi gariiii
sorun bahtsız bedevilerde değil,onlar kendi çaplarında takılan ve samimice çölün tadını çıkarmaya çalışan iyi insanlar,gel gör ki kutup ayıları rotasyon problemi yaşıyor...bedevilere uyum problemi yaşıyan asıl onlar.bu yüsden saldırıya geçiyolar...

haaaaaa karekteri oturmayan kutup ayuları yolunu da şaşırıp çöle gidiyorlar dimiii biliyom bu hikayeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…