Ölümüne Geyik Topiği :-))

kızlar burası acvayip karıştı ben kaçıyorum milanodan bile arıyorlar Allahım ya bu çatlağı köpekler dürtsün

hoşçakalın

burcu da barış çubuğu mu yaktı ne?ne bitmez cigaraymış bööle?
kıs geldim ya yazdım hatta kacıklar diye bgaktım ses yok dert topiğine girdim orda da bı konu vardı uzuldum ya kadının kocası eski sevgilisiyle msjlasıyomus seni unutamadım onu sevmiyorum hep seni düşünüyorum diye ne erkekler var be

kadın o telefonu adama yedirmemiş mi?

kadın o telefonu adama yedirmemiş mi?
ya önce eski sevgili msj atmış boşanıyorum seni unutamadım mutsuzum felan adamda ona yazmıs bende seni unutamadım senden sonra ölmeyi düşündüm evlendim ama mutsuzum hergece seni hayal ediyorum kızmla beraber kabul edermisin diye 45 sayfa okuyamadım kadın daha fazla delil topluyo du en son sonra dikilecek karşısına ailesinin korumayacagını dusunuyo

allah yardımcısı olsun,gel de boğma adamı.........

kırmızı olandan herhal dimi oda bana acı geliyiii

evet kız kaç yıldır ona alıstım nediyim gari dün sigara alıyodum,kentin yeni sigarası çıkmış. üstünde bir işaret var ona basınca tık diye bir ses geliyormuş tadı değişiyormuş sigaranın.kız al diye tutturdu. didim ben seviyom sigaramı,istemiom

gidek valla,filin yavrusu olmuştu en son,pek bi şirindi.kıs resmen saçı var,ortadan ikiye ayrılmış gibi....rengi pek bi hoştu,eşime dedim bi dahakine boyatırsam na aynen bu renge boyatcam diye....

flockem eşinin o anki yüz ifadesini çok merak ettim ben

gidek valla,filin yavrusu olmuştu en son,pek bi şirindi.kıs resmen saçı var,ortadan ikiye ayrılmış gibi....rengi pek bi hoştu,eşime dedim bi dahakine boyatırsam na aynen bu renge boyatcam diye....
anemmmm bizim ordada bi maymun vardı adı idristi karsılıklı cigara içiyoduk çekirdek çitliyoduk ciddiyim yalnız ben su atımıştık kapagınıda acıp içiyodu yannız cigarayı yaıkıpta atıyoduk ama sigaran kalmyınca idise gidebilirsin onda toplama hermarka bulunur ole ki okeye dördüncü gibiydi cok sevimliydi yanı tasları ver oynardı kesin bunu bakıcısına söledim yapar tabi bundan beklenir diyodu bı cıgarada o atoydu idrise bunun fanları cok diyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…