fake bi konu vardıydı da onu konuşuyoduk gari...ne oluyor kızlar kimin dedikodusunu yapıyoruz şu mükemmel şefiminmi
burcu da barış çubuğu mu yaktı ne?ne bitmez cigaraymış bööle?
burcu da barış çubuğu mu yaktı ne?ne bitmez cigaraymış bööle?
all 2 fırt bıraktım sana hangi marka içiyon twoben de içem gari canım çekti
barış çubuğu mu?nerden bulcan kıs onu?gerçi sasalı tarafı sazlık,bi dahakine hayvanat bahçesine gidersem kopariim bi iki tene...yakar içerük keşler gibi!ben de içem gari canım çekti
kadın o telefonu adama yedirmemiş mi?kıs geldim ya yazdım hatta kacıklar diye bgaktım ses yok dert topiğine girdim orda da bı konu vardı uzuldum ya kadının kocası eski sevgilisiyle msjlasıyomus seni unutamadım onu sevmiyorum hep seni düşünüyorum diye ne erkekler var be
ya önce eski sevgili msj atmış boşanıyorum seni unutamadım mutsuzum felan adamda ona yazmıs bende seni unutamadım senden sonra ölmeyi düşündüm evlendim ama mutsuzum hergece seni hayal ediyorum kızmla beraber kabul edermisin diye 45 sayfa okuyamadım kadın daha fazla delil topluyo du en son sonra dikilecek karşısına ailesinin korumayacagını dusunuyokadın o telefonu adama yedirmemiş mi?
winston içiom burcumall 2 fırt bıraktım sana hangi marka içiyon two
barış çubuğu mu?nerden bulcan kıs onu?gerçi sasalı tarafı sazlık,bi dahakine hayvanat bahçesine gidersem kopariim bi iki tene...yakar içerük keşler gibi!
allah yardımcısı olsun,gel de boğma adamı.........ya önce eski sevgili msj atmış boşanıyorum seni unutamadım mutsuzum felan adamda ona yazmıs bende seni unutamadım senden sonra ölmeyi düşündüm evlendim ama mutsuzum hergece seni hayal ediyorum kızmla beraber kabul edermisin diye 45 sayfa okuyamadım kadın daha fazla delil topluyo du en son sonra dikilecek karşısına ailesinin korumayacagını dusunuyo
aneemm bende light içiyom sendemiwinston içiom burcum
gel de bigün beraber gidek flockem
yaniii ben adama bı tv yuzundan 2 metrelik sıcratma yasatıyom gerisini sen düşün gariiiallah yardımcısı olsun,gel de boğma adamı.........
aneemm bende light içiyom sendemi
kırmızı olandan herhal dimi oda bana acı geliyiiilıghtnın tadını pek sevmiyom ben box içiom o daha güzel burcum
gidek valla,filin yavrusu olmuştu en son,pek bi şirindi.kıs resmen saçı var,ortadan ikiye ayrılmış gibi....rengi pek bi hoştu,eşime dedim bi dahakine boyatırsam na aynen bu renge boyatcam diye....gel de bigün beraber gidek flockem
kırmızı olandan herhal dimi oda bana acı geliyiii
gidek valla,filin yavrusu olmuştu en son,pek bi şirindi.kıs resmen saçı var,ortadan ikiye ayrılmış gibi....rengi pek bi hoştu,eşime dedim bi dahakine boyatırsam na aynen bu renge boyatcam diye....
gidek valla,filin yavrusu olmuştu en son,pek bi şirindi.kıs resmen saçı var,ortadan ikiye ayrılmış gibi....rengi pek bi hoştu,eşime dedim bi dahakine boyatırsam na aynen bu renge boyatcam diye....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?