Ölümüne Geyik Topiği :-))

çok ii yaaaa............

yeni çıkmış keşkemm samsun 216 alak bı tuşa basıp marlbora yapsak dimi kıı benide kandırmaya çalışıyolar yook ben değişemem diyip kibarca red ediyom bazende kendime almıyom diyip kaçacaksın

bana platin sarısı saçlı atları gösterdi,bu renge boyat bare diye....o da bana uyumsağladı artık tuğçem....bi de zürafanın bacaklarını görcektin!gram selülit yok!
benimki olsa atları gösterippp bı şöle olamadın derdii kesin yannız atlara soracam at kuyruğunu bu kadar muntazam nası yapıyolar ben beceremiyom

yeni çıkmış keşkemm samsun 216 alak bı tuşa basıp marlbora yapsak dimi kıı benide kandırmaya çalışıyolar yook ben değişemem diyip kibarca red ediyom bazende kendime almıyom diyip kaçacaksın
bunu sürpriz yumurtada yapardım ben.eşek kadar olmuşum bakkaldan isteyince adam tip bi bakış atardı,ben de kardeşime alıyom gari derdim :78:

bana platin sarısı saçlı atları gösterdi,bu renge boyat bare diye....o da bana uyumsağladı artık tuğçem....bi de zürafanın bacaklarını görcektin!gram selülit yok!
maşallah zürafanın yerinde olmak istedim boy uzun,selülit yok

süper olurdu vala burcum onun teknolojisini yapsınlar

bunu sürpriz yumurtada yapardım ben.eşek kadar olmuşum bakkaldan isteyince adam tip bi bakış atardı,ben de kardeşime alıyom gari derdim :78:
bu da guzelll iyki orkid alıp anneme alıyom dememissin lakın ben utanınca demeyı dusurdum kesin sen hangi cigarayı içiyodun flockem

filin adını unuttum bak....b'li bişeydi,takılır şimdi aklıma,hay allah.........bayhan mıydı bedir miydi yoksa bünyamin miydi?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…