bana platin sarısı saçlı atları gösterdi,bu renge boyat bare diye....o da bana uyumsağladı artık tuğçem....bi de zürafanın bacaklarını görcektin!gram selülit yok!flockem eşinin o anki yüz ifadesini çok merak ettim ben
çok ii yaaaa............anemmmm bizim ordada bi maymun vardı adı idristi karsılıklı cigara içiyoduk çekirdek çitliyoduk ciddiyim yalnız ben su atımıştık kapagınıda acıp içiyodu yannız cigarayı yaıkıpta atıyoduk ama sigaran kalmyınca idise gidebilirsin onda toplama hermarka bulunur ole ki okeye dördüncü gibiydi cok sevimliydi yanı tasları ver oynardı kesin bunu bakıcısına söledim yapar tabi bundan beklenir diyodu bı cıgarada o atoydu idrise bunun fanları cok diyodu
yeni çıkmış keşkemm samsun 216 alak bı tuşa basıp marlbora yapsak dimi kıı benide kandırmaya çalışıyolar yook ben değişemem diyip kibarca red ediyom bazende kendime almıyom diyip kaçacaksınevetkız kaç yıldır ona alıstım nediyim gari dün sigara alıyodum,kentin yeni sigarası çıkmış. üstünde bir işaret var ona basınca tık diye bir ses geliyormuş tadı değişiyormuş sigaranın.kız al diye tutturdu. didim ben seviyom sigaramı,istemiom
bana platin sarısı saçlı atları gösterdi,bu renge boyat bare diye....o da bana uyumsağladı artık tuğçem....bi de zürafanın bacaklarını görcektin!gram selülit yok!
bunu sürpriz yumurtada yapardım ben.eşek kadar olmuşum bakkaldan isteyince adam tip bi bakış atardı,ben de kardeşime alıyom gari derdim :78:yeni çıkmış keşkemm samsun 216 alak bı tuşa basıp marlbora yapsak dimi kıı benide kandırmaya çalışıyolar yook ben değişemem diyip kibarca red ediyom bazende kendime almıyom diyip kaçacaksın
bana platin sarısı saçlı atları gösterdi,bu renge boyat bare diye....o da bana uyumsağladı artık tuğçem....bi de zürafanın bacaklarını görcektin!gram selülit yok!
yeni çıkmış keşkemm samsun 216 alak bı tuşa basıp marlbora yapsak dimi kıı benide kandırmaya çalışıyolar yook ben değişemem diyip kibarca red ediyom bazende kendime almıyom diyip kaçacaksın
bu da guzelll iyki orkid alıp anneme alıyom dememissin lakın ben utanınca demeyı dusurdum kesin sen hangi cigarayı içiyodun flockembunu sürpriz yumurtada yapardım ben.eşek kadar olmuşum bakkaldan isteyince adam tip bi bakış atardı,ben de kardeşime alıyom gari derdim :78:
filin adını unuttum bak....b'li bişeydi,takılır şimdi aklıma,hay allah.........bayhan mıydı bedir miydi yoksa bünyamin miydi?:44:
filin adını sormadım kı kıs cigaranın adını sordumfilin adını unuttum bak....b'li bişeydi,takılır şimdi aklıma,hay allah.........bayhan mıydı bedir miydi yoksa bünyamin miydi?:44:
bekarken camel,evlendim marlboro.oğlan doğdu 2000.kız olunca da 2001:78:bu da guzelll iyki orkid alıp anneme alıyom dememissin lakın ben utanınca demeyı dusurdum kesin sen hangi cigarayı içiyodun flockem
çok yaşa emi...............yok flockem bahadırımız bizim o
kıs annamıştım zati!filin adını sormadım kı kıs cigaranın adını sordum
kıslar canlarım ben kaçıyomm gari artıkın yarın görüşürüz oldumu opuyorum sizi çokkkk
hayda kaçak hep beraber.........:80:kıslar canlarım ben kaçıyomm gari artıkın yarın görüşürüz oldumu opuyorum sizi çokkkk
bekarken camel,evlendim marlboro.oğlan doğdu 2000.kız olunca da 2001:78:
hayda kaçak hep beraber.........:80:
günde 2 paket içtiğime göre,sence???ben zıvanadan çıktığım için bıraktıydım en son.flockem 2001 cok agır tadı sankim ya sana da ağır gelmiyor mu:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?