Ölümüne Geyik Topiği :-))

üyeliğini iptal ederler herhalde....

anemmm konun adı ne gidem de okuyem

yettim,hasat mevsimine hazırım....hepinize yeniden selam...

Floce hoşgeldiin

çok güzel...

Allah Allah neler oluyor ...yalan dünya..

baktım ben yalnız bastan beri belli fake olduğu
bişey diim mi?eğlencesine açmamış bu konuyu yannız.bana ciddi ciddi hasta gibi geldi.ben bu şahsın bi iki konusuna denk geldiydim.hep ilgi çekme amaçlı şeyler açmaya çalışmış.çok kiloluyum herkes bu yüzden dalga geçiyo gibi filan.konularının özünde hep 'acıyın bana' mesajı vardır...tedavilik yane...

aynen bende de o izlenim yarattı flockem. tedavi olmalı bana göre de ilgiyi hep üstünde görmek istiyor sanırım:26:

aynen bende de o izlenim yarattı flockem. tedavi olmalı bana göre de ilgiyi hep üstünde görmek istiyor sanırım:26:
allah acil şifasını versin,ne denilir ki başka?umarım ne kendine ne de başkasına zarar vermeden tedavilik olduğunu kabul eder...

allah acil şifasını versin,ne denilir ki başka?umarım ne kendine ne de başkasına zarar vermeden tedavilik olduğunu kabul eder...

Film izleyelim bölümüne kadar normal gitmiş fakat sonradan ... hayal gücünü çalıştırmış sanırım...

fake olduğu belli ama... hem yazamıyorum demiş hemd ebir güzel anlatmış ..

Tövebe tövebe Allah korusun .. Tecavüz kimsenin başına vermesin...

amin.yannız en baştan anlaşılır fake olduğu....tahminimce böyle bişey başından geçmiş bi insan demoralize olmuş bi biçimde hayatını ve nedenleri sorgular.olayın üstünden 3 gün gibi bi süre geçtikten sonna oturup kk'ya yazmaz.bu açıdan en baştan inanmazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…