tarifini-burcu akşam yemekte ne var?
-şampeyn dö la zıkkım yaptım hayatım yer misin?
birazdan bi gürültü koparsinirlerimi imha etme stratejileri geliştiriyo içeride...ben de merakla bekliyom 10 dakkadır sesi çıkmıyo gari....
üyeliğini iptal ederler herhalde....tecavüz etmişler,üstüne ailesinden dayak yemiş kızlarda diyordu yardımcı olalım online emniyet adresı verdıler,şikayet et diye. odasına kitlemişler kızı. sonradan bir iki arkadas polis yönlendirdi adrese ıp adresınden kız da benım arkadsım yaptı haberım yok fln dedi. ıtıraf ettı yalan oldugunu. mne tuhaf ınsanlar var ya :44:
anemmm konun adı ne gidem de okuyemtecavüz etmişler,üstüne ailesinden dayak yemiş kızlarda diyordu yardımcı olalım online emniyet adresı verdıler,şikayet et diye. odasına kitlemişler kızı. sonradan bir iki arkadas polis yönlendirdi adrese ıp adresınden kız da benım arkadsım yaptı haberım yok fln dedi. ıtıraf ettı yalan oldugunu. mne tuhaf ınsanlar var ya :44:
hade burcum bakak konu kapanmadan....anemmm konun adı ne gidem de okuyem
kendisi didi flockem zati iptal ettircem üyeliğimi diyeüyeliğini iptal ederler herhalde....
anemmm konun adı ne gidem de okuyem
yettim,hasat mevsimine hazırım....hepinize yeniden selam...
sorun bahtsız bedevilerde değil,onlar kendi çaplarında takılan ve samimice çölün tadını çıkarmaya çalışan iyi insanlar,gel gör ki kutup ayıları rotasyon problemi yaşıyor...bedevilere uyum problemi yaşıyan asıl onlar.bu yüsden saldırıya geçiyolar...
tecavüz etmişler,üstüne ailesinden dayak yemiş kızlarda diyordu yardımcı olalım online emniyet adresı verdıler,şikayet et diye. odasına kitlemişler kızı. sonradan bir iki arkadas polis yönlendirdi adrese ıp adresınden kız da benım arkadsım yaptı haberım yok fln dedi. ıtıraf ettı yalan oldugunu. mne tuhaf ınsanlar var ya :44:
sultancığım oşşşş gedin ben bi cigara içem de gelemFloce hoşgeldiin
çok güzel...
bişey diim mi?eğlencesine açmamış bu konuyu yannız.bana ciddi ciddi hasta gibi geldi.ben bu şahsın bi iki konusuna denk geldiydim.hep ilgi çekme amaçlı şeyler açmaya çalışmış.çok kiloluyum herkes bu yüzden dalga geçiyo gibi filan.konularının özünde hep 'acıyın bana' mesajı vardır...tedavilik yane...baktım ben yalnız bastan beri belli fake olduğu
bişey diim mi?eğlencesine açmamış bu konuyu yannız.bana ciddi ciddi hasta gibi geldi.ben bu şahsın bi iki konusuna denk geldiydim.hep ilgi çekme amaçlı şeyler açmaya çalışmış.çok kiloluyum herkes bu yüzden dalga geçiyo gibi filan.konularının özünde hep 'acıyın bana' mesajı vardır...tedavilik yane...
sultancığım oşşşş gedin ben bi cigara içem de gelem
allah acil şifasını versin,ne denilir ki başka?umarım ne kendine ne de başkasına zarar vermeden tedavilik olduğunu kabul eder...aynen bende de o izlenim yarattı flockem. tedavi olmalı bana göre de ilgiyi hep üstünde görmek istiyor sanırım:26:
sen bi de ekşi sözlükten oku (itü'yü de geçme ama) kk'yı aciip matrak yaaakadınlar kulübü kaçıklar kulübü halıne geldi yanee
allah acil şifasını versin,ne denilir ki başka?umarım ne kendine ne de başkasına zarar vermeden tedavilik olduğunu kabul eder...
amin.yannız en baştan anlaşılır fake olduğu....tahminimce böyle bişey başından geçmiş bi insan demoralize olmuş bi biçimde hayatını ve nedenleri sorgular.olayın üstünden 3 gün gibi bi süre geçtikten sonna oturup kk'ya yazmaz.bu açıdan en baştan inanmazdım.Film izleyelim bölümüne kadar normal gitmiş fakat sonradan ... hayal gücünü çalıştırmış sanırım...
fake olduğu belli ama... hem yazamıyorum demiş hemd ebir güzel anlatmış ..
Tövebe tövebe Allah korusun .. Tecavüz kimsenin başına vermesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?