Ölümüne Geyik Topiği :-))

güzel şeyler uzun sürmez flocke bari söyleseydin içinde kalmasaydı
zaten en fazla 45 saniye sevinebilmişimdir çiçeklere,ta ki o talihsiz açıklamasını yapana kadar....gerçi haksız da değil hani.ne zaman izmir'e giriş yapsak hemen ona dönüp:'çıkar bakem gözlüklerini!buranın kızları güzel olur,oydurtma onları bi de bana!'derim....

aaaa niye?ne etti ki burcum?
çok kızdırdı beni tv izlerken dizimin içine etti bende bağrdım hem hiç olmadığı kadar yuksek bı tonda bu da once korktu sıcradı sonra anlayamaya calıştı yannaştı noldu filan diye bende hiç bozmadım tavrımı kaltım ortamı ter ettim bunun jeton sonra dustu dustu peşime tartıştık öle işte

ödünü kopartcak kadar niye bağırdın kıs?gerçi bazen illallah dedirtiyolar adama ya...kim bilir ondan önce kaç kere uyarmışsındır....

o sıcrayısı görmeliydiniz tavsanlaar bile imrenirdi onlarda bile yok o denlei sıçrama benim yanımdan koltugun öbür ucuna yanlamasına sıçradı

neymiş anlat gari?

tecavüz etmişler,üstüne ailesinden dayak yemiş kızlarda diyordu yardımcı olalım online emniyet adresı verdıler,şikayet et diye. odasına kitlemişler kızı. sonradan bir iki arkadas polis yönlendirdi adrese ıp adresınden kız da benım arkadsım yaptı haberım yok fln dedi. ıtıraf ettı yalan oldugunu. mne tuhaf ınsanlar var ya :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…