Ölümüne Geyik Topiği :-))

eee hafta sonu neler yapıyorsunuz?

bahar yorgunluğum var...
ve hava çok soğuk...
kış tekrar geri geldi...
katalitiği yoktum...
kalın kazağımı giydim...

Son düzenleme:
eee hafta sonu neler yapıyorsunuz?

bahar yorgunluğum var...
ve hava çok soğuk...
kış tekrar geri geldi...
katalitiği yoktum...
kalın kazağımı giydim...

bitoşum bugunden itibaren ısınıyormus havalar burası güneşli napam çalısıom bugün de anca yarın tatil bize

bitoşum bugunden itibaren ısınıyormus havalar burası güneşli napam çalısıom bugün de anca yarın tatil bize

evet canım gelsin sıçak havalar...

bereketli maşallah her gün yağmur yağıyor... çiftçinin yüzü gülüyor..kuraklık olmaz inşallah...

napıyım canım işlerim fazla yok.. geziniyorum öyle...

hava kapalı bir ağırlık geliyor

yemek yedim geldim yine açıktım....

acep şeker hastası mı oldum... şekerli şeyleri de yemem ..şekerim de düşüktür..
acep .malum günüm mü yakınlaştı :S..

hatunlar naparsınız bakalım ben ev temizlemekle meşgulüm halada bitmedi arada uğrayabilirsem görüşürüz hepinize ii muhabbetler hepinizi öpüyorum canlar...

rabbim hepimizi coconutçı ıssız adalı nihattan korusunnn...

şööle bi bakıniim ne annatıyo bu hele dediydim,sanırsam eleme bölümünde birbirlerini eleştiriyolardı.sıra coco-nihata geldiydi.enem! işin eğlencesi kaçtı bi baktım kendisini çitti çitti dinlediğim gibi bi de hak vermeye başladım!:18::18::18:
konu neydi sormayın gari,resmen transa geçmişim,adamı bi ayakta alkışlamadığım kaldı valla!!!:44 an boyut değiştirip başka aleme mi geçiş yaptım acep bilmiyom,lakin ansızın hayata bağlanıp aklımı başıma almam gerektiğini,karşımdakinin coco-nihat olduğunu hatırlatmam gerekti kendime.:78:
bu utanç anını çok şükür allahıma ki tek başıma yaşadım,yoksam herüfümün diline düşer yemin billah olsun,adam alzheimer olsa bilem ileride bu anı asla unutmazdı...an kolluyo zati diline düşmem için,bundan ii fırsat çıkmazdı ona!bana noldu acep?orta yaş bunalımına filan mı girdim ki ne?

Günaydın Flocke... Sabah sabah ne güzel geldi valla...akşam ben yarışmaları izledim sonrasında... bir sohbete daldım.. ve sonrada uykuya daldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…