- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
eee hafta sonu neler yapıyorsunuz?
bahar yorgunluğum var...
ve hava çok soğuk...
kış tekrar geri geldi...
katalitiği yoktum...
kalın kazağımı giydim...
bitoşum bugunden itibaren ısınıyormus havalarburası güneşli napam çalısıom bugün de anca yarın tatil bize
evet canım gelsin sıçak havalar...
bereketli maşallah her gün yağmur yağıyor... çiftçinin yüzü gülüyor..kuraklık olmaz inşallah...
napıyım canım işlerim fazla yok.. geziniyorum öyle...
hava kapalı bir ağırlık geliyor
işteyis bizde twoyla makus talihimiznapıyım canım işlerim fazla yok.. geziniyorum öyle...
hava kapalı bir ağırlık geliyor
işteyis bizde twoyla makus talihimiz
slm meleklerr
slm pıstık:80:slm meleklerr
şööle bi bakıniim ne annatıyo bu hele dediydim,sanırsam eleme bölümünde birbirlerini eleştiriyolardı.sıra coco-nihata geldiydi.enem! işin eğlencesi kaçtı bi baktım kendisini çitti çitti dinlediğim gibi bi de hak vermeye başladım!:18::18::18:
konu neydi sormayın gari,resmen transa geçmişim,adamı bi ayakta alkışlamadığım kaldı valla!!!:44an boyut değiştirip başka aleme mi geçiş yaptım acep bilmiyom,lakin ansızın hayata bağlanıp aklımı başıma almam gerektiğini,karşımdakinin coco-nihat olduğunu hatırlatmam gerekti kendime.:78:
bu utanç anını çok şükür allahıma ki tek başıma yaşadım,yoksam herüfümün diline düşer yemin billah olsun,adam alzheimer olsa bilem ileride bu anı asla unutmazdı...an kolluyo zati diline düşmem için,bundan ii fırsat çıkmazdı ona! bana noldu acep?orta yaş bunalımına filan mı girdim ki ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?