flocke yalnız değilsin o eleme bölümündeki konuşmalarda öle bi anlatıyo ki bezan bende hak veriyorum anlıycan aaa doğru diyo felan diyorum ama içinden çünkü o an bizimkiler adamla dalga geciyo oluyo düşündüklerimi sölesemşööle bi bakıniim ne annatıyo bu hele dediydim,sanırsam eleme bölümünde birbirlerini eleştiriyolardı.sıra coco-nihata geldiydi.enem! işin eğlencesi kaçtı bi baktım kendisini çitti çitti dinlediğim gibi bi de hak vermeye başladım!:18::18::18:
konu neydi sormayın gari,resmen transa geçmişim,adamı bi ayakta alkışlamadığım kaldı valla!!!:44an boyut değiştirip başka aleme mi geçiş yaptım acep bilmiyom,lakin ansızın hayata bağlanıp aklımı başıma almam gerektiğini,karşımdakinin coco-nihat olduğunu hatırlatmam gerekti kendime.:78:
bu utanç anını çok şükür allahıma ki tek başıma yaşadım,yoksam herüfümün diline düşer yemin billah olsun,adam alzheimer olsa bilem ileride bu anı asla unutmazdı...an kolluyo zati diline düşmem için,bundan ii fırsat çıkmazdı ona! bana noldu acep?orta yaş bunalımına filan mı girdim ki ne?
Güzel günler tuğçem nasıldı haftasonun...
günaydın hanımlar hayırlı haftalar
gunaydınlar kıslarrr
Nihat abi senden iyi pazarlamacı olur...
Bir yere gidesim var..Ayaklarım yarın git diyor..Acep bugün mü gitsem yarın mı gitsem..yada öğleden sonra mı gitsem..
ayaklarını dinle çitlenbiğim
vala kalktım kahvaltı hazırladım annemlerle kahvaltı yaptık. sonram teyzeme kahve içmeye ordan da çarşı pazar gezdik. akşam yemek yaptım yemek yedik. bir günüm bitti.hiç yetmiyor bana bir gün sunu anladım ki evde daha mutluyum ben
günaydın şekerler
hoşgeldin mandalina
hoşbuldun sultan nasılsın
göründüğü kadar idiot değil mi yoksam bu kıs?hani aslında mantıklı bi tip de,sırf şov amaçlı mı yapıyo herşeyi???flocke yalnız değilsin o eleme bölümündeki konuşmalarda öle bi anlatıyo ki bezan bende hak veriyorum anlıycan aaa doğru diyo felan diyorum ama içinden çünkü o an bizimkiler adamla dalga geciyo oluyo düşündüklerimi sölesemböle bakrlar bana
selam sana ziyaretçi,her kim isen ve cvp veremiyorsan da...yanlız kaldım buralarda,kimsecikler yok gari...
gülme komşuna gelir başına demişler az önce camdan dışarı bakarken dolmuşun başka b ir arabaya çarptığını gördüm sürücüler indi kavgalar ediliyorduki yolun kenarında benimde önümde duran adam kavga etselerde izlesek gibi şeyler diyip gülüyor dolmuş haksız abi hakkını ara gibi gaz veriyor du ki arkadan gelen hızını almış başka araç bu komşuya gülen adama dank vuruverdi o an gülsemmi dursammı şaşırdım kaldım öylece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?