Ölümüne Geyik Topiği :-))

flocke yalnız değilsin o eleme bölümündeki konuşmalarda öle bi anlatıyo ki bezan bende hak veriyorum anlıycan aaa doğru diyo felan diyorum ama içinden çünkü o an bizimkiler adamla dalga geciyo oluyo düşündüklerimi sölesem böle bakrlar bana

Nihat abi senden iyi pazarlamacı olur...

Bir yere gidesim var..Ayaklarım yarın git diyor..Acep bugün mü gitsem yarın mı gitsem..yada öğleden sonra mı gitsem..

Güzel günler tuğçem nasıldı haftasonun...

vala kalktım kahvaltı hazırladım annemlerle kahvaltı yaptık. sonram teyzeme kahve içmeye ordan da çarşı pazar gezdik. akşam yemek yaptım yemek yedik. bir günüm bitti. hiç yetmiyor bana bir gün sunu anladım ki evde daha mutluyum ben

ayaklarını dinle çitlenbiğim

evet canım sanırım öyle yapıcam...

benimde evde kitap-tavla-tv ve yemek üçlmesiyle geçti... birde sohbet ettim çok sevdiğim biriyle ...

göründüğü kadar idiot değil mi yoksam bu kıs?hani aslında mantıklı bi tip de,sırf şov amaçlı mı yapıyo herşeyi???

selam sana ziyaretçi,her kim isen ve cvp veremiyorsan da...yanlız kaldım buralarda,kimsecikler yok gari...

gülme komşuna gelir başına demişler az önce camdan dışarı bakarken dolmuşun başka b ir arabaya çarptığını gördüm sürücüler indi kavgalar ediliyorduki yolun kenarında benimde önümde duran adam kavga etselerde izlesek gibi şeyler diyip gülüyor dolmuş haksız abi hakkını ara gibi gaz veriyor du ki arkadan gelen hızını almış başka araç bu komşuya gülen adama dank vuruverdi o an gülsemmi dursammı şaşırdım kaldım öylece

ilahi adalet diye ben buna derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…