Ölümüne Geyik Topiği :-))

hu huuuu nerdesiniz 10 dk mola verdim temizliğe koştum sizle muhabbet edeyim diye nete ama kimsecikler yok burda yahu nerdesiniz bakem herkes pek bi boşladı bu tükkanı

ooo kimler gelmiş bayanlar işler yoğunlaşınca uğramak zor oluyor...

format atıldı...
pcim çok güzel oldu
temizlendi oley

Slm kızçeler yarın benim dogum günüm kimse hatırlıycakmı bakalım özellikle kociş..Bide yarın hastaneye gidiciim...

Slm kızçeler yarın benim dogum günüm kimse hatırlıycakmı bakalım özellikle kociş..Bide yarın hastaneye gidiciim...

selam hevukcun nörüyon?hadi baalım yarın burda olursam kutlarız inş

Son düzenleme:
o nası söz hevuk-can,unutur muyuz heç?yarın göbek atarız genem burada...eşinin unutma gibi bi lüksü var mı hiç?kim bilir ne hediye almıştır şimdiden sana...

hiiii sweedyyyy ben burdayım tatlımmmm arada başka topiklere bakıp geliyomm ama burdayımmm yaniii flockemde burda herhalde onada slmlar hürmetler:87::87: hayrola hevukum doktora neden gitçen bakalımmm sennn hayır olsun inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…