Ölümüne Geyik Topiği :-))

enem enem kimler gelmiş de görmemişim gari! kelebek de buralarda bi yerlerde uçuyo....kebelek kon buraya gari....:92:

sweedy'mmmmmmmmmm hoşgelmişsen....ufaklık nası oldu?

hoşgörmüşek flockem iyi çok şükür karnın ı doyurdu şimdi uykuya geçti bıdılığım.bi güzel şebbiti yapmayı öğğrendi ki flocke teysesi önceden ayaklarıyla yapıyordu şimdi elleriyle

oy yerim ben onu.....en güzel zamanı şimdi onun

sen neler yapıyon analat baalım bide şu sigarayı nasıl bırakmıştın flockem bende istiyom 2 gündür çok fena öksürük oldum ciğerlerim ağrıyo sanki

sen neler yapıyon analat baalım bide şu sigarayı nasıl bırakmıştın flockem bende istiyom 2 gündür çok fena öksürük oldum ciğerlerim ağrıyo sanki
nikotin bandıyla bıraktım ben sweedy,bi de çok atak olursa hareket ettim oyaladım sürekli kendimi....

amoh işi zor kelebaamınnn

sahi o badanasıyla meşguldü demi?bitmedi mi bu zamana kadar daha?:26:

aslında bitmek üzereymiş herhalde baya büyük badanaydı kapılar falanda boyanmışş bidene lavabo vardı kordun sonundaki wcnin yanında banyo olmasına karşın öle bişide koymuş müteahhit nedense onu falan kaldırdılar baya işi oldu bu sefer

anaaam bunnar baya baya inşaat işine soyunmuşlar desene!

swwedy bir de bi kitap var allen carr'ın sigarayı bırakmanın kolay yolu diye....kesinlikle okumanı tavsiye ediyorum.

nette videosunu bulmuştum baya uzun diye seğretmemiştim ama kesin bıraktırıyormuş.kitabını da okumam lazım.

nette videosunu bulmuştum baya uzun diye seğretmemiştim ama kesin bıraktırıyormuş.kitabını da okumam lazım.
net genem çok yavaş yaaa.gir çık yaptım hala aynı!
nesse,sweedy,bırakmaya kesin kararlıysan kitabı mutlaka okumalısın.bilindiğin dışında bi yöntem uyguluyo ve kesin ikna ediyo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…