sweedy'mmmmmmmmmm hoşgelmişsen....ufaklık nası oldu?:87::86::89::90:
sweedy'mmmmmmmmmm hoşgelmişsen....ufaklık nası oldu?
oy yerim ben onu.....en güzel zamanı şimdi onunhoşgörmüşek flockem iyi çok şükür karnın ı doyurdu şimdi uykuya geçti bıdılığım.bi güzel şebbiti yapmayı öğğrendi ki flocke teysesi önceden ayaklarıyla yapıyordu şimdi elleriyle
kelebek badanadan başını kaldıramıyor kiii bitsede bize gelseler
sahi o badanasıyla meşguldü demi?bitmedi mi bu zamana kadar daha?:26:kelebek badanadan başını kaldıramıyor kiii bitsede bize gelseler
nikotin bandıyla bıraktım ben sweedy,bi de çok atak olursa hareket ettim oyaladım sürekli kendimi....sen neler yapıyon analat baalım bide şu sigarayı nasıl bırakmıştın flockem bende istiyom 2 gündür çok fena öksürük oldum ciğerlerim ağrıyo sanki
nikotin bandıyla bıraktım ben sweedy,bi de çok atak olursa hareket ettim oyaladım sürekli kendimi....
direk eczaneden istedim...baya bi faydası var aslında.dene istersen.doktor kontrolünde mi oldu yoksa şu eczanelerde falan olanlardan mıalıp kullandın?
amoh işi zor kelebaamınnn
sahi o badanasıyla meşguldü demi?bitmedi mi bu zamana kadar daha?:26:
direk eczaneden istedim...baya bi faydası var aslında.dene istersen.
anaaam bunnar baya baya inşaat işine soyunmuşlar desene!aslında bitmek üzereymiş herhalde baya büyük badanaydı kapılar falanda boyanmışş bidene lavabo vardı kordun sonundaki wcnin yanında banyo olmasına karşın öle bişide koymuş müteahhit nedense onu falan kaldırdılar baya işi oldu bu sefer
swwedy bir de bi kitap var allen carr'ın sigarayı bırakmanın kolay yolu diye....kesinlikle okumanı tavsiye ediyorum.eşime söyleyimde alsın bakalım:81:
swwedy bir de bi kitap var allen carr'ın sigarayı bırakmanın kolay yolu diye....kesinlikle okumanı tavsiye ediyorum.
net genem çok yavaş yaaa.gir çık yaptım hala aynı!nette videosunu bulmuştum baya uzun diye seğretmemiştim ama kesin bıraktırıyormuş.kitabını da okumam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?