anam ne romantizme bağlandım kızlar abartan varmı romantizmi anlatın bakalım
anam ne romantizme bağlandım kızlar abartan varmı romantizmi anlatın bakalım
sen öle anlatınca sevgilimi özledim
ben de romantiğimdir mandalinam
hıım sen başlasanamandalina
mandalinammm cidden hiç romantik değilmişinben hiç değilim tam bir odunumdur
başladım ya suskun
devam edeyim anılara geçip malum insan odun olunca benim gibi hayalini bile kuramıyor
bir gün parkta eski sevgilim şimdi eşim eskiden sevgilimdi evlenince eski oldu yanlış anlamayın
uzanmışız çimlere fındık fıstık çekirdek dondurma cips doldurmuşuz poşete patlayana kadar yiyoruz söz de iki kişiyiz birokul çocuğa yetecek abur cubur önümüzde bir ara ilerdeki banka ilişti gözler eski sevgilimle aynı anda seksenli yaşlarda teyze ve amca amca oturmuş teyzede amcanın dizine başını koymuş uyuyor benimki romantikya birde sevgililik hormanları tam romantiğe bağladı biz yıllar sonra böyle olurmuyuz filan sözlerin ortamın duygusallığı had safhada ama benim aklımda bu anlar bir an önce bitsede dondurmam erimen yesem ne yapsam kurtulsam düşüncesindeyim benimki beni düşünceli gördükçe duygulandığımı düşünüp abartıyor dayanamadım patladım tamam yaşlanınca romantik ol böyle ol şimdi poşettekiler ağlıyor yazık onlara diyip devam ettim yemeye kala kaldı
genelde böyle odunlukları (yannış anlama ha ben eşime diyom odun diye sen benim canım mandalinamsınn hmmm nefis)benim eşim yapar tam hayal kurarım romantik romantik anlatmaya uğraşırım o da tmm tmm güzel hadi yemek yiyelim ne yemek var der ve beni sinir eder.... ahanda sonra onu böle pataklayasım gelir ama kıyamam napiim ben onu odunluklarıyla seviyomm
ohhooo gene gitmiş bu hatunlar ya noldu size eylem kararı falan mı çıktı ben yokken tükkanda greve mi gittiniz topyekün allah allah geliyom gidiyom kimse yok
Kelebekcim aynen bende bir geliyom herkes kayıp...
Hamileyim ayıplamayın ... diye paylaşım var..yaklaşık 60 kişi okuyor benim ilgimde oraya kayıyor.. merakla okuyorum... reklam yaptım sanırım... herkers nerde
romatikler çıksın ortaya...
kıslarrr 2 gundur pek giremin işler yoğun biraz birde sormayın polıis çagrdı beni hey yarabbim böle arza vukatlar hep mi bizi seciyo flockemmm nedersin
kıslarrr 2 gundur pek giremin işler yoğun biraz birde sormayın polıis çagrdı beni hey yarabbim böle arza vukatlar hep mi bizi seciyo flockemmm nedersin
kızlar ne dicem entele otunu duyanınız kullanananız var mı:44: saçı 1 ayda 4 5 cm uzatıyormuş uzatmak istiom da saçımı belime kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?