Ölümüne Geyik Topiği :-))

kızlar napıyorsunuz yaa kaçırdım sizi

az önce bizim iranlı ailenin babası geldi teşekkür etmeye ev tutmuşlar burada ne kötü bir durum kim ülkesinden böyle kaçmak isterki kim bilir nasıl durumdaydılar Allah yardımcıları olsun şimdi ev kiralamışlar eşya yok bişiy yok ama mutluyuz diyor yüzü gülüyor

ohhhhhhhoooooooo bu ne ya batar bu tükkan bu gidişle hiç muhabbetçi tükkanı bu kadar boş bırakılır mı ya azcık mola veriyom size bakem diye kismecikler yok olmazki canım
yoruluyoruz heralde iki muhabbet edip güç toplamam lazım niye kimse yok küstüm işte bana ne küstüm

Kelebeğimmmm hoş geldin canım benim naptın bitmedi mi gati senin işler

ayyy ne güzel mandalinam mutlu olsunlar da kurtulmuslar ordan inşallah eşyaları da olur

Selam Kıslar nasılsın
Bahar geri geldi yaşasın

Kışlık kazakla giyme gafletinde bulundum kavrulum geldim

Son düzenleme:
ben yazlıklarımı giyebiliyorum gari izmir'de güneş insanın sırtını yakmaya basladı bilem

ben yazlıklarımı giyebiliyorum gari izmir'de güneş insanın sırtını yakmaya basladı bilem

insan bu havalarda ne giyeceğini şaşırıyo valla.....

Hava çok güzel ama bizim ev soğuk ...

Aynen Tuğcecim hava sıcak herkes kısa kollu bir ben kazaklı

ama bizim büro kuzey kutbu gibi yaz-kış serin...
Dün üşüdüm ısıtısıya yaktım. dışarı bir çıktım ... çok güzel dışarısı ısındım geldim dışarda.. serinlemek için büroya geri geldim

süpermiş çitlenbiğim vala doğal klima desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…