iim canım yettim buraya ama burda da yeller esiyo.nerde bu millet?Flockemm
napıyosun canım benim
iim canım yettim buraya ama burda da yeller esiyo.nerde bu millet?
burcum son iki gündür pek bi faal herhal....gelmesinle gitmesi bir oluyo....beynelimin işleri vardı,mandalinam günaydın didi kaçtı,burcuma ben bile yetişemedim gitmiş:44:
burcum son iki gündür pek bi faal herhal....gelmesinle gitmesi bir oluyo....
dün sabahtan biraz işlerim vardı geç girdiydim,baktım genem herkes kayıp.ara ara girip baktım sonna hep.denk gelemedik demek ki.aynen öyle flockemsen neler ettin dün göremedim seni
gidiim barim sonna tekrar yoklarım buraları....
ohhhhhhhoooooooo bu ne ya batar bu tükkan bu gidişle hiç muhabbetçi tükkanı bu kadar boş bırakılır mı yaazcık mola veriyom size bakem diye kismecikler yok olmazki canım
yoruluyoruz heralde iki muhabbet edip güç toplamam lazım niye kimse yok küstüm işte bana ne küstüm
kızlar napıyorsunuz yaa kaçırdım sizi
az önce bizim iranlı ailenin babası geldi teşekkür etmeye ev tutmuşlar burada ne kötü bir durum kim ülkesinden böyle kaçmak isterki kim bilir nasıl durumdaydılar Allah yardımcıları olsun şimdi ev kiralamışlar eşya yok bişiy yok ama mutluyuz diyor yüzü gülüyor
insan bu havalarda ne giyeceğini şaşırıyo valla.....Selam Kıslar nasılsın
Bahar geri geldi yaşasın
Kışlık kazakla giym egafletinde bulundum kavrulum geldim
ben yazlıklarımı giyebiliyorum gariizmir'de güneş insanın sırtını yakmaya basladı bilem
insan bu havalarda ne giyeceğini şaşırıyo valla.....
Hava çok güzel ama bizim ev soğuk ...
Aynen Tuğcecim hava sıcak herkes kısa kollu bir ben kazaklı
ama bizim büro kuzey kutbu gibi yaz-kış serin...
Dün üşüdüm ısıtısıya yaktım. dışarı bir çıktım ... çok güzel dışarısı ısındım geldim dışarda.. serinlemek için büroya geri geldim
süpermiş çitlenbiğim vala doğal klima desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?