iyi akşamlar cryptic,iim canım sen nasılsın?floke nasılsın iyi akşamlar hepinize
gerçekten bırakmak istiyorsan,bu kitabı şiddetle tavsiye ederim.gerçekten çok değişik bir yaklaşımı var adamın.bende bazen içiyorum sigara balkonda oğlumdan dolayıama bırakamam herhal
saol canımgerçekten bırakmak istiyorsan,bu kitabı şiddetle tavsiye ederim.gerçekten çok değişik bir yaklaşımı var adamın.
coco-nihat bizim topiğin ekolüsaol canım
kitabı bir araştırayım
bizde işte klasiz survivörü izledik oğlumla eşim uyudu geziniyorum bende nette
survivör yorumlarınada bak kk de dün bayağı eğlencelidi
bir tek perşembe program yok ondada akşam bir yere gidilecekse oraya gidiyoruz
Kutlarız anacım inşş yarınn işlerim var akşam açarım pc yi ancaa...Bişi örmüyom gadak gibi yayılıp yatıyorum anacaselam hevukcun nörüyon?hadi baalım yarın burda olursam kutlarız inş
Size hatırlattımda aile kavramımız yok malesef kimseden beklemiyorum etrafımdakii oyüzden iyiki varsınızo nası söz hevuk-can,unutur muyuz heç?yarın göbek atarız genem burada...eşinin unutma gibi bi lüksü var mı hiç?kim bilir ne hediye almıştır şimdiden sana...
hiiii sweedyyyyben burdayım tatlımmmm arada başka topiklere bakıp geliyomm ama burdayımmm yaniii flockemde burda herhalde onada slmlar hürmetler:87::87: hayrola hevukum doktora neden gitçen bakalımmm sennn hayır olsun inşş
günaydın canlarım benimm:76:
günaydın hanımlar nasılsınız
günaydın topiğimin güzin insanları nerelerdesiniz?
arkadişler bu aralar sizi çok ihmal ediyorum. amma velakin yerim değişti artıkın tek başıma bir odaya sahip değilim. iş yüküm azaldı diye sevinirken şimdi de canım sıkılmaya başladı. yeni arkadaşlarım birazcık politikacı (bunun ne manaya geldiğini en iyi mandalin anlar sanırım) o yüzden onlar ne yaptığıma bakarken sizlere cee yapıp kaçmak durumunda kalıyorum. Birde gelir gelmez ayağımın tozuyla toplantılar başladı. (Sanırım eteğimin bir köşesine tutunmuşlar bırakmıyorlar beni :)) sunum hazırlamak derken bazıları gözümün içine bakıyorlar neden der gibinyeni yerimde sistem çok farklı oturuncaya kadar ben herşeyden birzcık ortaya karışık yapıyorum. İş bölümü kesinleşmedi. Arkadaşlar alaylı biz mektepli olunca bize karşı birazcık tavırlılar.anlayacağınız üzere adaptasyon süreci tamamlanıncaya kadar sıkıntılı geçicek birkaç gün. Şu anda en gıcık olduğum şey dünkü çocuk denmesi sankim annelerinin karnında o yaşta çıkıyor bu adamlar
beynelminelimm çekemiyorlar seni kıskanıyolarişlerini yoluna koy da gel azcık özlüyoz seni
havalar da güzelleşti beynelimbulduğum ilk fırsatta kaçıp yanınıza geliyorum hayatım. bende özledim sizi
havalar da güzelleşti beynelimyalnız ben daha geç çıkmaya basladım sabah 8.30da geliyorum dün 7.30da çıktım eve gidene kadar 8i geçiyordu. hiç bir şey anlamıyorum günlerden:44:
havalar ısındı ama ben hemen sıkıldım bundan sabahları işe gidip gelene kadar sucuk gibi oluyor arrabanın içi klimada açamıyoruz
sen o kadar dua ettin havalar ısınsın diye bak şimdi yollarda sucuk gibi kokarak geçiyor ömrümüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?