- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
Her türlü bakım yağı saçların sağlıklı uzamasını sağlıyor... entele otu neymişhiç duymadım..
b ende o konuyu okuyodum az önce yaa burda işerinde bi tartuşma olmustu yöneticilerden biri bi kadınla tartıştı kadın suc duyurusunda bulunmuş benide şahit yazdırmış onla uğrastım dunyok yok bende odunum hemde tomruk
bir konu var türkmen gelininin
canım en son 78 di
ooo geçmiş olsun burcu ilk defamı başına geldi alışırsın neden çağırmış
hoş bulduk sultanımaa hayırdır ne oldu bir durum mu var burcucum?
hoş geldinn bu arada..
hoş bulduk sultanım
selam ama kimsecikler yokkkkkk
romantiklikten başlamıştık ama ... fazla katılım olmadı
b ende o konuyu okuyodum az önce yaa burda işerinde bi tartuşma olmustu yöneticilerden biri bi kadınla tartıştı kadın suc duyurusunda bulunmuş benide şahit yazdırmış onla uğrastım dun
ama canım sen kendin başvurmıssun ben benle alakası olmayan sacma seylerle uğrasıyorum hemde bu olayı gören okadar kişi arasından kadın beni secmiş dun polis bu olay 2 yıl surer mahkemede dedi uğras dur artıkbişey değilmiş bir haftadsır yaklaşık hergün karakolda ifade veriyorum şimdide suç duyurusunda bulundum hakaret davası açıyoruz müdürlükçe mahkema yollarındayız
ama canım sen kendin başvurmıssun ben benle alakası olmayan sacma seylerle uğrasıyorum hemde bu olayı gören okadar kişi arasından kadın beni secmiş dun polis bu olay 2 yıl surer mahkemede dedi uğras dur artık
enem durduk yerde ekşın!ben de hep benim başıma gelir bööle şeyler derdim...şahit olmak istemiyorum demedinmi zorla şahit yapamazlarki
ben istemedim canım kadının biri işyerimi bastı ağzına geleni saydı kendini yerlere attı sonra polisi çağırdı şikayet etti polis durumu görünce şikayetçimisin dedi ben yok diyordumki avukatımız şikayetçiyiz dedi hakaret davası için dilekçe verildişikayet eden şikayet edildi bende arada kaldım işte
hevuğum canım benim nöriyon?ne hediyeler aldın kıs?Flockeee yakaladım seniiiii.....
kulağını burnunu var ya her yerini yerim ben onun!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?