Ölümüne Geyik Topiği :-))

yok yok bende odunum hemde tomruk

bir konu var türkmen gelininin

canım en son 78 di

ooo geçmiş olsun burcu ilk defamı başına geldi alışırsın neden çağırmış
b ende o konuyu okuyodum az önce yaa burda işerinde bi tartuşma olmustu yöneticilerden biri bi kadınla tartıştı kadın suc duyurusunda bulunmuş benide şahit yazdırmış onla uğrastım dun

bu arada dun survıvor elemelrine bakıyodum oylar acıklandı eşim içerde tlle konusuyodum asena gitsin diyodum içimden acun da asena diyince oleyyyyyy dedimmm bağrdım sonra da ayyyy dedim benimki duymamıştır umarımm:26::26::26:

b ende o konuyu okuyodum az önce yaa burda işerinde bi tartuşma olmustu yöneticilerden biri bi kadınla tartıştı kadın suc duyurusunda bulunmuş benide şahit yazdırmış onla uğrastım dun

bişey değilmiş bir haftadsır yaklaşık hergün karakolda ifade veriyorum şimdide suç duyurusunda bulundum hakaret davası açıyoruz müdürlükçe mahkema yollarındayız

bişey değilmiş bir haftadsır yaklaşık hergün karakolda ifade veriyorum şimdide suç duyurusunda bulundum hakaret davası açıyoruz müdürlükçe mahkema yollarındayız
ama canım sen kendin başvurmıssun ben benle alakası olmayan sacma seylerle uğrasıyorum hemde bu olayı gören okadar kişi arasından kadın beni secmiş dun polis bu olay 2 yıl surer mahkemede dedi uğras dur artık

şahit olmak istemiyorum demedinmi zorla şahit yapamazlarki

ben istemedim canım kadının biri işyerimi bastı ağzına geleni saydı kendini yerlere attı sonra polisi çağırdı şikayet etti polis durumu görünce şikayetçimisin dedi ben yok diyordumki avukatımız şikayetçiyiz dedi hakaret davası için dilekçe verildişikayet eden şikayet edildi bende arada kaldım işte

enem durduk yerde ekşın!ben de hep benim başıma gelir bööle şeyler derdim...

Bugün hastaneye gittim fkockem içeri girdim devlete..
Kaın sorunun ne dedi dedim uyuyamıyorum neden ne biliyim kafama takıyorum herşeyi sanırım dedim..Oda dediki depresyona girmişsin hadi ya ne iyi doktorsun nasıl anladın bakar bakmaz dedim..İlaç vericem kullanmak istersen al dedi istemezsen kendin bilirsin dedi verdi çıkarken çöpe attım bende Hiç bişey sormadı bana sinir oldum..Ama hastane terapi gibi geldi hastaları izledim oturup bir müddet halime şükrettim kalktım...Vücudumdaki yorgunluk geçse artık takmıycam hiç bişeyiii..Karar verdim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…