Ölümüne Geyik Topiği :-))

kurşun dökmek....ince zeka espirisi hoşuma gitti!

Türk desen anlıycamda flockem yunanlı nasıl oluyo ya bir söz var çok komik ama ayipp o aklıma geldi ...
kıs adı bilem aklımda daha uyuzun angelos kalismera....giritten mi ne zıkkımsa oralardan bulaşmış bize.eşim bi şekilde buldu onu!

naptın boyayı badanayı,bitti mi en nihayetinde?
boyacının işi bitti de benimki daha bitmedi ama bugün pcyi açtım artık yeter diye isyan edesim var...
iş yapıyorum arada gelip size bakıyoom ...

Ay benim kelebeğimde gelmişş kelebek şu kalplerden pırtlatsana benim üstümede

olur kuzuuum hepsi senin olsun ....

kelebeğim uçup gittin mi gari?

kelebeğim nereye gettin?
burdayım uçamadım kondum kkya yorgunluktan kalkış yapamıyom garii..

Kedicik işlerinden bahsetti resmen inşata girmişsin kolay gelsin canım sana ....

kedicik annattı bi de bi yerleri falan yıktırtmışsın herhalde,ay kelebeğim ne pislik çıkmıştır şimdi...allah kolaylık versin!

bana gel o zaman şöle gülerek terapi yapmaya ihtiyacım varr...

bugün ağlaya ağlaya şırkıldımmm..

Son düzenleme:
Bu aralar neşeliyi ben ya kendimi özlemişim hep gülesim geliyo Arkadaşımada bugün çok takıldım kız altına kaçırdı gülmekten bebeği korktuu o gülünce ne oluyo diye..
eğlenceli bi konu daha açtım gari,oraya da bi bakıverirsin o vakit...eşiniz hangi meslekten olsaydı mutlu olurdunuz diye.çok güsel cevaplar geldi valla,hele kelebeğinki müthiş!

holde lavabo vardı onu kaldırdık wc ye lavabo koyduk hole portmanto aldık onu kurduk eşim duvarları kazdı neymiş kabloları gömcekmiş gerçi çok güzel oldu etrafta bi tene kablo görünmüyo ama temizliği berbatt bu işleri biz yaptık hani sen eşiniz hangi mesleği seçse diyodun ya bu badanada biz karı koca tesisatçı mobilyacı duvar ustası vb.. hepsini bir oldukkk senin anlayacağın

ya ortada kablo olmaması iyi hoş da,abim de tüm kabloları laminat altına kamufle etmişti.sonna ufak bi arıza çıkınca tüm laminatları yerinden sökmek zorunda kaldı...umarım siz de aynı gaflete düşmemişsinizdir...

niye ağladın kelebeğim noldu ki?

şu seçim yüzünden kediciklere gidemiyooz bu biir
ev darma duman düzeltmeye mecalim kalmadı bu iikiiiii
çocuklar mızıldadıkça sinirlerim zıplıyoo bu üüüçç
eşim bu yoğunlukta yemek yapmamı bekleyip yaptığım yemekleri de neden köfte yapmadın neden patates kızartmadın diye sölenip duruyoo buuu döörrtttt
herşey ve herkes bu ara çok üstüme geliyoo bu beeşşşşş

işte böle canım en iisi sen bana dokunma yoksa bi dokunup bin ah işitebilirsinn...

yok benimki pek tedbirlidir kabloları direkt gömmedi boruyu gömdü kabloları içinden geçirdi ...

sen aşırı stres altındasın kelebeğim....bak seçimlere bi aydan az kaldı zaten evi derlemen toplaman 2 haftanı alır.bunun yorgunluğu da anca bi haftada geçer etti mi sana 3 hafta?kediciğe zaten daha erken gitmen mümkün değil.bu biiir
çocuklar aslında hep aynı da,senin şimdi gözüne batıyo her hareketleri.çok germe kendini o konuda bu ikiii
tarzan'dan mangalda tavuk kanat kg'si 10tl'ye 1kg alırsın yanına da pilav yaparsın al sana süper menü bu üüüç
var mı başka sorun?

enem ii insan lafın üstüne gelirmiş....hoşgeldin

hoşbulduk canımmmm

ama gelselerdi ii olurdu bende depresyondayımm bu birrrr
canım çok sıkılıyo bu ikiiiii
annemi ablamı yeğenlerimi çok özledim bu üççççççççççççççç
neden abla neden eniştemi bırakıpta gelmiyonnn bu dörrrrrtttttttttt

zaten gelecekler bu biiir
canın sıkılmasın ben burdayım ikiii
özledikçe ararsın onlar gelene kadar telefonla görüşürsün bu üüüüç.
ablanı bööle diyerek ikiniz birden bunalıuma giriyonuz,kavuşunca süzgün süzgün bakakalırsınız bu hiç ii değil bu da dööört
çıkın ulen bunalımdan yoksam ben girecem bunalıma bu da beş!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…