bi tene elin yunanlısı bulaşmıştı bize,yüzsüz oturum bilem açmış.adını görünce şok olmuştum valla...
kurşun dökmek....Hatırlamadıda eşim
Ben soriyim ozaman onu bir aktara inşallah iyi gelir bide diyorum kurşunmu döktürsem naapsam acanbaArkadaşımın eşi var onun 4 tane silahı var istedim versene silahına bi günlüğüne naapcan tehlikeli dedi dedim kendime kurşun dökücem.. Saklamışş bulamadık arkadaşımla şaka yapmaıştım halbukii bebek olmadı diye çok üzüldüğümü düşünüyo...
kıs adı bilem aklımda daha uyuzun angelos kalismera....giritten mi ne zıkkımsa oralardan bulaşmış bize.eşim bi şekilde buldu onu!Türk desen anlıycamda flockem yunanlı nasıl oluyo ya bir söz var çok komik ama ayipp o aklıma geldi ...
boyacının işi bitti de benimki daha bitmedi ama bugün pcyi açtım artık yeter diye isyan edesim var...naptın boyayı badanayı,bitti mi en nihayetinde?
Ay benim kelebeğimde gelmişş kelebek şu kalplerden pırtlatsana benim üstümede
kelebeğim uçup gittin mi gari?
burdayım uçamadım kondum kkya yorgunluktan kalkış yapamıyom garii..kelebeğim nereye gettin?
kurşun dökmek....ince zeka espirisi hoşuma gitti!
boyacının işi bitti de benimki daha bitmedi ama bugün pcyi açtım artık yeter diye isyan edesim var...
iş yapıyorum arada gelip size bakıyoom ...
olur kuzuuum hepsi senin olsun ....
burdayım uçamadım kondum kkya yorgunluktan kalkış yapamıyom garii..
kedicik annattı bi de bi yerleri falan yıktırtmışsın herhalde,ay kelebeğim ne pislik çıkmıştır şimdi...allah kolaylık versin!boyacının işi bitti de benimki daha bitmedi ama bugün pcyi açtım artık yeter diye isyan edesim var...
iş yapıyorum arada gelip size bakıyoom ...
olur kuzuuum hepsi senin olsun ....
burdayım uçamadım kondum kkya yorgunluktan kalkış yapamıyom garii..
eğlenceli bi konu daha açtım gari,oraya da bi bakıverirsin o vakit...Bu aralar neşeliyi ben ya kendimi özlemişim hep gülesim geliyo Arkadaşımada bugün çok takıldım kız altına kaçırdı gülmekten bebeği korktuu o gülünce ne oluyo diye..
niye ağladın kelebeğim noldu ki?bana gel o zaman şöle gülerek terapi yapmaya ihtiyacım varr...
bugün ağlaya ağlaya şırkıldımmm..
ya ortada kablo olmaması iyi hoş da,abim de tüm kabloları laminat altına kamufle etmişti.sonna ufak bi arıza çıkınca tüm laminatları yerinden sökmek zorunda kaldı...umarım siz de aynı gaflete düşmemişsinizdir...holde lavabo vardı onu kaldırdık wc ye lavabo koyduk hole portmanto aldık onu kurduk eşim duvarları kazdı neymiş kabloları gömcekmiş gerçi çok güzel oldu etrafta bi tene kablo görünmüyo ama temizliği berbatt bu işleri biz yaptık hani sen eşiniz hangi mesleği seçse diyodun ya bu badanada biz karı koca tesisatçı mobilyacı duvar ustası vb.. hepsini bir oldukkk senin anlayacağın
niye ağladın kelebeğim noldu ki?
ya ortada kablo olmaması iyi hoş da,abim de tüm kabloları laminat altına kamufle etmişti.sonna ufak bi arıza çıkınca tüm laminatları yerinden sökmek zorunda kaldı...umarım siz de aynı gaflete düşmemişsinizdir...
sen aşırı stres altındasın kelebeğim....bak seçimlere bi aydan az kaldı zaten evi derlemen toplaman 2 haftanı alır.bunun yorgunluğu da anca bi haftada geçer etti mi sana 3 hafta?kediciğe zaten daha erken gitmen mümkün değil.bu biiirşu seçim yüzünden kediciklere gidemiyooz bu biir
ev darma duman düzeltmeye mecalim kalmadı bu iikiiiii
çocuklar mızıldadıkça sinirlerim zıplıyoo bu üüüçç
eşim bu yoğunlukta yemek yapmamı bekleyip yaptığım yemekleri de neden köfte yapmadın neden patates kızartmadın diye sölenip duruyoo buuu döörrtttt
herşey ve herkes bu ara çok üstüme geliyoo bu beeşşşşş
işte böle canım en iisi sen bana dokunma yoksa bi dokunup bin ah işitebilirsinn...
enem ii insan lafın üstüne gelirmiş....hoşgeldinmen geldim kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
enem ii insan lafın üstüne gelirmiş....hoşgeldin
zaten gelecekler bu biiirhoşbulduk canımmmm
ama gelselerdi ii olurdu bende depresyondayımm bu birrrr
canım çok sıkılıyo bu ikiiiii
annemi ablamı yeğenlerimi çok özledim bu üççççççççççççççç
neden abla neden eniştemi bırakıpta gelmiyonnn bu dörrrrrtttttttttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?