Ölümüne Geyik Topiği :-))

kelebek,hangi radyoda çalışıyo eşin?hanim belkim anten ucuna jelatin neyin bağlarsam çeker,bi de sağ sola ne denli harika bi radyo kanalı olduğunu duyuriim reyting artsın...

yok be kuzum biz anca akhisara kadar varabiliyoruz yerel radyoyuz anlıcan ama balıkesire çıkarken tepeden de azbuçuk çekiyo ....

evet morallerimde sıfır benim kociş haziran başında ameliyat olcakk onada canım sıkkınn bide bir kedim bilee yokkk
geçmiş olsun kedicik,ciddi bişey değildir inşallah....
benim de kedim yok iki tene aday var idrüs'üm olmaya ama onnar da kaçıyo.eşim işyerinde bi tene bulmuş çok güsel bi yavru diyo ama tek gözü körmüş...istemedim ben de.her baktığımda içim aciycak bu sefer.

yok be kuzum biz anca akhisara kadar varabiliyoruz yerel radyoyuz anlıcan ama balıkesire çıkarken tepeden de azbuçuk çekiyo ....
milleti tepelere tırmandırıp radyo dinletecek kadar ikna gücüm yok bak,baştan söyliim!izmir'den çekmiyo mu hani tuğçeye de söylesek?

Son düzenleme:

sağol canım çok ciddi olmamakla beraber yinede ameliyat işte gurbet ellerde bi başımıza yaa azcık o koycak gibide aşcaz iştee bu aralar ben gerginim diye kocişlede aramız bozuk atıyoo evde gerili yay gibiyizz birbirimize patlıyozz hani birileri gelseee ortamımızı değiştirseee diyozz emmeee neyseee

yok sadece manisa içi ve birkaç ilçe ötesi yassakkk sonna rtük kütük hooppp vericinin ayarlarını düzelt diye ikaz ediyo ama netten tüm dünya dinleyebilirr

kıs havalardan oluyo o...biz de pek farklı değiliz hani.accuk gözlerim ağırlaştı koltukta iki dakka kestiriim dedim haberleri izlerken,bana inat sen misin uyuyan diye bi yattı hala uyuyo!ya bu bile fesatlık unsuru olur mu?oluyo işte!havalardan kedicik havalardan!

öledir herhalde geyik topiiğini bunalım topiğine çevirdik resmenn bugün sırf sinirimden fincan kırdımm bile bileee

öledir herhalde geyik topiiğini bunalım topiğine çevirdik resmenn bugün sırf sinirimden fincan kırdımm bile bileee
bazen bişeyleri kırmak insanı rahatlatıyomuş ama ne biliim benim pek adetim değil,bu sefer temizliği genem bana kalıyo.aşırı kızdığım vakit dikkat ettim kendimi temizliğe veriyorum:44: aslında bunu bilinçsizce yapıyordum ama demek bööle stres atıyorum ben de...deli gibi cam siliyom ya da mutfak işlerinde oyalanıyom...

tempo manisa yaz googleden çıkar canlı yayını da var ama canın sıkılmasın sonna reklamlardan hani artık ben bile dinlemiyoom laf aramızdaa

tempo manisa yaz googleden çıkar canlı yayını da var ama canın sıkılmasın sonna reklamlardan hani artık ben bile dinlemiyoom laf aramızdaa
bi tane radyom var benim mutfakta,yemek yaparken ses olsun diye açarım.inanılmaz çirkin bişey olduğu için almıştım.cart kırmızı küçük bişey,iri gri düğmeleri varhediye tükkanında görünce o kadar itici gelmişti ki bu benim olmalı diyip almıştım!
yannız benim derdim reklam neyin değil de,ben yerli müzik dinlemiyom kafam şişiyo müzikten.yabancı müzikte de pek seçenek yok.bu yüsden sadece yemek yaparken ses olsun diye açarım aslında...

sende banim gibi garib şeyleri seviyon galiba... benim en garib sevdiğim şey kocamm...

sende banim gibi garib şeyleri seviyon galiba... benim en garib sevdiğim şey kocamm...
bazen aciip itici görünen şeyleri eğlencesine alıyom,ne gariptir bi de bağlanıyom bunnara sonna!eşim istedi geçen bu radyoyu,iş yerine götürcekmiş,bazen geceleri de çalışıyo canı sıkılıyomuş maç neyin dinlemek de istiyomuş falan....yok dedim sana ben başka bi tene alırım.benim radyoma dokunma!

ben geldim kızlar iyi akşamlar
benimde burada genç bir arkadaş var kocasına falan kızarsa cep telefonunu falan duvara fırlatıyomuş stres atıyo herhal

aynalı bi amele gözlüğüm vardı benim,3tl'ye süper marketten almıştım.arada bi onu takar aynada kendime gülerdim...kızım kırdıydı onu da....tek camı çıkmış olarak taktım ama aynı eğlenceyi veremedi...

ben geldim kızlar iyi akşamlar
benimde burada genç bir arkadaş var kocasına falan kızarsa cep telefonunu falan duvara fırlatıyomuş stres atıyo herhal
cep telefonunu!
valla bi anlık gafletle ben fırlatsam anında peşinden koşar duvara çarpmadan yakalarım herhalde....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…