Ölümüne Geyik Topiği :-))

kıss nette hergün görüşüyozda veletleri çok özledim canım yaa büyük velete gidemicez diince ben artık bekleyemiyorum teyzemi çok özledim diiince çok kötü oldummm bide şubat tatilinde gelcez dediler sonradan yamuk yapıp tatile gittiler bu seferde gelmezlerse belkii 2 ay daha görüşemicezz

yok tatluumm :18::18::18:

tmm tmmm bunalım bitmiştir geyiğe dönelimmm

kıs kelebek?doğru mu kediciin dediği???yamuk mu yaptın gardaşına?

kıs kelebek?doğru mu kediciin dediği???yamuk mu yaptın gardaşına?

malesef öle oldu biz kediciklere gidicez diye plan yapmıştık sonra arkadaş otelden çok uygun fiyata bir kampanya bulmuş çocuklarda beleş olunca plan değişti 19 mayısa kaldı şimdide seçimler var ya radyoya canlı yayına geliyo adaylar tabi benimkide bırakamıyooo

yani yamuk yaptığını itiraf.com yapıosun dimi ablişkooo

enem onun da işi başından aşkındır o zaman....ama seçimden sonna sizi bağlayan bişey yok.26 gün mü ne kalmış seçimlere zati.göz açıp kapıyana kadar geçer ya....kedicik sen bi boşlukta atlayıp gelemezmisin ablana?sonna hep beraber dönersiniz.

benim bu sene 24 hazirana kadar staj staj bittikten sonra 10 temmuzda kpss var ondan gidemiyorum bir yerlere 6 aydan beri melekete gitmedim yaniii bide gelcez demişlerdi neysee aile faciasına şahit olmayınn ben oraya gidersem enişte gördün ya kardeşini neden gitçez derrr...

Kedi ve kelebek siz kardeşmisiniz :44:

evet bitanem yaklaşık olarak 24 seneden berii

seni de zorlu bi dönem bekliyo desene....allah kolaylık versin sana da kedicik....

kelebek,hangi radyoda çalışıyo eşin?hanim belkim anten ucuna jelatin neyin bağlarsam çeker,bi de sağ sola ne denli harika bi radyo kanalı olduğunu duyuriim reyting artsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…