Ölümüne Geyik Topiği :-))

bende iş yapıyorum sinirlenince ve düşünürüm kendi kendime kararlar alırım:44:

cep telefonunu!
valla bi anlık gafletle ben fırlatsam anında peşinden koşar duvara çarpmadan yakalarım herhalde....
bende atma alışkanlığım yok benim kırma falan yapmam yani kız kardeşim fırlatıyo galiba bazen
ben orada misafirdim çocuğu sallıyodu eşinin kafasına kumandayı fırlattıydı ben şaşırdım çünki tartışma falan yoktu görünürde

eşim evin parıldımasına göre sinirlenme boyutumu ölçer....ışıl ışılsa 'hmm bu sefer fena kızmışsın!'der.
evlenince insan kardeşide olsa rahat edemiyor en iyisi kendi evin allah hepimize huzur versin...

yok ben ona cesaret edemem,o kumanda bi bumarang gibi bana başka eşyalarla birlikte geri dönebilir...ben genelde bağırır kızarım ve sonra da işi sinir harbine çeviririm...

yok ben ona cesaret edemem,o kumanda bi bumarang gibi bana başka eşyalarla birlikte geri dönebilir...ben genelde bağırır kızarım ve sonra da işi sinir harbine çeviririm...
ben artık bağırma olaylarını bıraktım direk küsüyorum darılıyorum ele güne reklam olmaktansa...

değişmiyolar zaten demi?ekşın yaptığınla kalıyon,3-5 gün sonna gene aynı!
canım millet meraklı zaten aman bazı şeyleri kabullendim ben belki eşimde kabullenmiştir beni film seviyo ama akşamları izleyemez uykusu gelir kızıyodum artık sldım çayıra mevlam kayıra...

film zevkimiz hiç uyuşmaz bizim ya....bazen açıyo küflü filmleri,neymiş ödül almışmış....ben komaya giriyom.ya da laaak diye filmin ortasından zıplar oturur izler.ben kim kimdir ne etmiştir çözene kadar film bitiyo.bi tek korku filmlerde uyuşuyos.onu da iki çocuk olunca nerde izleyecen?

bende biraz klasiyim aslında al pacino robert de niro onları beğeniyorum eskidik artık bizde yeni aktörleri tanımıyorum bile doğru düzgün korku izlemiyoruz pek de eşim dexteri falan sever ben pek izlemem eşin filmde n anlıyo galiba

yok kıss kismelere küsmedimm canım sıkkın ya başka şeylerle uğraşıyodumm ondan bakamadım neyse canikommm ii geceler ben yataimm erken kalkıcam yarınn daaa

ya evet sabırla spartaküsü filan oturur izler,sabırla dediğime bakma keyif alır ööle filmlerden.bazen tepkimi koyuyorum kızdırmaya çalışıyorum ben de. 'bu aslında ıspartalı öküz biliyon mu?amerikalılar bizden çaldılar bu filmi'filan diye. ya da 'ya hayatım kirk douglas'ın oğlu bilem benden büyük,filmin eskiliğini sen anla artık yaa!' diye...tip bi bakış atar o vakit.

benim eşimde izliyodu onu açıyo yarısında uyuyo çocuk dizimde değiştiremiyorumda amma açık sahneler vardı ahlakım bozuldu vallahi

floke kaç yaşındasın canım sakınca yoksa...

benim eşimde izliyodu onu açıyo yarısında uyuyo çocuk dizimde değiştiremiyorumda amma açık sahneler vardı ahlakım bozuldu vallahi
nerden bulur nası eder bi tene güzide örnek mutlaka çıkar önüme....şimdi cnbc-e'de sanırsam ya da e2'de bi dizi var.eski roma ile ilgili.nası koptuysam kanalı bilem hatırlamıyorum.denk gelirse kaçırmıyo onu da...ay ne biliim bana kasvet basıyo ööle şeylerden...hele o truva filminde beynim döndü gari. 'bu az evvel ölmedi miydi?'- 'yo o amcasının oğlunun karısının dayısıydı,nerenle izliyon filmi yaaa?' bizim film izleme genelde bööle dialoglar üzerine kuruludur!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…