Ölümüne Geyik Topiği :-))

ohh ne güzel bizim topiğe bir filmlik senaryo daha çıktı kk ölümüne geyik topiği ikinci filmini gururla sunar burcuhayalin hayal yoldaşlarıııı
ne güzel film şirketimiz tek filmlik değilmiş....

benim yaptıklarımı hayvanseverler duysa idam ederlerdi sanırım

moda zaten şimdi süsseli bir final çekeriz ee o kadar yıl boşuna hayal kurmadın dimi bomba bir senaryo bekliyor kamuoyu senden
twoo che hayali arkadaslarıyla mı buluştu acep kayboldu kıs daha o gunlerce gelemez eeee anlatcak çok şey vardır yılları özlemi falannn arkadaslarıyla hasret gideriyodur

benim yaptıklarımı hayvanseverler duysa idam ederlerdi sanırım

o zaman ben anlatem bi tene

kuzenimle babaannemlerin bahçesine kurban bayramında kuzunun kellesinden çıkardığımız gözlerini gömmüştük... ama amacımız sadece bilimsel deney yapmaktı ... kuzunun gözlerine kum kaçıp kaçmayacağı konusunda....

canım ne olacak kurban olmuş hayvandan canlısı üzerinde ilaç denemeleri tavuk kurba kedi gibi elimize geçebilecek hayvanların iç organlarını inceleme girişimi canlı canlı dikiş iğnesiyle dikme

şimdi konu şu biz yine herzaman olduğu gibi sitede yazısıyosuz geyik sohbet felan sonra bize özel msjlar geliyor bırıbırımızden ama bız yazmıyoruz aslında sonra fark etmeye başlıyoruz bizim yazmadığımı peki kim diye dusunuyoruz kafa patlatıyoruz birgün gece burda sohbet ederken ve garip olaylar devam ederkene bi anda bilgisayarımızın ve bu sitenın görüntusu değişiyor ve bız buraya kitleniyoruz hiç bir şekilde cıkış yapamıyoruz ve o malum kişi bizi nette esir alıyor bizi korkutuyor zorla bişeyler yazdıryo gibi gerisi gelecek tabe sabaha kadar nette cakılı kalıyoruz kafayı yıyoruz

çocukken mahallede bir arkadaşım saf birşeydi zaten taopu topu 3 kızdık genelde birimiz hep küs olurdu diğer ikisini kıskandırmakla zamanı geçirirdi bu saftirik olan geçmiş karşımıza bebeğiyle konuşuyor kendi kendine biz karşısında dinliyoruz kaptırmış kendini hayal dünyasına neler neler saçmalıyor biz gülüyoruz filan hiç duymuyor garip garip konuşuyor aha dedik dellendi garip barışalım şununla aramıza alalım barışma hediyesi yapalım ben eve çıktım yarım ekmek aldım sonra diğerinin evine gittik acuka koyduk içine başka koycak birşey bulamadık evden çıkarken yan tarafta bulunan kavaklık geldi aklımıza maksat ot toplayıp koymaktı ekmek içine karşımıza koyun pisliği çıktı dolduk içine paket yaptık süsledik filan götürdük barışma hediyesi kıza hayal dünyasında öyle bir çoşmuşki hala konuşuyor birşeyler yapıyor neyse verdik hediyeyi kız bunu fark edince baladı bizi koşturmaya ben bir tarafa arkadaşım başka tarafa akşamada annesiyle ziyaretimize geldi şikayet ziyareti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…