kaçtım ben arkadaşlar.....malum ortalık genem savaş alanına döndü anca toparlanırım!
yok lan o cıktığında ben daha kaç yasındaydm kı masumane oyun oynuyodum işte dizide felan oynuyoduk film cekiyoduk yane
töbe tövbeeeeee tarkan o tarkan mı yaneeee pes flockemmmkız düşünüyom,uyandığımda ayak uyucumda terkeennn durmuş yanında da kurdu....bi de hologram gibi arada bi sağ sola kayyo,malum film eski!
evet bu salakların hepsi peşimden koşuyor ben yuz vermiyodum kaza geciiryodum ihanete uğruyodum yaaaa dizi film yaneyoksa yaşından dolayımı seviyeli arkadaşlığın bitti
dizimi çekiyordunuz burcu hayal gücün süpermiş senaryoyuda senmi yazıyordun
yalnız flockem sen tarkan markan derken bayagg bi geriye gitmissin benimki mega star tarkannnkız düşünüyom,uyandığımda ayak uyucumda terkeennn durmuş yanında da kurdu....bi de hologram gibi arada bi sağ sola kayyo,malum film eski!
evet bu salakların hepsi peşimden koşuyor ben yuz vermiyodum kaza geciiryodum ihanete uğruyodum yaaaa dizi film yane
eeee mandalinammm sen napardın kucukkeneyoksa yaşından dolayımı seviyeli arkadaşlığın bitti
dizimi çekiyordunuz burcu hayal gücün süpermiş senaryoyuda senmi yazıyordun
heeee final bölümünü sinema yaparızzz artıkıntopla sen senaryoyu düzenle filan topikçe dizi çekelim yönetmen sensin başrolde senin diziden sonra sinemasınıda çekeriz moda oldu
eeee mandalinammm sen napardın kucukkene
heeee final bölümünü sinema yaparızzz artıkın
twoo che hayali arkadaslarıyla mı buluştu acep kayboldu kıs daha o gunlerce gelemez eeee anlatcak çok şey vardır yılları özlemi falannn arkadaslarıyla hasret gideriyodurbenim yaptıklarımı hayvanseverler duysa idam ederlerdi sanırım
moda zaten şimdi süsseli bir final çekeriz ee o kadar yıl boşuna hayal kurmadın dimi bomba bir senaryo bekliyor kamuoyu senden
evet kelebegım ama ben korku filmi çekmek istiyommmohh ne güzel bizim topiğe bir filmlik senaryo daha çıktı kk ölümüne geyik topiği ikinci filmini gururla sunar burcuhayalin hayal yoldaşlarıııı
ne güzel film şirketimiz tek filmlik değilmiş....
ohh ne güzel bizim topiğe bir filmlik senaryo daha çıktı kk ölümüne geyik topiği ikinci filmini gururla sunar burcuhayalin hayal yoldaşlarıııı
ne güzel film şirketimiz tek filmlik değilmiş....
benim yaptıklarımı hayvanseverler duysa idam ederlerdi sanırım
o zaman ben anlatem bi tene
kuzenimle babaannemlerin bahçesine kurban bayramında kuzunun kellesinden çıkardığımız gözlerini gömmüştük... ama amacımız sadece bilimsel deney yapmaktı ... kuzunun gözlerine kum kaçıp kaçmayacağı konusunda....
canım ne olacak kurban olmuş hayvandan canlısı üzerinde ilaç denemeleri tavuk kurba kedi gibi elimize geçebilecek hayvanların iç organlarını inceleme girişimi canlı canlı dikiş iğnesiyle dikme
canım ne olacak kurban olmuş hayvandan canlısı üzerinde ilaç denemeleri tavuk kurba kedi gibi elimize geçebilecek hayvanların iç organlarını inceleme girişimi canlı canlı dikiş iğnesiyle dikme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?