evet dimi kız arkadaslar hep böle oluyo zatenhayır buna hayali de olsa arkadaş denmez ki,seni bir gün ortada bırakıyo bi not dahi bırakmadan....bu arkadaşlık değil olsa olsa hainliktir...
tarkan dizi jönleri felan yanee yakışıklı ve ünlü olanlarrküçük emrah moduna girelim
senin vardır kesin arkadaşın içime doğdu bak
hangi sanatçılar arkadaşındı
ilk kazığı hayal dünyasından yiyon bu mu adaletin kahpe dünya???evet dimi kız arkadaslar hep böle oluyo zaten
mandalinam benimde olmadı napsak ki kendimize hipnoz ettirip çocukluğumuza geri dönüp neden bizim hayali arkadaşımız yok diye araştırsak mı kine
evet hani kocaların tuaf huylarını yazacaktık ya deminde didim kaynadı getti
hayır buna hayali de olsa arkadaş denmez ki,seni bir gün ortada bırakıyo bi not dahi bırakmadan....bu arkadaşlık değil olsa olsa hainliktir...
evet hani kocaların tuaf huylarını yazacaktık ya deminde didim kaynadı getti
ay o daha bi vahim be,sabah uyanıyon baldırı çıplak bi adam yanında da itten bozma bi kurt duruyo!bn hayai arkadaşı tercih ederim açıkcası.tarkan dizi jönleri felan yanee yakışıklı ve ünlü olanlarr
tarkan dizi jönleri felan yanee yakışıklı ve ünlü olanlarr
ve bir kadından barbi bebekler bile kapşırdı bizim oyunlarımızda benimki güzelll yoooookk benimki daha güzelll diye barbi ve sindynın oyunları bır ken uğruna bittiiilk kazığı hayal dünyasından yiyon bu mu adaletin kahpe dünya???
yok onlarla ne işim var biz arkadastan ote seviyeli bir birliktelik yaşıyoduk aslında
yakışıklı olmayanlardan arkadaşta olmuyordu he
iiyis beynel-can seni sormalı?
yok onlarla ne işim var biz arkadastan ote seviyeli bir birliktelik yaşıyoduk aslında
nası yani:26::26:ay o daha bi vahim be,sabah uyanıyon baldırı çıplak bi adam yanında da itten bozma bi kurt duruyo!bn hayai arkadaşı tercih ederim açıkcası.
yok lan o cıktığında ben daha kaç yasındaydm kı masumane oyun oynuyodum işte dizide felan oynuyoduk film cekiyoduk yaneseviyeli arkadaşlık diyince aklıma geldi tuvaletin önündemi tanıştınız
temammmkaçtım ben arkadaşlar.....malum ortalık genem savaş alanına döndü anca toparlanırım!
seviyeli arkadaşlık diyince aklıma geldi tuvaletin önündemi tanıştınız
kaçtım ben arkadaşlar.....malum ortalık genem savaş alanına döndü anca toparlanırım!
kız düşünüyom,uyandığımda ayak uyucumda terkeennn durmuş yanında da kurdu....bi de hologram gibi arada bi sağ sola kayyo,malum film eski!nası yani:26::26:
töbe tövbeeeeee tarkan o tarkan mı yaneeee pes flockemmmkız düşünüyom,uyandığımda ayak uyucumda terkeennn durmuş yanında da kurdu....bi de hologram gibi arada bi sağ sola kayyo,malum film eski!
kaçtım ben arkadaşlar.....malum ortalık genem savaş alanına döndü anca toparlanırım!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?