- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
almanyalıyımı azcık baktımburcuum okudunmu gariii konuyuu
herkescikler toplanmış nasılız bakem?
isimleri neydi:26:itiraf ediyorum benim de küçükken hayali arkadaşlarım vardı
bunu şöle düşün eti konde büsküvü ismi gibi bişey bizde bulamadık o nerden bulduysa artıketikon var etikonde yok!her çeşit etiket markasıymış.
nası koptunuz sonna?:26:itiraf ediyorum benim de küçükken hayali arkadaşlarım vardı
iyi yine normal bi isme sahipmişkediciğinde vardı adı ayşegüldü yanlış hatırlamıyosam dimi kıss
benim de yoktu mandalinam...herkesin varmış ya benim hiç hayali arkadaşım olmadı biliyormusunuz
kendi buyuyunce hayalleri küçülmüş ve kaybolmus gittmiş arkadasları vay be ne laf ettim amanası koptunuz sonna?:26:
kediciğinde vardı adı ayşegüldü yanlış hatırlamıyosam dimi kıss
benimde yoktu ben buyudugumde oyun oynardı kendi kendime ozman arkadaslarım hep sanatcılar olurdukendi buyuyunce hayalleri küçülmüş ve kaybolmus gittmiş arkadasları vay be ne laf ettim ama
hayır buna hayali de olsa arkadaş denmez ki,seni bir gün ortada bırakıyo bi not dahi bırakmadan....bu arkadaşlık değil olsa olsa hainliktir...kendi buyuyunce hayalleri küçülmüş ve kaybolmus gittmiş arkadasları vay be ne laf ettim ama
hade hade utanma gari,anlat bak tuğçe itiraf etti....ben çok hatırlamıyorum ama olabilrrrr yani ablam olduğuna göre sen daha çok hatırlıyondur fıstıkımm
benim de yoktu mandalinam...
kendi buyuyunce hayalleri küçülmüş ve kaybolmus gittmiş arkadasları vay be ne laf ettim ama
ben çok hatırlamıyorum ama olabilrrrr yani ablam olduğuna göre sen daha çok hatırlıyondur fıstıkımm
benimde yoktu ben buyudugumde oyun oynardı kendi kendime ozman arkadaslarım hep sanatcılar olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?