ayyyy mandalinam cok fenasınnnnnncanım ne olacak kurban olmuş hayvandan canlısı üzerinde ilaç denemeleri tavuk kurba kedi gibi elimize geçebilecek hayvanların iç organlarını inceleme girişimi canlı canlı dikiş iğnesiyle dikme
evet bizde bikere sakızın içine raidtableti sarıp tekrar pakertliyip hediye etmiştikçocukken mahallede bir arkadaşım saf birşeydi zaten taopu topu 3 kızdık genelde birimiz hep küs olurdu diğer ikisini kıskandırmakla zamanı geçirirdi bu saftirik olan geçmiş karşımıza bebeğiyle konuşuyor kendi kendine biz karşısında dinliyoruz kaptırmış kendini hayal dünyasına neler neler saçmalıyor biz gülüyoruz filan hiç duymuyor garip garip konuşuyor aha dedik dellendi garip barışalım şununla aramıza alalım barışma hediyesi yapalım ben eve çıktım yarım ekmek aldım sonra diğerinin evine gittik acuka koyduk içine başka koycak birşey bulamadık evden çıkarken yan tarafta bulunan kavaklık geldi aklımıza maksat ot toplayıp koymaktı ekmek içine karşımıza koyun pisliği çıktı dolduk içine paket yaptık süsledik filan götürdük barışma hediyesi kıza hayal dünyasında öyle bir çoşmuşki hala konuşuyor birşeyler yapıyor neyse verdik hediyeyi kız bunu fark edince baladı bizi koşturmaya ben bir tarafa arkadaşım başka tarafa akşamada annesiyle ziyaretimize geldi şikayet ziyareti
nasıl elleyebildiniz kız hiçmi korkmadınızz
şimdi konu şu biz yine herzaman olduğu gibi sitede yazısıyosuz geyik sohbet felan sonra bize özel msjlar geliyor bırıbırımızden ama bız yazmıyoruz aslında sonra fark etmeye başlıyoruz bizim yazmadığımı peki kim diye dusunuyoruz kafa patlatıyoruz birgün gece burda sohbet ederken ve garip olaylar devam ederkene bi anda bilgisayarımızın ve bu sitenın görüntusu değişiyor ve bız buraya kitleniyoruz hiç bir şekilde cıkış yapamıyoruz ve o malum kişi bizi nette esir alıyor bizi korkutuyor zorla bişeyler yazdıryo gibi gerisi gelecek tabe sabaha kadar nette cakılı kalıyoruz kafayı yıyoruz
selammmmmmmmmmmm
ayyyy mandalinam cok fenasınnnnnn
evet bizde bikere sakızın içine raidtableti sarıp tekrar pakertliyip hediye etmiştik
çocukluk işte şimdi hayatta ellemem
evet başlıyoruz 1 2 3 kamera
burada geyik yapıyoruz sürekli özel mesajlar geliyor
aaaa şimdide görüntü değişti ne yapacaz ekran değiştiuuuu
evett ben biraz bu konu uzerine calışayım ve cekelim filmi
çocukluk işte şimdi hayatta ellemem
evet başlıyoruz 1 2 3 kamera
burada geyik yapıyoruz sürekli özel mesajlar geliyor
aaaa şimdide görüntü değişti ne yapacaz ekran değiştiuuuu
evett ben biraz bu konu uzerine calışayım ve cekelim filmi
evet evet
bilmem biz kapıyı çaldık hediyemizi verip vınnnnn kapıcının kızydı ya da oğlu tam hatırlamyomtek başıma değildim
kime çiğnedimi sonuç
sweedy immm hoş geldin nörüyon bakemm kayramız nasıl çıktımı artık kıtkıtlarınız(diş yani:86:)
beynelcik naberselam tatlı şey
selam tatlı şey
aslm hoşgeldin
canım biraz sıkıntılı
öğlen arasıda oldu sayılır yemek vakti
hayrola beynelim?:96:
hoşbulduk şuan 2 tanemiz var kelebaam darısı dier 30 tanesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?