güle güle sewgi kelebeğiçitlenbik hoş gelmişsennn.... ve hoşçakalııınnnn
kim neden canınızı sıkıyor
flockemin evini gene cüceler bastı herhal
yok gecen flockemin evini ansızın cüceler basmış yanı kızı arkadaslarını davet etmiş habersız gene ole mı oldu diyorumhayırdır burcu yaramazlardan birinin doğum günü mü vardı?
hoş geldin hayrola çitlenbiğim neden gittin doktoraaa
kızlarrr bana akıl verin. dün benimkiyle konusuoduk da o da farkında birbirimizle konuşcak bir şey bulamıyoruz bu aralar. aynı yerde olmamıza ragmen 2 haftadan fazladır görüşmedik:44: akıl verin bana nasıl atlatcaz su monotonlugu:26:
kan değerlerimi ölçtürdüm. Kansızlık vardı ilaç kullanıyordum. aynen devam edicem kan ilacıma ... düzelsede aynen devam halen istenilen seviyede değil...
beraber oyun oynayın mesala tavla oynayın birlikte yada birlikte yapabileceğiniz öğrenebileceğiniz bir dans vs. aktiviteye katılabilirsiniz...
noldu ne cazsı hayırdırburcu hayal floke kızlar nasılsınız nasıl gidiyobugün 3 te cezam bitti
monotonluk konusu 5-10 sene geçince kaçınılmaz oluyo sanırım bizde aynı dertten muzdaripiz....
ya hiç sorma onu konu şuyduenemm iyi bari Allah kurtarsın diyelim,bir daha göstermesin crytpicmniye banlanmıstın sen
yok gecen flockemin evini ansızın cüceler basmış yanı kızı arkadaslarını davet etmiş habersız gene ole mı oldu diyorum
canım yazdım yukarıda sizler nasılsınız pazarınız nasıl geçtinoldu ne cazsı hayırdır
kızlarrr bana akıl verin. dün benimkiyle konusuoduk da o da farkında birbirimizle konuşcak bir şey bulamıyoruz bu aralar. aynı yerde olmamıza ragmen 2 haftadan fazladır görüşmedik:44: akıl verin bana nasıl atlatcaz su monotonlugu:26:
ya hiç sorma onu konu şuydu
erkekler artık bekarete önem vermiyormu gibi bir konu
hanımın biride yazmışki
erekekler hem yatakta profösyonel hemde bakire kız isterler
bende çok güldüm yorum yazmadım sadece gülme simgelerinden kuydum hiç yoktan saçma konudan ceza aldım anlıycan
saol canım senin işlerde yoğun galibaenemm iyi bari Allah kurtarsın diyelim,bir daha göstermesin crytpicmniye banlanmıstın sen
aslında biliyormusun biraz haklılık payı var gibi geldi erkekler bizraz öyle değilmi sence okuyoruz dert topiklerinde falan..:44:ben genellikle bu tür konularda ahkam kesenlerin yeni yetme ya da erkek olduğunu düşünüyorum nedense:44:
ya hiç sorma onu konu şuydu
erkekler artık bekarete önem vermiyormu gibi bir konu
hanımın biride yazmışki
erekekler hem yatakta profösyonel hemde bakire kız isterler
bende çok güldüm yorum yazmadım sadece gülme simgelerinden kuydum hiç yoktan saçma konudan ceza aldım anlıycan
aslında biliyormusun biraz haklılık payı var gibi geldi erkekler bizraz öyle değilmi sence okuyoruz dert topiklerinde falan..:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?