Ölümüne Geyik Topiği :-))

kızlarrr bana akıl verin. dün benimkiyle konusuoduk da o da farkında birbirimizle konuşcak bir şey bulamıyoruz bu aralar. aynı yerde olmamıza ragmen 2 haftadan fazladır görüşmedik:44: akıl verin bana nasıl atlatcaz su monotonlugu:26:

hoş geldin hayrola çitlenbiğim neden gittin doktoraaa

kan değerlerimi ölçtürdüm. Kansızlık vardı ilaç kullanıyordum. aynen devam edicem kan ilacıma ... düzelsede aynen devam halen istenilen seviyede değil...

beraber oyun oynayın mesala tavla oynayın birlikte yada birlikte yapabileceğiniz öğrenebileceğiniz bir dans vs. aktiviteye katılabilirsiniz...

tavla bilmiyor offf çok kötü durumdayız çitlenbiğim hayatım öyle bir monoton ki çok fena sevgilimle bile görüşemiyorum

burcu hayal floke kızlar nasılsınız nasıl gidiyo bugün 3 te cezam bitti
monotonluk konusu 5-10 sene geçince kaçınılmaz oluyo sanırım bizde aynı dertten muzdaripiz....

enemm iyi bari Allah kurtarsın diyelim,bir daha göstermesin crytpicm niye banlanmıstın sen

enemm iyi bari Allah kurtarsın diyelim,bir daha göstermesin crytpicm niye banlanmıstın sen
ya hiç sorma onu konu şuydu
erkekler artık bekarete önem vermiyormu gibi bir konu
hanımın biride yazmışki
erekekler hem yatakta profösyonel hemde bakire kız isterler
bende çok güldüm yorum yazmadım sadece gülme simgelerinden kuydum hiç yoktan saçma konudan ceza aldım anlıycan

ben genellikle bu tür konularda ahkam kesenlerin yeni yetme ya da erkek olduğunu düşünüyorum nedense:44:

saol canım senin işlerde yoğun galiba
ama erkek arkadaşınla daha sevgili pozisyonunda konuşacak birşey bulamıyorsanız ilişkinizi gözden geçirin derim şu an kalbin hızlı atmalı heyacan duymalısın demekki aşık değilsin diye düşünüyorum

ben genellikle bu tür konularda ahkam kesenlerin yeni yetme ya da erkek olduğunu düşünüyorum nedense:44:
aslında biliyormusun biraz haklılık payı var gibi geldi erkekler bizraz öyle değilmi sence okuyoruz dert topiklerinde falan..:44:

anaaaa geçmiş olsun neysem döndün aramıza artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…