Ölümüne Geyik Topiği :-))

burcum gitmiş bilem:79: ben de gitmek istiom artıkınn,bugün hiç bitmek bilmedi çok uzadı

sen nerden geldin

ben konu gerisinde mi kaldım ... bu msj nerden ve kimden geldi....

hevuğum hoşgelmişsen napıyon nasıl geçti gecen bizimki pek hoş değil bknz syf:1311 mesaj no:13105 akşam konuştuğumuz konuda seda_46 nın konusuymuş flockem buldu ama çaşıtın yazdığı msjlar silinmiş hepp ... bizde böle merakta kaldık senin anlıcannn:95:

yok bende anlamadım baktım msjlarınada ama banlanacak bişeyde yok gibi belkim silmişlerdir msjı dedimm.. kaç gün sürüyo bu banlanma flockem bilgin varmı
1-2 günden fazla sürmez herhalde....ilk 3 sayfasına ben de baktım,bi anormallik göremedim.:26::26:belki daha önceden bir yorum yapmıştır da biri uyuz olup daha yeni kötü içeriğe basmıştır...diğer bi ihtimal;belki özelden birinle kapışmıştır,bende oluyo bazen çünkü....o şahıs da bildirdiyse o zaman da banlanır...bu banlanma meselesinden millet acayip rahatsız zaten.hiç adil ya da objektiv davranmıyorlar bence....ben bi yorumumdan dolayı uyarı almıştım da çitten o kadar salakçaydı ki,hiç bir anlam verememiştim....benden kat be kat ağırını söyleyen hatta nerdeyse ülkemizi yerin dibine sokup çıkaran karşıt görüşden olana da hiç banlanma filan olmadı....ne diim?dönsün açıklar herhal...

Son düzenleme:

:26::26::26::26::26::26:

iyi akşamlar floke benide banladıylardı sadece simge kullandım yorum yazmadım diye geyik sohbetinde normalmiş diğerlerinde yasakmış birde yönetim daha sıkı şimdi sanırım hemen banlıyolar bugün ne giydin topiğinden bir kaç kişiyide banlamışlar bu gün:26:

sana da geçmiş olsun arkadaşım....insan ne yazacağını şaşırıyo valla!

sana da geçmiş olsun arkadaşım....insan ne yazacağını şaşırıyo valla!
evet canım aynen apartman görevlisinin kızı konu açmış ya bende yazdım birşeyler
geçmişten ders alıp önümüze bakmak gerek bence yoksa hayat çekilmez olur..

Hahha Kız olayı anlamadımki ben neler yazmış..Konuşunca etkiledimi naaptı..Bazen çocuklarda oluyo böyle şeyler kendi yansımasını görmüştür canım ben korkmam böyle şeylerden Allaha şükür başıma gelmedi hiçte..Çok hikayeler dinledim filmler izledim banamısın demedim eşim bazen korkutuyo dönüp bakıyorum refleksim yok

ayy ben bikaç olay yaşadımda tırsıyom ondan başka zaman anlatırım şimdi gece gece kendimi korkutmiim

hevuğum kaşıdı beni ama ya napiimm bende yatıyom artık biraz daha kalırsam mesanem patlıycak sonnada rezillik topiğine yazılacak bir olay daha çıkacak... hemde evim bu kadar temizkennn

hevuğum kaşıdı beni ama ya napiimm bende yatıyom artık biraz daha kalırsam mesanem patlıycak sonnada rezillik topiğine yazılacak bir olay daha çıkacak... hemde evim bu kadar temizkennn
bu nası bi bağımlılık yaaa?benim ağzım köpüklü sen infilak etmek üzeresin.hayda,herkes yatağa!!!ii geceler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…