- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
Danger
Önümüzde ilerleyen tankerin üzerindeki ‘DANGER’ yazısını görüp de ‘Allah’ın akıllısı, tanker yazacağına danger yazmış’ diyen ve arkasından
kahkahalarla gülen teyzemi nerelere göndersem acaba?
iyi akşamlar..ben kaçıyorum kızlarrrrr yarın görüşürüz
sen nerden geldin
ben konu gerisinde mi kaldım... bu msj nerden ve kimden geldi....
enem!burcumu sürgüne göndermişler!niye bilen var mı?
1-2 günden fazla sürmez herhalde....ilk 3 sayfasına ben de baktım,bi anormallik göremedim.:26::26:belki daha önceden bir yorum yapmıştır da biri uyuz olup daha yeni kötü içeriğe basmıştır...diğer bi ihtimal;belki özelden birinle kapışmıştır,bende oluyo bazen çünkü....o şahıs da bildirdiyse o zaman da banlanır...bu banlanma meselesinden millet acayip rahatsız zaten.hiç adil ya da objektiv davranmıyorlar bence....ben bi yorumumdan dolayı uyarı almıştım da çitten o kadar salakçaydı ki,hiç bir anlam verememiştim....benden kat be kat ağırını söyleyen hatta nerdeyse ülkemizi yerin dibine sokup çıkaran karşıt görüşden olana da hiç banlanma filan olmadı....ne diim?dönsün açıklar herhal...yok bende anlamadım baktım msjlarınada ama banlanacak bişeyde yok gibi belkim silmişlerdir msjı dedimm.. kaç gün sürüyo bu banlanma flockem bilgin varmı
1-2 günden fazla sürmez herhalde....ilk 3 sayfasına ben de baktım,bi anormallik göremedim.:26::26:belki daha önceden bir yorum yapmıştır da biri uyuz olup daha yeni kötü içeriğe basmıştır...diğer bi ihtimal;belki özelden birinle kapışmıştır,bende oluyo bazen çünkü....o şahıs da bildirdiyse o zaman da banlanır...bu banlanma meselesinden millet acayip rahatsız zaten.hiç adil ya da objektiv davranmıyorlar bence....ben bi yorumumdan dolayı uyarı almıştım da çitten o kadar salakçaydı ki,hiç bir anlam verememiştim....benden kat be kat ağırını söyleyen hatta nerdeyse ülkemizi yerin dibine sokup çıkaran karşıt görüşden olana da hiç banlanma filan olmadı....ne diim?dönsün açıklar herhal...
iyi akşamlar floke benide banladıylardı sadece simge kullandım yorum yazmadım diye geyik sohbetinde normalmiş diğerlerinde yasakmış birde yönetim daha sıkı şimdi sanırım hemen banlıyolar bugün ne giydin topiğinden bir kaç kişiyide banlamışlar bu gün:26:1-2 günden fazla sürmez herhalde....ilk 3 sayfasına ben de baktım,bi anormallik göremedim.:26::26:belki daha önceden bir yorum yapmıştır da biri uyuz olup daha yeni kötü içeriğe basmıştır...diğer bi ihtimal;belki özelden birinle kapışmıştır,bende oluyo bazen çünkü....o şahıs da bildirdiyse o zaman da banlanır...bu banlanma meselesinden millet acayip rahatsız zaten.hiç adil ya da objektiv davranmıyorlar bence....ben bi yorumumdan dolayı uyarı almıştım da çitten o kadar salakçaydı ki,hiç bir anlam verememiştim....benden kat be kat ağırını söyleyen hatta nerdeyse ülkemizi yerin dibine sokup çıkaran karşıt görüşden olana da hiç banlanma filan olmadı....ne diim?dönsün açıklar herhal...
sana da geçmiş olsun arkadaşım....insan ne yazacağını şaşırıyo valla!iyi akşamlar floke benide banladıylardı sadece simge kullandım yorum yazmadım diye geyik sohbetinde normalmiş diğerlerinde yasakmış birde yönetim daha sıkı şimdi sanırım hemen banlıyolar bugün ne giydin topiğinden bir kaç kişiyide banlamışlar bu gün:26:
evet canım aynen apartman görevlisinin kızı konu açmış ya bende yazdım birşeylersana da geçmiş olsun arkadaşım....insan ne yazacağını şaşırıyo valla!
hevuğum hoşgelmişsen napıyonnasıl geçti gecen bizimki pek hoş değil bknz syf:1311 mesaj no:13105 akşam konuştuğumuz konuda seda_46 nın konusuymuş flockem buldu ama çaşıtın yazdığı msjlar silinmiş hepp ... bizde böle merakta kaldık senin anlıcannn:95:
evet canım aynen apartman görevlisinin kızı konu açmış ya bende yazdım birşeyler
geçmişten ders alıp önümüze bakmak gerek bence yoksa hayat çekilmez olur..
Hahha Kız olayı anlamadımki ben neler yazmış..Konuşunca etkiledimi naaptı..Bazen çocuklarda oluyo böyle şeyler kendi yansımasını görmüştür canım ben korkmam böyle şeylerden Allaha şükür başıma gelmedi hiçte..Çok hikayeler dinledim filmler izledim banamısın demedim eşim bazen korkutuyo dönüp bakıyorum refleksim yok
diş fırçası ağzımda yatmadan bi selam çakiim dedim!ayy ben bikaç olay yaşadımda tırsıyom ondan başka zaman anlatırım şimdi gece gece kendimi korkutmiim
bu nası bi bağımlılık yaaa?hevuğum kaşıdı beni ama ya napiimm bende yatıyom artık biraz daha kalırsam mesanem patlıycak sonnada rezillik topiğine yazılacak bir olay daha çıkacak...hemde evim bu kadar temizkennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?