Ölümüne Geyik Topiği :-))

yok canım benim aslında çok seviyorum. olay su erkek arkadasım geç saate kdr çalısıyor ee ben de yorgun oluyorum görüşemiyoruz. ama bazen de askım görüşelim demesini istiyorum ilgi bekliyorum. o da sen keyfine çok düşkünsün diyor gelmiyorsun hiç yanıma diyor böyle karısık bir durumdayız anlıcağın

Çözüm için birlikte buluşup konuşun bence.. Azıcık uzak kalınca özlemişinizdir birbirinizi :)

Sen onu mutlu edicek ufak süprizler yap... sen el at hayatım ...

tavla öğret sen ona ..eğlenirsiniz hem ...

Son düzenleme:

ne bilim onun soğumuş olma düşüncesini düşünmek bile delirtiyor beni ne tuhaf cümle kurdum ya

ozaman sen bazen biraz fedakarlık yap kızkardeşim sözlüyke eşi eve bırakmıştı onu hava çok kötüydü çorapları ıslanmıştı ben çorap vermiştim hani insan böyle severken tüm zamanını birarada geçirmek istemezmi...

ne bilim onun soğumuş olma düşüncesini düşünmek bile delirtiyor beni ne tuhaf cümle kurdum ya

onun ilgisini çekecek şeyler yapsana

ilgisini çekecek birşey hediye et.. ..

erkek arkadaşının huyunu sen biliyorsun...onu sevindirecek birşey yap o zaman belki eski heyacanınızı yakalarsınız...

eee demedin mı ben bişey yapmadım diye
canım sadece ifade kullnırsak hiçbirşey yazmadan yasakmış benim hatam çünki o konu hararetliydi ogün uzman sürekli kontroldeydi benden önce farklı yorumlar yazanlar banlandı bende bile bile lades dedim işte normalde fark etmiyorlar böyle şeyleri geyik sohbetinde serbest sanırım diyorlar ya bazen geyik yapacaksanız sizi geyik topiğine alalım diye öyle işte

onun ilgisini çekecek şeyler yapsana

ilgisini çekecek birşey hediye et.. ..

erkek arkadaşının huyunu sen biliyorsun...onu sevindirecek birşey yap o zaman belki eski heyacanınızı yakalarsınız...

olur ole arada sıkma canını bıraz özveri ve karşılıklı fedakarlık yaparak sorunu cozersınız
sağolun canlarım benim bugün faaliyete geçeyim o zaman

anladım aman boşver gene geldın nasılsa benimde aklımda bulunsun

Erkekler bazen çocuk gibi ilgi bekliyorlar.. Hiç sormayın bizim evdeki abim ve babam bile arada birbirlerini kıskanır annemden ilgi beklerler... yani herşey karşılıklı sen nasıl ilgi bekliyorsan onlarda bekliyorlar...

bazen insanlar birbirlerini anlayamıyorlar ...

Son düzenleme:
canım benimde eşim çok kaprisli benden çok ilgi bekler saçlarımı okşa masaj yap der kendisi bana yapmaz pek bazen sıkılıyor insan bu durumdan yurt dışındadamı böyle yoksa türk kadınları çokmu anaç acaba:44:

doğru diyon biraz ilgileneyim benim bebişle

sanmam . bence bize has özellik o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…