Ölümüne Geyik Topiği :-))

Şemame şemame şemame puçi vıy vıy vıyyyy
Halay çekmek istedi canım yav evlendim evleneli oynayamıyorum :84:

Kız criyptik yanmıyon nirdesin sen Hayalet mevzusu gerçek oldu sanırım bakıyorum ismin yazmıyo ama foruma yazı yazıyon Bismillah
yok kıs pro üyeyim ya ondan sende ol pro üye hemde pahalı değil...

Şemame şemame şemame puçi vıy vıy vıyyyy
Halay çekmek istedi canım yav evlendim evleneli oynayamıyorum :84:
oyna canım benim yerimede eşim biraz resmidir zaten çok neşeli biri değildir bende seninle aynı dertten muzdaripim...

oyna canım benim yerimede eşim biraz resmidir zaten çok neşeli biri değildir bende seninle aynı dertten muzdaripim...

Off aynen yaa hayatta oynamaz nişanımızda kalktı kollarını kaldırdı indirdi rezil olduk tamam geç oturalım dedim..Oynayamıyorum nerde oynıycam ki o oynamayınca utanıyorum yarın kızları toplimde döktürelim bari...:118: bebekleride var onlarda oynar..

hıı bende olcam ozaman nasıl olunuyoki başka ne özellikleri varki
canım en güzeli görünmeden gezmek tüm topiklerde sonra özelden on dakika beklemeden aralıksız mesaj yazabiliyosun aklıma geldikçe yazarım daha kk reklamı yapıyomuş gibin oldu

evlenmedinmi sen henüz

canım en güzeli görünmeden gezmek tüm topiklerde sonra özelden on dakika beklemeden aralıksız mesaj yazabiliyosun aklıma geldikçe yazarım daha kk reklamı yapıyomuş gibin oldu

İyiymiş hııı alım bariiii artık parolu olurum bende onur üyeleri filan ne oluyor ben anlamadım...

İyiymiş hııı alım bariiii artık parolu olurum bende onur üyeleri filan ne oluyor ben anlamadım...
canım onlar yaratıcı konular açanlar her türlü konuda popiler konular açanlar uzun süre topiğe emek verenler yani onur üyesi oluyorlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…