canım onlar yaratıcı konular açanlar her türlü konuda popiler konular açanlar uzun süre topiğe emek verenler yani onur üyesi oluyorlar....
canım olur allahın izni ile benim 8 inci yılda olduEvlendim malesef3 sene olucak temmuzda ama bebişim yok...
Gelmiyo sıpa gelsin poposuna patlatcam şaplağı...
evet 9 yıllık 26 yaşında evlendim 19 yaşında aşık olmuştum tekrar olmam 7 seneyi buldu geç kaldım biraz evlenmekteHımmm anladımmm...Sen evlisin değilmi?
hihi hoşbulduk canım gece gece uyku tutmadı bi bakiyim dedim ilk defa giriyorum topiğinize bu arada
iyi geceler topiğin demir başları yok bu gece bizde laflıyodukhihi hoşbulduk canım gece gece uyku tutmadı bi bakiyim dedim ilk defa giriyorum topiğinize bu arada
evet 9 yıllık 26 yaşında evlendim 19 yaşında aşık olmuştum tekrar olmam 7 seneyi buldu geç kaldım biraz evlenmekte
bende sürekli böyleyim aslında 4 5 gibi anca uyuyabiliyorum uyku bana uzak hepHoşgeldin benide yakalayamıyo uyku hergece böyle kovalamaç oynuyoz gece bitince ben koşmaktan yorulunca uyuyorumHoşgeldin sohbetimiz güzel oluyo ama kalabalık olamıyoruz şimdi 3 kişiyiz biri hayalet
iyi geceler topiğin demir başları yok bu gece bizde laflıyoduk
canım olur allahın izni ile benim 8 inci yılda oldu
evlendin hala oynamak istiyosun hekeyfin yerinde herhal allah bozmasın
bende sürekli böyleyim aslında 4 5 gibi anca uyuyabiliyorum uyku bana uzak hepişin garibi benim yarın sınavım var ve ben hala burdayım
iyi geceler canım topiğiniz çok eğlenceli ama ya. hiç katılmadım aranıza ama onlineden görüyodum muhabbetlerinizi
evet canım evliliğin böyle yan etkileri olabiliyo bazenDeğil aslında ruh hastası oldum sanırımPisikiatrise gittim bakar bakmaz depresyondasın dedii çok iyi bir doktordu ilaç verdi içmiyorum....
16 sında nasıl evleniyolar ben 26 yaşında bile tam bir çaylaktım 30 uma gelince gözüm açıldı...26 da çok iyi bir yaş ideal..Bende 25 yaşımda evlendim...
sınavlarında başarılar dilerim canım...ilk zamanlar çok zorlanıyodum sürünerek kalkıyodum hattaama alıştım artık alarm kurarak uyanıyorum. gerçi yatağın 3 4 metre ötesine koyunca teli o berbart melodiyi duyunca fırlıyorum yataktan ve uyanmış oluyorum gündüzleri pek girmiyorum bende hava kararınca giriyorum genelde
evet canım evliliğin böyle yan etkileri olabiliyo bazen
inşallah bebeğin olur canım 100 de yüz değiştik biz bebekten sonra...
sınavlarında başarılar dilerim canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?