Ölümüne Geyik Topiği :-))

hihi hoşbulduk canım gece gece uyku tutmadı bi bakiyim dedim ilk defa giriyorum topiğinize bu arada

Evlendim malesef 3 sene olucak temmuzda ama bebişim yok...
Gelmiyo sıpa gelsin poposuna patlatcam şaplağı...
canım olur allahın izni ile benim 8 inci yılda oldu
evlendin hala oynamak istiyosun hekeyfin yerinde herhal allah bozmasın

hihi hoşbulduk canım gece gece uyku tutmadı bi bakiyim dedim ilk defa giriyorum topiğinize bu arada

Hoşgeldin benide yakalayamıyo uyku hergece böyle kovalamaç oynuyoz gece bitince ben koşmaktan yorulunca uyuyorum Hoşgeldin sohbetimiz güzel oluyo ama kalabalık olamıyoruz şimdi 3 kişiyiz biri hayalet

evet 9 yıllık 26 yaşında evlendim 19 yaşında aşık olmuştum tekrar olmam 7 seneyi buldu geç kaldım biraz evlenmekte

Yine sen aşık olmuşsun ben aşık olmadan evlendim eşimin kocaman gözleri var dayanamadım onu öyle geri çevirmeye gözlerine bakınca gadağım benim şimdi aşığım ama ...

Hoşgeldin benide yakalayamıyo uyku hergece böyle kovalamaç oynuyoz gece bitince ben koşmaktan yorulunca uyuyorum Hoşgeldin sohbetimiz güzel oluyo ama kalabalık olamıyoruz şimdi 3 kişiyiz biri hayalet
bende sürekli böyleyim aslında 4 5 gibi anca uyuyabiliyorum uyku bana uzak hep işin garibi benim yarın sınavım var ve ben hala burdayım
iyi geceler topiğin demir başları yok bu gece bizde laflıyoduk

iyi geceler canım topiğiniz çok eğlenceli ama ya. hiç katılmadım aranıza ama onlineden görüyodum muhabbetlerinizi

canım olur allahın izni ile benim 8 inci yılda oldu
evlendin hala oynamak istiyosun hekeyfin yerinde herhal allah bozmasın

Değil aslında ruh hastası oldum sanırım Pisikiatrise gittim bakar bakmaz depresyondasın dedii çok iyi bir doktordu ilaç verdi içmiyorum....

Bende öyle malesef sen sabah kalkabiliyormusun peki...evet eglencelii topik akşamları başka işleticileri gündüzleri başka

Değil aslında ruh hastası oldum sanırım Pisikiatrise gittim bakar bakmaz depresyondasın dedii çok iyi bir doktordu ilaç verdi içmiyorum....
evet canım evliliğin böyle yan etkileri olabiliyo bazen

inşallah bebeğin olur canım 100 de yüz değiştik biz bebekten sonra...

ilk zamanlar çok zorlanıyodum sürünerek kalkıyodum hatta ama alıştım artık alarm kurarak uyanıyorum. gerçi yatağın 3 4 metre ötesine koyunca teli o berbart melodiyi duyunca fırlıyorum yataktan ve uyanmış oluyorum gündüzleri pek girmiyorum bende hava kararınca giriyorum genelde

Kızlar biliyonuzmu candyy terryle evlenmiş çizgi filmin sonunda bide bebekleri olmuşş terrye benziyo erkek herhal

sınavlarında başarılar dilerim canım...

şeker kız candy olan candy sanırım duymadım hiç allah mesut etsin

evet canım evliliğin böyle yan etkileri olabiliyo bazen

inşallah bebeğin olur canım 100 de yüz değiştik biz bebekten sonra...

Eşimle problemim yok aslındada bebek mevzunu takıyorum birde çevremdeki insanlardan tiksindim akşama kadar yatıyorum evden çıkmıyorum zorakii çıkıyorum Kimseylede konuşmak istemiyorum ama evde eşimle baya eğleniyoruz biz...Bebişim gelsede innşşş mutlu olsam tüp yatırdım geçen ay olmadı hayırlısı inşş...

kızlar ben çıktım görüşmek üzere biraz daha bakiyim konulara iyi geceler size hevukcum bebişini alırsın inşallah kucağına en yakın zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…