Ölümüne Geyik Topiği :-))

Sınavın güzel geçer inşş son gün çalışınca zaten hepsi birbirine karışıyo ..Ay hiç sorma o alarmları eşimde kuruyo çalan melodi bu esselamüü vessalatüü hayrün minnarrr her sabah öldümmü ben diye yataktan fırlıyorum o da uzaga koyuyo etkili bir yöntem..Uyku problemi oluyo bir zaman sonra vücut alışşıyo artık geceleri uyuyamıyo insan 2 gün hiç uyumadım uyuyim diye yine sabah 6 da yattım

canım maaşallah ben artık beni yoran insanlarla görüşmüyorum kararlar aldım şimdi iyi böyle hakketiğinden fazla değer vermiyceksin bunu anladım
allah mutluluğunuzu bozmasın canımeşinle en kısa zamanda bebeğin olur allahın izni ile inşallah..

Bende anlamıyorum valla hemde nasıl karı oluyolar bendende bi cacık olmaz valla
tasarruf bilmezdim yemek bilmezdim insan ilşkileri akraba ilişkileri 0 dı ...
kadılarında işi zor
hesaplı bir hatun olucaksın eşinin sevdiği yemekleri yapan akraba ilişkilerini idare eden ve dırdırcı olmayan bir hanım olucaksın:))

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yine veriyorum akıllanmıyorumkii dayanamıyorum zorda kalıdıklarında yine o yüzden ne kötü olmak nede iyi olmak istemiyorum böyle kafam rahat en azından o şunu dedi bu bunu dedi dinlemiyorum deliliğe vurdu 2 arkadaşım var onlarla sık sık görüşüyoz kafamızı dagıtıyoruz bir araya gelip millet umrumda değil artı..En iyisini yapmışsın sende canım..Rabbim senin yuvandanda gülücükleri eksik etmesin hep gülün

Bende öyle yapıyodum da şimdi yapmıyorum yemekte tasarrufta ilişkiler zaten 0 landı Böyle daha kıymetli oldum Öyle yaparken eşimle tartışıyoduk zournanın zort dediği yere gelince dönüş yaptım..Şimdi yanımdan ayrılmıyo Ben odaya gitmedim diye yanımda koltukta uyuyo bensiz yatakta yatmak istemiyomuş giderken çağırıyorum

birkaç komşu kazığı yedim artık akıllandımarkadaşınlada ortak yönün olması gerekiyorki ...

banada geldiylerdi bir ara hep pozitif olmaya çalışmaktajn yorulmuştum o zaman eşim anladı kıymetimi

Benimkilerde komşu ama daha önceden arkadaştık aynı binaya geldik komşu kazıgı yemedim ben en çok akaraba kazıgı yedim afiyet olsun bana bidahada yemem işte ders oldu..Yanlarındaysan herişlerine yardım ediyorsan iyisin 1 defa yardım edeme yada yardıma ihtiyacın olsun senden kötüsü yok..

Bende bunu yeni kavradım en degerli kendin olmalısın kimseye yok değer fazla ozaman kıymetli olunuyo bir laf var seven.......s......sevilir Aynen dogru valla hangi atamız demişse bunu oda baya kazık yemiş dogru demiş

canım akrabanla mesafeli olucaksın cidden beklentilerin arkası kesilmez yaranılmazda...

Senin bebişin kaç yaşında canım saat geç oldu sendemi geç yatıyosun?
canım bizimkiler eşimle oğlumuz 23 .30 gibi uyurlar salonda eşim üçlü koltukta yatmaktan keyif alıyormuş.. ben uykum gelince kaldırıyorum yatalım diye üst katta yatak odası hep birlikte yukarı taşınıyoruz,,bende kaçıym iii geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…