ilk zamanlar çok zorlanıyodum sürünerek kalkıyodum hattaama alıştım artık alarm kurarak uyanıyorum. gerçi yatağın 3 4 metre ötesine koyunca teli o berbart melodiyi duyunca fırlıyorum yataktan ve uyanmış oluyorum gündüzleri pek girmiyorum bende hava kararınca giriyorum genelde
16 sında nasıl evleniyolar ben 26 yaşında bile tam bir çaylaktım 30 uma gelince gözüm açıldı...
şeker kız candy olan candy sanırımduymadım hiç allah mesut etsin
kızlar ben çıktım görüşmek üzere biraz daha bakiyim konulara iyi geceler sizehevukcum bebişini alırsın inşallah kucağına en yakın zamanda
canım maaşallah ben artık beni yoran insanlarla görüşmüyorum kararlar aldım şimdi iyi böyle hakketiğinden fazla değer vermiyceksin bunu anladımEşimle problemim yok aslındada bebek mevzunu takıyorum birde çevremdeki insanlardan tiksindim akşama kadar yatıyorum evden çıkmıyorum zorakii çıkıyorum Kimseylede konuşmak istemiyorum ama evde eşimle baya eğleniyoruz biz...Bebişim gelsede innşşş mutlu olsam tüp yatırdım geçen ay olmadı hayırlısı inşş...
tasarruf bilmezdim yemek bilmezdim insan ilşkileri akraba ilişkileri 0 dı ...Bende anlamıyorum valla hemde nasıl karı oluyolar bendende bi cacık olmaz valla
tasarruf bilmezdim yemek bilmezdim insan ilşkileri akraba ilişkileri 0 dı ...
kadılarında işi zor
hesaplı bir hatun olucaksın eşinin sevdiği yemekleri yapan akraba ilişkilerini idare eden ve dırdırcı olmayan bir hanım olucaksın...
birkaç komşu kazığı yedim artık akıllandımarkadaşınlada ortak yönün olması gerekiyorki ...Ben yine veriyorum akıllanmıyorumkii dayanamıyorum zorda kalıdıklarında yine o yüzden ne kötü olmak nede iyi olmak istemiyorum böyle kafam rahat en azından o şunu dedi bu bunu dedi dinlemiyorum deliliğe vurdu 2 arkadaşım var onlarla sık sık görüşüyoz kafamızı dagıtıyoruz bir araya gelip millet umrumda değil artı..En iyisini yapmışsın sende canım..Rabbim senin yuvandanda gülücükleri eksik etmesin hep gülün
banada geldiylerdi bir araBende öyle yapıyodum da şimdi yapmıyorum yemekte tasarrufta ilişkiler zaten 0 landı Böyle daha kıymetli oldum Öyle yaparken eşimle tartışıyoduk zournanın zort dediği yere gelince dönüş yaptım..Şimdi yanımdan ayrılmıyo Ben odaya gitmedim diye yanımda koltukta uyuyo bensiz yatakta yatmak istemiyomuş giderken çağırıyorum
canım akrabanla mesafeli olucaksın cidden beklentilerin arkası kesilmez yaranılmazda...Benimkilerde komşu ama daha önceden arkadaştık aynı binaya geldik komşu kazıgı yemedim ben en çok akaraba kazıgı yedim afiyet olsun bana bidahada yemem işte ders oldu..Yanlarındaysan herişlerine yardım ediyorsan iyisin 1 defa yardım edeme yada yardıma ihtiyacın olsun senden kötüsü yok..
canım bizimkiler eşimle oğlumuz 23 .30 gibi uyurlar salonda eşim üçlü koltukta yatmaktan keyif alıyormuş.. ben uykum gelince kaldırıyorum yatalım diye üst katta yatak odası hep birlikte yukarı taşınıyoruz,,bende kaçıym iii geceler...Senin bebişin kaç yaşında canım saat geç oldu sendemi geç yatıyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?