Ölümüne Geyik Topiği :-))

kebelek?8 saat önce bıraktığım yerdsin...yatmaya gittin umarım!

gittim bi güzel uyudum bugün çok şükür ama saat 5 e kadar .... yeni aldığımız ev telefonunun alarmını kurmuştum eşimi kaldırdım sonra ben uykuya devam edeyim dedim ama alarm her 10 dk da bir öttü bide bi bed sesi kapatmayıda uyku sersemi akıl edemedim her 10 dk da bir 8 e kadar kapattım alarmı da sonra kalktımm

niyeki ne?bi küvet bi lavabo bi de klozet koymak çok fantastik bişey olmasa gerek bi usta için...:44:

çok fantastik sanırım compakt sistem diyorum usta olmaz diyor kolan varmış uymuyormuş duşa kabin olcakmış e o nasıl sığıyor diyorum üstünden kesecem diyor banyo dolapları boydan olsun diyorum olmaz diyor niye diyorum makina sığmaz diyor halbuki ne güzel hayallerim vardı

Hayatım arkadaşım BAşka şehirde, bir de erkek...

valla canım durmunu bilmem samimiyetini bilmem ama ben 16 saatlik yoldan sırf başımı omuzuna koyayım diye gelen arkadaşımı unutmam asla onun verdiği gücü kimse veremedi

bana lise zamanlarımı hatırlattın... klasik saat çalardı sabahın 7sinde,uyanır uyanmaz saat kaptığım gibi duvara fırlatırdım....rahmetli annem bana saat almaktan usanmıştı artık...

iş makinası mı sokcak banyoya töbe töööbe!bence senin usta iş yapma taraftarı değil be mandalinam.

bu ziyaretçi burcum mu ola acaba....

hişt burcum sensen çık gene gir anlıyak bariii ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…