kim öldü yaf???????Allah rahmet eylesin çitlenbiğim
öyle mi? oooo çek sevindim... neler oldu bakalımkızlarrr bugün mutlu muyum nebağıra bağıra şarkı söyleyesim var
günaydın hatunlar ne edersiniz bakalımmm...
söyle gari,seni kim engelliyo????kızlarrr bugün mutlu muyum nebağıra bağıra şarkı söyleyesim var
öyle mi? oooo çek sevindim... neler oldu bakalım
günaydın kelebekcim...
hevuk bana gift mi koymuş?canım benim...canım benim....flockem hevukun senin için koydugu gifleri gördün mü
söyle gari,seni kim engelliyo????
kebelek?8 saat önce bıraktığım yerdsin...yatmaya gittin umarım!
niyeki ne?bi küvet bi lavabo bi de klozet koymak çok fantastik bişey olmasa gerek bi usta için...:44:
Hayatım arkadaşım BAşka şehirde, bir de erkek...
hevuk bana gift mi koymuş?canım benim...canım benim....bakiim hemencik...
mona ne hallere düştün be güzelim!
bana lise zamanlarımı hatırlattın...gittim bi güzel uyudum bugün çok şükür ama saat 5 e kadar .... yeni aldığımız ev telefonunun alarmını kurmuştum eşimi kaldırdım sonra ben uykuya devam edeyim dedim ama alarm her 10 dk da bir öttü bide bi bed sesi kapatmayıda uyku sersemi akıl edemedim her 10 dk da bir 8 e kadar kapattım alarmı da sonra kalktımm
o bana pek bi süslü geldi yaf...gözlüklü de iyidi buna benziyo:82:
iş makinası mı sokcak banyoya töbe töööbe!bence senin usta iş yapma taraftarı değil be mandalinam.çok fantastik sanırım compakt sistem diyorum usta olmaz diyor kolan varmış uymuyormuş duşa kabin olcakmış e o nasıl sığıyor diyorum üstünden kesecem diyor banyo dolapları boydan olsun diyorum olmaz diyor niye diyorum makina sığmaz diyor halbuki ne güzel hayallerim vardı
iki tene rüzgar gülü aldım....hüzünle balkon demirinde tüneyip domateslerime bakıyo şincik....yaklaşmıyo ama.işe yaradı sankim,sağol mandalinam.kuşlar ne durumda hala domatesleri yiyorlarmı
eşin bu saatlerde mi çıkıyo kelebeğim?ni güsel yaaa,benimki daha karga kahvaltısını etmeden dikiliyo ayağa...eveet gönderdim eşimi geldim yineee....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?