kıs kendi yok ortada!o şu an başka operasyonlar peşinde,kıllığına yaptı,kumanday da saklamış ökkeş!burası manisa kuzum en uzağa gidersen yarım saatini almıyooo ...
güzel muhabbete para almıyoz biz yeterki muhabbet tatlı olsun...
benimkide yumurcak seyrediyooo içerde
pipete minik kağıtlar koyup nişan almayı düşündüm hayvana karşı ama canına kastım yok be mandalinam!
bi domates uğruna kuş mu öldüriim şincik!
burası manisa kuzum en uzağa gidersen yarım saatini almıyooo ...
güzel muhabbete para almıyoz biz yeterki muhabbet tatlı olsun...
benimkide yumurcak seyrediyooo içerde
kıs kendi yok ortada!o şu an başka operasyonlar peşinde,kıllığına yaptı,kumanday da saklamış ökkeş!
maaş yok,sigorta yok,güvence yok! bu tükkanın kuralları bunlar....vurmuycanki rüzgar edecen sadece
aaa bak two dükkan açma maaşı alıyor diye duymuştum bir ara
flockeyle yatırın bu konuyu masaya bence
vurmuycanki rüzgar edecen sadece
aaa bak two dükkan açma maaşı alıyor diye duymuştum bir ara
flockeyle yatırın bu konuyu masaya bence
kıs lcd duvara monteli altında da eşek ölüsü gibi bi sideboard var!kabloların hepsi onun arkasında....buldum ama kumandayı,koltuğun altına saklamış cüce!anam fişini çek sende o kadar böğürüyorsa bizden ayrılamıyorsun bir dakika bile dimi
Hoşbuldum:82:
Bende iyiyim işde...
Karmaşık dygular oluyor... bir yandan birşeyler mutlu ediyor... diğer yandan bir ölüm haberi üzüyor...
Kanser olan bir babanın vefatını duydum... babası için çok üzülen bir arkadaşa telefon açıcam ama ne diyeceğimi bilemiyorum
Günaydın Bayanlar...
Nasılsınız ...
Sabahınız aydın olsun ...
Gününüz gülücükle dolsun...
günaydınlarrrrrrrrrr.............
hoşgeldin beynelcik.............tünaydın kızlarrrrr
nabersiniz bakem?
kızlarrr bugün mutlu muyum nebağıra bağıra şarkı söyleyesim var
hadiin hep beraber söyleyip moral veriyos:aneem bu ziyaretçi burcumm sanırsam çıktı gene girdi bakkk
burcuummm heeyyooo noldu sana kuzum yaa niye banlandın ki:26:
maaş yok,sigorta yok,güvence yok! bu tükkanın kuralları bunlar....
aşkolsunnn mandalinam maaşımda gözün mü vardı
geçen sene mutfak dolaplarının kapaklarını değiştirelim dedik isketi kalsın kapaklar farklı olsun daha uyguna çıkar hem daha farklı olur diyee.. çağırdık ustayı dedim oktay abi bak ben şunları şunları düşer kapak istiyom sağolsun o biraz daha geniş düşünür hatta güzel fikirler de sunar her neyse yaptık gerçi daha da size gelmicem dedi durdu ama gene gelir nasılsa ... bayağı uğraştırdım adamı sonra benim çok bilmiş görgülü(!) eltim geldi ne bu labirent gibi yapmışın bunları dedi normal kapak mı kalmadı... ahanda kafasına böle vurmamak için zor tuttum kendimi...
yani senin anlıcan herkes bir kalıpta takılıp kalmış farklı fikirler zor gelir insanlara hem yapması hem alışması....
enemm doğru maaş almıyodum ki ben sen bana vercektin aylık 50 kurus üstüne yattın
kıs lcd duvara monteli altında da eşek ölüsü gibi bi sideboard var!kabloların hepsi onun arkasında....buldum ama kumandayı,koltuğun altına saklamış cüce!
kamp değil mandalinam,sevgi bahçesi diyelim biz şuna....flocke kampı
yukarıdaki şartları görünce olmazmı
ayy onlarada ayrı sinir olurum kendi evine yaptırma labirent gibi deselerki bak böyle olsa daha pratik yada fikir verse ne bileyim eleştirse ama sonuçta iyi niyetle tamam derim bunlarınki belli kıskançlık tan nereye kulp bulacağını şaşırıyorlar
yatar flocke yatar
buradan aldığım ders 1 fher zaman b planın olmalı
kamp değil mandalinam,sevgi bahçesi diyelim biz şuna....hem ben en baştan beri kurallarımı söylemiştim gari,tükkanımdan eleman kayırmak için para teklif eden sendin....bak 50 kuruşu bilem unutturdun tuğçeme!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?