Ölümüne Geyik Topiği :-))

burası manisa kuzum en uzağa gidersen yarım saatini almıyooo ...

güzel muhabbete para almıyoz biz yeterki muhabbet tatlı olsun...

benimkide yumurcak seyrediyooo içerde
kıs kendi yok ortada!o şu an başka operasyonlar peşinde,kıllığına yaptı,kumanday da saklamış ökkeş!

pipete minik kağıtlar koyup nişan almayı düşündüm hayvana karşı ama canına kastım yok be mandalinam!
bi domates uğruna kuş mu öldüriim şincik!

vurmuycanki rüzgar edecen sadece

burası manisa kuzum en uzağa gidersen yarım saatini almıyooo ...

güzel muhabbete para almıyoz biz yeterki muhabbet tatlı olsun...

benimkide yumurcak seyrediyooo içerde

aaa bak two dükkan açma maaşı alıyor diye duymuştum bir ara

flockeyle yatırın bu konuyu masaya bence

geçen sene mutfak dolaplarının kapaklarını değiştirelim dedik isketi kalsın kapaklar farklı olsun daha uyguna çıkar hem daha farklı olur diyee.. çağırdık ustayı dedim oktay abi bak ben şunları şunları düşer kapak istiyom sağolsun o biraz daha geniş düşünür hatta güzel fikirler de sunar her neyse yaptık gerçi daha da size gelmicem dedi durdu ama gene gelir nasılsa ... bayağı uğraştırdım adamı sonra benim çok bilmiş görgülü(!) eltim geldi ne bu labirent gibi yapmışın bunları dedi normal kapak mı kalmadı... ahanda kafasına böle vurmamak için zor tuttum kendimi...

yani senin anlıcan herkes bir kalıpta takılıp kalmış farklı fikirler zor gelir insanlara hem yapması hem alışması....

anam fişini çek sende o kadar böğürüyorsa bizden ayrılamıyorsun bir dakika bile dimi
kıs lcd duvara monteli altında da eşek ölüsü gibi bi sideboard var!kabloların hepsi onun arkasında....buldum ama kumandayı,koltuğun altına saklamış cüce!

ne söylersen söyle o zaten söyleyeceğini hatırlamayacaktır.Duymayacak; duysada anlamayacaktır.

aneem bu ziyaretçi burcumm sanırsam çıktı gene girdi bakkk

burcuummm heeyyooo noldu sana kuzum yaa niye banlandın ki:26:

maaş yok,sigorta yok,güvence yok! bu tükkanın kuralları bunlar....

flocke kampı

aşkolsunnn mandalinam maaşımda gözün mü vardı

yukarıdaki şartları görünce olmazmı

ayy onlarada ayrı sinir olurum kendi evine yaptırma labirent gibi deselerki bak böyle olsa daha pratik yada fikir verse ne bileyim eleştirse ama sonuçta iyi niyetle tamam derim bunlarınki belli kıskançlık tan nereye kulp bulacağını şaşırıyorlar

enemm doğru maaş almıyodum ki ben sen bana vercektin aylık 50 kurus üstüne yattın

yatar flocke yatar

kıs lcd duvara monteli altında da eşek ölüsü gibi bi sideboard var!kabloların hepsi onun arkasında....buldum ama kumandayı,koltuğun altına saklamış cüce!

buradan aldığım ders 1 fher zaman b planın olmalı

kamp değil mandalinam,sevgi bahçesi diyelim biz şuna.... hem ben en baştan beri kurallarımı söylemiştim gari,tükkanımdan eleman kayırmak için para teklif eden sendin....bak 50 kuruşu bilem unutturdun tuğçeme!

amaaan mandalinam benimki zati ben ne yapsam bi kulp buluyooo.. aynı şeyi kendi alınca güzel ve kaliteli aynı zamanda ucuz oluyo benimki her zaman kötü çirkin ve pahalı.. takıntılı napsınn ... insanlar sonradan görünce böle kompleksli oluyo işte... bende bi gün flockem gibi kafasına kaşık fırlatıcam ama bakalım ne zaman...

tamam sevgi kampı olsun flocke
cıks tükkan adam kaçırmak için değil kk ölümüne geyik apartmanında benim ev işlerini yapacaktı yemek filan yapacaktı onun maaşıydı o sonra senden tükkan için maaş istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…