we love you burcuuuuu,we love you burcuuuuuubu ziyaretçi burcum mu ola acaba....
hişt burcum sensen çık gene gir anlıyak bariii ...
burcu sürgünde....nedenini bilmiyos ama....burcuyu nire göndermişler ya
iş makinası mı sokcak banyoya töbe töööbe!bence senin usta iş yapma taraftarı değil be mandalinam.
eveet gönderdim eşimi geldim yineee....
iki tene rüzgar gülü aldım....hüzünle balkon demirinde tüneyip domateslerime bakıyo şincik....yaklaşmıyo ama.işe yaradı sankim,sağol mandalinam.
kelebek haklı,onlar için senin istediklerin resmen çocuk oyuncağı....adamın 1-2 saatini alır topu topu.bu resmen tembel,nası kaytariim diye düşünüyo bence.mandalinam bence sen onları heç dinleme kendi istediğini dayat onlara zor geliyo alışmışlar klasik banyo mutfak yapmaya accuk farklı bişey isteyince yok sığmaz yok olmaz.. olmaz diye bişey yok ki artık her boy ve ölçüde herşey yapılabiliyooo ... araştır derim ben...
eşin bu saatlerde mi çıkıyo kelebeğim?ni güsel yaaa,benimki daha karga kahvaltısını etmeden dikiliyo ayağa...
mandalinam bence sen onları heç dinleme kendi istediğini dayat onlara zor geliyo alışmışlar klasik banyo mutfak yapmaya accuk farklı bişey isteyince yok sığmaz yok olmaz.. olmaz diye bişey yok ki artık her boy ve ölçüde herşey yapılabiliyooo ... araştır derim ben...
burcu sürgünde....nedenini bilmiyos ama....
burcu sürgünde....nedenini bilmiyos ama....
ooo inşaat aletleriyle ilgili çok değişik söylemlerde bulunarak ustanın kulaklarını çınlatıyorum
sen geceden kalmamısın burada kepelek
bu demek oluyorki alıştığında yine gelcek bir kaç zaman sonra onlarda fayda etmeyecek gözlemliyor şimdilik
kelebek haklı,onlar için senin istediklerin resmen çocuk oyuncağı....adamın 1-2 saatini alır topu topu.bu resmen tembel,nası kaytariim diye düşünüyo bence.
bizde sabah 8 de ayaktayız ailecek... 9.30 - 10 gibi çıkıyo eşim de bugün işi vardı dışarıda arkadaşla buluşup bir yere gidecekler ondan onu bekledi...
strateji mi geliştiriyo dersin.....bu demek oluyorki alıştığında yine gelcek bir kaç zaman sonra onlarda fayda etmeyecek gözlemliyor şimdilik
geceden beri tükkanı bekliyom burdaaa..
kepelek adama neler dedim ıhh yok diyor yok diyor ben yaparım koyarım işte gider şöyle olur falan diyor kullanamazsan düzeltmek için tekrar ücret alırım bunun ücretini de alırım falan sanki adamı satın alıyorum
strateji mi geliştiriyo dersin.....
herkesin gözü zaten benim çerilerde...eşim yiyelim diyo ben olmaz onları ben besledim büyüttüm,çocuklarım sayılır onnar diyom.kaynanam ,anne 3-5 tene koparabilir miyim,oynicam diyo.oğlum habire tartaklıyo inceliyom ayağa altında (yazık hiç domates görmedi ya garibim!)
bi de hain serçem var strateji geliştiren....
dimi!sanki o oturcak o evde...sana ne benim kaloriferimden peteğimden ama!biz anneme doğalgaz döşeticez çağırdık adamları ama annem pencerenin önüne istemiyo petekleri adam tutturdu olmaz başka yerde yok ısınamazsın yok performansı düşer yok şöle yok böle...
annemde didi kalsın o zaman .. sonna başka birini çağırdık o sağolsun annemin her istediğine olur dedi yaptı şu an annemin evi doğalgazlı benimki merkezi sistem ama annemin ki daha sıcak yani o kadar güzel oldu hatta performansı daha yüksek... bu da adama kapak olsun dicem ama yaptırdığımızdan habarı yoktur çatlağın... yani onlar bi alışmış kalıp gibi çalışmaya herkese aynı yere aynı şeyi yapıyolar belki ben farklı istiyom ya sanan ne benim evimm...
pipete minik kağıtlar koyup nişan almayı düşündüm hayvana karşı ama canına kastım yok be mandalinam!yazık çocuklara serçeye yar olacağına evlatların yesin flockeeee sen suladıkça yeniden çıkar onlar korkma serçe için ar ge yaptım şimdi kuş sabanı varmı senin oğlanın
nasıl ekmek parası kazanıyor bunlar bilmem sanki adama bedava iş yaptırıyoruz yalvartıyor da yapmıyor....
8 mi eşim yarım saat önce 06.00 bende 06.30
mesai de alıyormusun
ay tv'de adamın teki almış eline sazı bi böğürüyo bi böğürüyo!içim şişti valla.kumanda da yok,açmış sesini kaynanam bi de....ay delircem!
ay tv'de adamın teki almış eline sazı bi böğürüyo bi böğürüyo!içim şişti valla.kumanda da yok,açmış sesini kaynanam bi de....ay delircem!
biz anneme doğalgaz döşeticez çağırdık adamları ama annem pencerenin önüne istemiyo petekleri adam tutturdu olmaz başka yerde yok ısınamazsın yok performansı düşer yok şöle yok böle...
annemde didi kalsın o zaman .. sonna başka birini çağırdık o sağolsun annemin her istediğine olur dedi yaptı şu an annemin evi doğalgazlı benimki merkezi sistem ama annemin ki daha sıcak yani o kadar güzel oldu hatta performansı daha yüksek... bu da adama kapak olsun dicem ama yaptırdığımızdan habarı yoktur çatlağın... yani onlar bi alışmış kalıp gibi çalışmaya herkese aynı yere aynı şeyi yapıyolar belki ben farklı istiyom ya sanan ne benim evimm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?