Ölümüne Geyik Topiği :-))

mandalinam bence sen onları heç dinleme kendi istediğini dayat onlara zor geliyo alışmışlar klasik banyo mutfak yapmaya accuk farklı bişey isteyince yok sığmaz yok olmaz.. olmaz diye bişey yok ki artık her boy ve ölçüde herşey yapılabiliyooo ... araştır derim ben...

iş makinası mı sokcak banyoya töbe töööbe!bence senin usta iş yapma taraftarı değil be mandalinam.

ooo inşaat aletleriyle ilgili çok değişik söylemlerde bulunarak ustanın kulaklarını çınlatıyorum

eveet gönderdim eşimi geldim yineee....

sen geceden kalmamısın burada kepelek

iki tene rüzgar gülü aldım....hüzünle balkon demirinde tüneyip domateslerime bakıyo şincik....yaklaşmıyo ama.işe yaradı sankim,sağol mandalinam.

bu demek oluyorki alıştığında yine gelcek bir kaç zaman sonra onlarda fayda etmeyecek gözlemliyor şimdilik

kelebek haklı,onlar için senin istediklerin resmen çocuk oyuncağı....adamın 1-2 saatini alır topu topu.bu resmen tembel,nası kaytariim diye düşünüyo bence.

eşin bu saatlerde mi çıkıyo kelebeğim?ni güsel yaaa,benimki daha karga kahvaltısını etmeden dikiliyo ayağa...

bizde sabah 8 de ayaktayız ailecek... 9.30 - 10 gibi çıkıyo eşim de bugün işi vardı dışarıda arkadaşla buluşup bir yere gidecekler ondan onu bekledi...

kepelek adama neler dedim ıhh yok diyor yok diyor ben yaparım koyarım işte gider şöyle olur falan diyor kullanamazsan düzeltmek için tekrar ücret alırım bunun ücretini de alırım falan sanki adamı satın alıyorum

burcu sürgünde....nedenini bilmiyos ama....

neden niçin kim göndermiş

geceden beri tükkanı bekliyom burdaaa..

kelebek haklı,onlar için senin istediklerin resmen çocuk oyuncağı....adamın 1-2 saatini alır topu topu.bu resmen tembel,nası kaytariim diye düşünüyo bence.

nasıl ekmek parası kazanıyor bunlar bilmem sanki adama bedava iş yaptırıyoruz yalvartıyor da yapmıyor....

bizde sabah 8 de ayaktayız ailecek... 9.30 - 10 gibi çıkıyo eşim de bugün işi vardı dışarıda arkadaşla buluşup bir yere gidecekler ondan onu bekledi...

8 mi eşim yarım saat önce 06.00 bende 06.30

bu demek oluyorki alıştığında yine gelcek bir kaç zaman sonra onlarda fayda etmeyecek gözlemliyor şimdilik
strateji mi geliştiriyo dersin.....
herkesin gözü zaten benim çerilerde...eşim yiyelim diyo ben olmaz onları ben besledim büyüttüm,çocuklarım sayılır onnar diyom.kaynanam ,anne 3-5 tene koparabilir miyim,oynicam diyo.oğlum habire tartaklıyo inceliyom ayağa altında (yazık hiç domates görmedi ya garibim!)
bi de hain serçem var strateji geliştiren....

ay tv'de adamın teki almış eline sazı bi böğürüyo bi böğürüyo!içim şişti valla.kumanda da yok,açmış sesini kaynanam bi de....ay delircem!

biz anneme doğalgaz döşeticez çağırdık adamları ama annem pencerenin önüne istemiyo petekleri adam tutturdu olmaz başka yerde yok ısınamazsın yok performansı düşer yok şöle yok böle...
annemde didi kalsın o zaman .. sonna başka birini çağırdık o sağolsun annemin her istediğine olur dedi yaptı şu an annemin evi doğalgazlı benimki merkezi sistem ama annemin ki daha sıcak yani o kadar güzel oldu hatta performansı daha yüksek... bu da adama kapak olsun dicem ama yaptırdığımızdan habarı yoktur çatlağın... yani onlar bi alışmış kalıp gibi çalışmaya herkese aynı yere aynı şeyi yapıyolar belki ben farklı istiyom ya sanan ne benim evimm...

yazık çocuklara serçeye yar olacağına evlatların yesin flockeeee sen suladıkça yeniden çıkar onlar korkma serçe için ar ge yaptım şimdi kuş sabanı varmı senin oğlanın

dimi!sanki o oturcak o evde...sana ne benim kaloriferimden peteğimden ama!

yazık çocuklara serçeye yar olacağına evlatların yesin flockeeee sen suladıkça yeniden çıkar onlar korkma serçe için ar ge yaptım şimdi kuş sabanı varmı senin oğlanın
pipete minik kağıtlar koyup nişan almayı düşündüm hayvana karşı ama canına kastım yok be mandalinam!
bi domates uğruna kuş mu öldüriim şincik!

nasıl ekmek parası kazanıyor bunlar bilmem sanki adama bedava iş yaptırıyoruz yalvartıyor da yapmıyor....

8 mi eşim yarım saat önce 06.00 bende 06.30

burası manisa kuzum en uzağa gidersen yarım saatini almıyooo ...

mesai de alıyormusun

güzel muhabbete para almıyoz biz yeterki muhabbet tatlı olsun...

ay tv'de adamın teki almış eline sazı bi böğürüyo bi böğürüyo!içim şişti valla.kumanda da yok,açmış sesini kaynanam bi de....ay delircem!

benimkide yumurcak seyrediyooo içerde

sende böğürmeye başla hanginizin sesi galip gelip gelirse o kazanır

müthaitin anlaştığı yer burası başka yere yaptıramıyorum malesef
öyle ya bende şuan oturduğum evin mutfağında aynı olayı yaşadım doğalgaz boruları yapansın hemde tepsi gibi ıvır zıvırı toplayan dolap istedim olmaz dedi ısı olurmuş borularda dolap şişermiş sonra açık durması gerekirmiş kaçak oradan olurmuş içinde patlarmış aman aklıma gelmiyor ne komik şeyler söyledi birşey demedim sizinle çalışmak istemiyorum dedim sadece başka bir yere istediğimi yaptırdım 9 yıldır aynı dolabı kullanıyorum henüz patlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…