yap kıs,kuzu gibi oluyolar valla sonna.ben bu anlamsız yarışı zaten anlayamıyom,yani insan belli bi zaman sonna yorulur be!amaaan mandalinam benimki zati ben ne yapsam bi kulp buluyooo.. aynı şeyi kendi alınca güzel ve kaliteli aynı zamanda ucuz oluyo benimki her zaman kötü çirkin ve pahalı.. takıntılı napsınn ... insanlar sonradan görünce böle kompleksli oluyo işte... bende bi gün flockem gibi kafasına kaşık fırlatıcam ama bakalım ne zaman...
yap kıs,kuzu gibi oluyolar valla sonna.ben bu anlamsız yarışı zaten anlayamıyom,yani insan belli bi zaman sonna yorulur be!
benimki genem bi kaşık daha istiyo herhal,kayınvalideme laf sokmuş 'senin zaten bi tane gelinin var,ben kimim ki!hayret nasıl onsuz yapabiliyosun' gibi bi kaç zırva atmış ortaya.kayınvalidem de beni arayıp onu çok üzdüğünü söyledi 'ben kimsenin arasında ayırım yapmıyorum ki,ama ne diim sen gerçekten de başkasın!'diyo....didim hemen'ilet ona,uğraşmasın senle,bi otobana çıkmama bakar akşama ordayım!' kaşıklarımı da alır giderim valla
gelim kelebeğim geliim!sana hangi açıdan kaşığı nasıl fırlatırsan,tam alnının ortasını nasıl isabet ettireceğeni göstereyim....kaşık seçimi de önemli tabe...elin değmişken bizim burayada uğraa...
amaaan mandalinam benimki zati ben ne yapsam bi kulp buluyooo.. aynı şeyi kendi alınca güzel ve kaliteli aynı zamanda ucuz oluyo benimki her zaman kötü çirkin ve pahalı.. takıntılı napsınn ... insanlar sonradan görünce böle kompleksli oluyo işte... bende bi gün flockem gibi kafasına kaşık fırlatıcam ama bakalım ne zaman...
yap kıs,kuzu gibi oluyolar valla sonna.ben bu anlamsız yarışı zaten anlayamıyom,yani insan belli bi zaman sonna yorulur be!
benimki genem bi kaşık daha istiyo herhal,kayınvalideme laf sokmuş 'senin zaten bi tane gelinin var,ben kimim ki!hayret nasıl onsuz yapabiliyosun' gibi bi kaç zırva atmış ortaya.kayınvalidem de beni arayıp onu çok üzdüğünü söyledi 'ben kimsenin arasında ayırım yapmıyorum ki,ama ne diim sen gerçekten de başkasın!'diyo....didim hemen'ilet ona,uğraşmasın senle,bi otobana çıkmama bakar akşama ordayım!' kaşıklarımı da alır giderim valla
bunların boyutları nereye gidiyor bak anlatayım kepelek
bizim evimiz bir avlu içinde amcamlarla beraber yani avlu bir evler ayrı yan yana
gel zaman git zaman çocuklar yani bizler büyüdük gelinler geldi babalar emekli oldu bu zaman kadar her şey iyi bundan sonra bir kıskançlık bir fesatlık anam sonra yatak odasının camında teneke çalmak neler neler dayanamadık rahmetli babam o yaştan sonra evini bıraktı arsa aldı yeniden ev yaptırdı kaçtı bunlardan evi yaptık oturduk bir ay geçmedi evimizin arkasındaki arsaya inşaat başladı meğer bitişiğimizdeki arsayı almışlar ev yaptırıyorlar babam rahmetli olana kadar gün yüzü görmedi o kada huzursuzluk vardıki neler yaşandığını anlatmaya kalksam sayfalar yetmez
neyse ben anneme araba almaya kaltım araba arıyoruz duyuldu ya onlarda başladı biz aldık arabayı annem evin önüne park ediyor sabah bakıyor harita olmuş neyse bir zaman sonra onlarda aldı bir iki hafta sonra pert oldu kaza yaptılar
neyse ben ev aldım şimdi bilin bakalım kapı komşum kim hemen git koş karşı dairemi al
antenlerde kuvvetli nasıl takip ediyorlarsa bazen diyorum kesin bizim bir yerlerimizde gizli kamare var
elti eltiye eş eşek başı aş olmaz kızım derdi rahmetli ananemm.. ne kaa doğru sölemiş...
mandalinammm ben evlendiğimde heç bişeyimiz yoktu iki yetim annelere yük olmadan evlendik baba yok annelerinde dul maaşından başka birşey yok hiçbirşey almadık masa sandalye yok bi koltuk takımı bide yatak odası bi tenede çekyat.. evim de zaten çook küçüktü salon denen yer 11m2bişey o kadar küçük yani .... biz evlendikten 6 ay sonra bunlar nişanlandı anası dahil bizim o kendi çabamızla yaptığımız küçücük ev gözlerine battı hem beğenmezler ayy çok küçük ne bu falan diye hemde tabii sizin tuzunuz kuru oturyonuz evde falan muhabbetleri yaparlar... sonra rabbim nasip etti şimdi oturduğum evi aldık burası rabbim hepinize daha güzellerini nasip etsin baya güzel ve geniş... ama o buraya da kulp buluyoo .. sana ne benim evim ben o küçücük kutu gibi evimide çok seviyordum çünkü içinde sevdiğim insanla beraber yaşıyodum huzurluydum bide bebişim olmuştu.. evin büyük olması değil içinde huzur olması önemli bana göre.. neyse bu şimdi ev aldı kendi evi benimkinden küçük ya yediremedi gitti bir sürü borca girdi ev aldı ... sence neden ???
tuğçem dananla buluştun mu buluştuysan nası geçti
tuğçem gene mi bozuştunuz yoksam?
gözün aydın canım buzları erittinizmievett bitoşumla görüştümyok flockem her şey güzel Allaha şükür
mandalinammm ben evlendiğimde heç bişeyimiz yoktu iki yetim annelere yük olmadan evlendik baba yok annelerinde dul maaşından başka birşey yok hiçbirşey almadık masa sandalye yok bi koltuk takımı bide yatak odası bi tenede çekyat.. evim de zaten çook küçüktü salon denen yer 11m2bişey o kadar küçük yani .... biz evlendikten 6 ay sonra bunlar nişanlandı anası dahil bizim o kendi çabamızla yaptığımız küçücük ev gözlerine battı hem beğenmezler ayy çok küçük ne bu falan diye hemde tabii sizin tuzunuz kuru oturyonuz evde falan muhabbetleri yaparlar... sonra rabbim nasip etti şimdi oturduğum evi aldık burası rabbim hepinize daha güzellerini nasip etsin baya güzel ve geniş... ama o buraya da kulp buluyoo .. sana ne benim evim ben o küçücük kutu gibi evimide çok seviyordum çünkü içinde sevdiğim insanla beraber yaşıyodum huzurluydum bide bebişim olmuştu.. evin büyük olması değil içinde huzur olması önemli bana göre.. neyse bu şimdi ev aldı kendi evi benimkinden küçük ya yediremedi gitti bir sürü borca girdi ev aldı ... sence neden ???
abowwww mandalinam kaçmış gariii
iyi barii bende dolanem accuk nette sonna grşrz...
merhaba kızlar
kelebek bende düşünmüştüm bir ara mutfak dolaplarının kapaklarını değiştirmeyi
sonra dolabı satmayı düşündüm düşündüğüm kişiye sattık sonra yeni yaptırdık allah herkeze nasib etsin
mandalina tadilat işi zor biz geçtiğimiz kış tadilattaydık
çok zor tadilat allah kolaylık versin sana
canım ya allah kolaylık versin zor ustalara laf anlatmak ben neler çektim kışın dolabı bir buçuk ay sonra teslim ettiler hep dışarıda falan yedik geçiştirdik öyle herşey ortada kalmıştı bardak tabak anlatsan şaşırırsın sakin düşünmeye çalışbunları varya açacan bir kuyu atacan içine sonra kapatacan bazı insanların gözü götürmüyor içi rahat etmiyor karşısındaki mutlu olunca bir arkadaşım vardı eğer mutluysan muhakkak bir laf söyler moralini bozar onun karşısında mutlu olamazsın tahammülü yok tu
ama bak fesatlık içinde yaşayan insanın mutluluğu huzuruda olmuyor kalbin nasılsa için nasılsa hayat sana öyle yaşam sunuyor önemli olanda huzur mutluluk değilmi
geldim gari
nerdesin bakayım kepelek
tadilat değil canım yeni ev ama hiç bir şey istediğim gibi değil nasıl iş ya
banyoda çıkıntı varmış olmazmış mağaza müdürü böyle çıkıntı dediği bir cm birşey sıvayla rahat kapanır ............na girsin çıkıntı dedim çıktım sıcaktan bunaldım kaç saattir ustalarla muhatabım hiç biri olumlu bir şey demiyor ustalar kalorifer peteklerini yanlış yere koymuş son nokta banyo oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?