- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
sters topu gibi ama plastık kadın göğüsü şeklinde
ben de bu aralar grup 84un sarkısına bir de handenın atma sarkısına bayılıomm
bunun kadınlar için olan versyonunu düşünmek istemiyorum....sters topu gibi ama plastık kadın göğüsü şeklinde
vah benim kelebağammmm çaşıtlar aldı götürdü onu!tabe ya bu yüzden hiç gelmedi demek bugün!:84:kelebeği çaşıt mı kaçırdı acep çasıt diyip duruyodu:26::26::26:
bunun kadınlar için olan versyonunu düşünmek istemiyorum....
enem kebelek gelmiş...iisin demi?oooo kadro tmm ...
slm kızlar nasılsınız bakalımm:79:
burcumm geçmiş olsun hayırdır ne oldu öle birdenbire...:26:
oooo kadro tmm ...
kelebek bende seni arıyodum tam seni çaşıt kaçırdı zannettikoooo kadro tmm ...
biz kutlamıyoruzki şimdi sen söyleyince aklıma geldieee doğumgünü evlilik yıldönümü filan nası oluyo sizde?anlat hele benim bu parasızlık sorunum baya bi kronikleşti son zamanlarda...bugün at yarışı bilem oynamayı düşündüm!
haaaa iyi çaşıt kaçırmadı yane seniiiiyiyim canlar anacuğuma kahvaltıya gittim sabahtan sonna öğlen oğlumun arkadaşı kahveye çağırdı eve girmeden bide oraya kahva içmeye gittim ... şonrada oğlum okuldan geldi bende soluğu burda aldımm..
ben istemeden bi aile kavgasına filan neden olmicam şimdi demi???biz kutlamıyoruzki şimdi sen söyleyince aklıma geldi
çaşıt neki floke :44:vah benim kelebağammmm çaşıtlar aldı götürdü onu!tabe ya bu yüzden hiç gelmedi demek bugün!:84:
kız bıanda çıktı gitti adamı öldürmesinben istemeden bi aile kavgasına filan neden olmicam şimdi demi???
bana bir şey alındı dimi eşim yakında kadınlar günü varsa mesela ona sayarben istemeden bi aile kavgasına filan neden olmicam şimdi demi???
o nası söz kebelek....tabii ki eksikliğini hissediyos!çok mutlu oldum demekki yokluğum fark ediliyo.. ayyy canlarım benimm seviyorum ben siziii yaa...
bu sefer de sen annat burcum özelden...çaşıt neki floke :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?