babanla tanıştırman taraftarıyım canım bende üzülme üzülecek ne var bundaoff çitlenbiğim çok kötüyüm vala içime dert oldu
az evvel hediyesizlikten kıvranıyodum şimdi seçenekler beklediğimden de çok çıktı gari....ay iyiki varsınız valla...flocke birde kitap var istediğin gibi döşüyorsun içini fotoğraf çizgi karakterler hazır şablonlar filan sevgiliyeözel diye birşey odunluktan iki romantik cümle kurup kitap oluşturamadım yapabilseydim aklımda o vardı
yıl farkıyla sizinkinle aynı gün burcum....sizin haziranın kaçı
kriptik-can hoşgelmişsen...floke kızlar tünaydın nasılsınız...
anemmmm ben ne alcam gariii bende ondan alayım kısssyıl farkıyla sizinkinle aynı gün burcum....
saol scama sapan seylerle uğrasıyoruz iste naparsınburcu geçmiş olsun canım cezan bitmiş..
babanla tanıştırman taraftarıyım canım bende üzülme üzülecek ne var bunda
burcum olmadı...lügatını değiştirmelisin ne o ööle sağol canım filan? sağ elini göğüsüne koyup eyvallah gulüm demen lazım artık....sen de sabıkalısın bundan böyle....saol scama sapan seylerle uğrasıyoruz iste naparsın
floke mandalina burcu saolun kızlar
bu gün geç kalktım bizim oğlan ütüyü kırdı ütü tamire gitti komşudan alıcam ütü yapılıcak işte sizler nasılsınız monotonluktan şikayetçiyim bende
banlanma olaylarına takmıyorum artıkın birkeresinde büyük harfle yazdım diye ceza aldıydım
hevukta yok napıyo akşam 8 e kadarmı yatıyo bu kıs yavkebelek nerde yawwww beni karşılamaya gelmedi mapusa
doğru diyon ilk ya alışmadım abla sen tecrübelisin tabeburcum olmadı...lügatını değiştirmelisin ne o ööle sağol canım filan? sağ elini göğüsüne koyup eyvallah gulüm demen lazım artık....sen de sabıkalısın bundan böyle....
saol suskun sultan seni okuyunca nedense hep aklıma hürrem sultan geliyo ne alaka dimitoptan cevap
çok hızlısın cry.
hevukta yok napıyo akşam 8 e kadarmı yatıyo bu kıs yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?