floke mandalina burcu saolun kızlar
bu gün geç kalktım bizim oğlan ütüyü kırdı ütü tamire gitti komşudan alıcam ütü yapılıcak işte sizler nasılsınız monotonluktan şikayetçiyim bende
banlanma olaylarına takmıyorum artıkın birkeresinde büyük harfle yazdım diye ceza aldıydım
saol suskun sultan seni okuyunca nedense hep aklıma hürrem sultan geliyo ne alaka dimi
mapusane duvarlarını ii bilirim burcum....az volta atmadım pc önünde....doğru diyon ilk ya alışmadım abla sen tecrübelisin tabe
canım sen nasılsın hemen bir tanışma planı hazırlamalısın...hevukcumun yüzünü gören cennetlik vala
işin hinliği şurda,ilk kelimeyi guççük yazarsan SONNAKİLERİNİ BÖÖLE YAZABİLİRSİİİİİN.....ilginç bende büyük yazıyorum bazen otomatik küçültüyor
aynı hediyeyi alak flockemmm temam mı bide orda sesbes saatleri var ondan da alcam ben acaba goncama stress göğüsüdemi alsam
ben anlamadım zaten canım ya insan bilmiyo olabilir kuralları ben ceza ala ala öğrendim büyük yazmak bağırmak demekmişilginç bende büyük yazıyorum bazen otomatik küçültüyor
haksızlığa tahammülün yok sanırm ben kolay sinirlenmem hoş görülüyümdür genelde çok üstüme gelinmezse..ben bugün çok kaşınıyom demi???bi gelecek var başıma ya,hayırlısı hade....
canım sen nasılsın hemen bir tanışma planı hazırlamalısın...
öyle gerçekten...haksızlığa hiç gelemiyorum,öyle veya böyle tepkimi koyuyorum mutlaka...haksızlığa tahammülün yok sanırm ben kolay sinirlenmem hoş görülüyümdür genelde çok üstüme gelinmezse..
saol suskun sultan seni okuyunca nedense hep aklıma hürrem sultan geliyo ne alaka dimi
sters topu gibi ama plastık kadın göğüsü şeklindeo ne burcum..
Kitap güzel fikir...çok ilginç bir hediye olur sanırım...
İki tarafın fotoğraflarını yapıştırırsın... Aslında kendinde yapabilrisin... Biraz çizim yaparak içine kendi sözlerinizi yazabilrisiniz..kouşma cümleleri yazılır...
Beyazın yaprak dökümünü yaptığı paradi şeklinde hızlı bir geçişle ikinizin hikayesi yazılır çok süper bir şey... ben böyle yapabilirim eşime..
eee doğumgünü evlilik yıldönümü filan nası oluyo sizde?anlat hele benim bu parasızlık sorunum baya bi kronikleşti son zamanlarda...bugün at yarışı bilem oynamayı düşündüm!eşime hediye almıyorum kızlar benim aldıklarımı beğenmiyo giymiyo parfümde sevdiği bir tane var onada okadar para vermem açıkça
eee doğumgünü evlilik yıldönümü filan nası oluyo sizde?anlat hele benim bu parasızlık sorunum baya bi kronikleşti son zamanlarda...bugün at yarışı bilem oynamayı düşündüm!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?