Ölümüne Geyik Topiği :-))

ilginç bende büyük yazıyorum bazen otomatik küçültüyor

dün gece öyle bir geçer zamankinin topiğinde 50 kişi vardı

aynı hediyeyi alak flockemmm temam mı bide orda sesbes saatleri var ondan da alcam ben acaba goncama stress göğüsüdemi alsam

o ne burcum..

Kitap güzel fikir...çok ilginç bir hediye olur sanırım...

İki tarafın fotoğraflarını yapıştırırsın... Aslında kendinde yapabilrisin... Biraz çizim yaparak içine kendi sözlerinizi yazabilrisiniz..kouşma cümleleri yazılır...

Beyazın yaprak dökümünü yaptığı paradi şeklinde hızlı bir geçişle ikinizin hikayesi yazılır çok süper bir şey... ben böyle yapabilirim eşime..

ben bugün çok kaşınıyom demi???bi gelecek var başıma ya,hayırlısı hade....

ben bugün çok kaşınıyom demi???bi gelecek var başıma ya,hayırlısı hade....
haksızlığa tahammülün yok sanırm ben kolay sinirlenmem hoş görülüyümdür genelde çok üstüme gelinmezse..

eşime hediye almıyorum kızlar benim aldıklarımı beğenmiyo giymiyo parfümde sevdiği bir tane var onada okadar para vermem açıkça

saol suskun sultan seni okuyunca nedense hep aklıma hürrem sultan geliyo ne alaka dimi

Hürrem :82:

hiçde benzemeyiz ...

Şu sıralar radyoda çalan parçaya bayılıdım.... Çirkin olsun... benim olsun...kafası güzel insan olsun.... oof benim olsun...
Çirkin olsun... benim olsun...kafama güzel adam olsun...
.....
oof korkulur benden...
Nazan Öncel...

sters topu gibi ama plastık kadın göğüsü şeklinde

eşime hediye almıyorum kızlar benim aldıklarımı beğenmiyo giymiyo parfümde sevdiği bir tane var onada okadar para vermem açıkça
eee doğumgünü evlilik yıldönümü filan nası oluyo sizde?anlat hele benim bu parasızlık sorunum baya bi kronikleşti son zamanlarda...bugün at yarışı bilem oynamayı düşündüm!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…