onu da kendine benzetti!her maç forma giyiyo o da!
inşallah amin canım..ben pembiş pembiş kızım olsun istiom. Allah nasip eder inşallah
inşallah olur tuğçem,ama taraftar tk. sakın giydirme ben inanıyom ki benim kıs bu yüzden bööle holigan gibi bişey oldu...bismillah dünyaya gözlerini açtı giydiği şeye bak!ben pembiş pembiş kızım olsun istiom. Allah nasip eder inşallah
bir de allah rızası için spor spikerlerini inceleyin,hangi kanal olursa olsun fark etmez.... hani lisede zevkle dövülüp elinden parası alınan tipler var ya,hepsi onlara benzer.bir tane bile adam akıllı tip yoktur aralarında.
ben pembiş pembiş kızım olsun istiom. Allah nasip eder inşallah
ii geceler kriptik-canfloke kızlar iyi gecelerbizimkiler uyudu bende gezinicem biraz nette
olmadı erman geriye sar...ben göremedim şansal geriye al...erman bak bi daha gösteriim al bakem geriye....idiot olsan ezberlersin sahneyi be!evet flockem dogru vala. şu mantıgı çözemiom maçı izlion zati özeti yorumları ne oluyor aynı şeyi 40 kere gösteriolar tartışıolar devlet meselesi soununa dönüştürüyolar
inşallah amin canım..
inşallah olur tuğçem,ama taraftar tk. sakın giydirme ben inanıyom ki benim kıs bu yüzden bööle holigan gibi bişey oldu...bismillah dünyaya gözlerini açtı giydiği şeye bak!
oyyy hevuğum gelmiş....Slm kızçeler.....:92:
inş canım hayırlı zamanda hayırlısıyla nasip etsin rabbim isteyen herkeseee
kahve yapsan?şööle okkalı bi türk kahvesi?flokecim benim eşim futbol haber izlemez ama uyumak istiyo yemektwen sonra:2:ben alıştım artık
ahende hevuk gelmişkız nirlerdesin uyuyonmu bu saate dek
Slm kızçeler.....:92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?