Ölümüne Geyik Topiği :-))

onu da kendine benzetti!her maç forma giyiyo o da!

yinede kız içselliğiyle bir yere kadar bi yerden sonra ilgisini çekmezz kelebek29 varya oda cimbomluydu o zamanlar tabi digi .. vs. yok herhangi bi kanaldan izleyebiliyodun koltukların tepesinde zıplayarak maç izlerdii rahmetli anneannem akıl erdiremez saedce bakmakla yetinirdi ablacığıma şimdi ablam veletlerinin isteği üzre takım tumamaya başladıı... fanatikliğin hazin sonuu

ben pembiş pembiş kızım olsun istiom. Allah nasip eder inşallah
inşallah olur tuğçem,ama taraftar tk. sakın giydirme ben inanıyom ki benim kıs bu yüzden bööle holigan gibi bişey oldu...bismillah dünyaya gözlerini açtı giydiği şeye bak!

evet flockem dogru vala. şu mantıgı çözemiom maçı izlion zati özeti yorumları ne oluyor aynı şeyi 40 kere gösteriolar tartışıolar devlet meselesi soununa dönüştürüyolar

floke kızlar iyi geceler bizimkiler uyudu bende gezinicem biraz nette

flokecim benim eşim futbol haber izlemez ama uyumak istiyo yemektwen sonra:2:ben alıştım artık

evet flockem dogru vala. şu mantıgı çözemiom maçı izlion zati özeti yorumları ne oluyor aynı şeyi 40 kere gösteriolar tartışıolar devlet meselesi soununa dönüştürüyolar
olmadı erman geriye sar...ben göremedim şansal geriye al...erman bak bi daha gösteriim al bakem geriye....idiot olsan ezberlersin sahneyi be!

ahende hevuk gelmiş kız nirlerdesin uyuyonmu bu saate dek

floke hediye düşündünmü kocana

ahende hevuk gelmiş kız nirlerdesin uyuyonmu bu saate dek

Yok gıı okadarda degil arkadaşlar baskın yaptı sabah 10.30 da kalktım Eşim dizisini izledi onu bekledim yatsın diye pc den izliyoz biz..Göya anten almıyo tv çok seyrederim diye evde olunca kadın proglarından başlıyo izlemeye evlilik programları fatma gülün su ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…